Indemnizatia MAMELOR
Raspunsuri - Pagina 16
Mediajust spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
QED |
Deci, inceteaza!
mariana_flo spune:
Astazi la ora 7 am vazut la Realitatea un reportaj despre actiunea noastra si despre cine si cum alege sa faca (,) copii. Multumesc asociatiei Mame 
. Alinuk, si tie iti multumesc ca ai avut puterea sa ne mobilizezi in sensul asta.
alinuk spune:
http://www.realitatea.net/sandru-boc-va-reduce-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-numai-peste-cadavrul-meu_748982.html
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
ioanadara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Viviannie Buna fetelor, Eu inca ma lupt sa-mi recuperez banii dati pe spitalizare Szeged de la prima nastere acum 1 an si 7 luni! Sunt gravida in sapt 28 si am decis sa-l facem pe bb2 si din motivul indemniz 85% + 2 ani aksa. Acu, hopa-tropa, ca li s-a sculat lor regandirea, imivine sa ![]() E chiar bataie de joc si vreau si eu sa ma alatur actiunii voastre. Oricum o sa plecam din tara aceasta! Mail: annytva@yahoo.it Aceeasi, Viviannie TSR |
Eu nu inteleg , daca statul nu iti dadea 85% si doi ani de stat acasa nu mai aveai copilul? Si totusi vrei sa pleci din tara"oricum"? Nu sunt multe tari in care statul da 2 ani de stat acasa pe 85% .Daca asta are vreo legatura cu plecatul din tara atunci chiar nu este logic. Decat daca pleci in vreo tara nordica pentru ca acolo cred ca legea este mai favorabila mamei decat in Romania.
Motivele pentru care merita sa pleci din tara sunt multe(si multe subiecte DC de altfel pe tema asta
cristina_i spune:
Decizia de a pleca din tara nu cred ca este "conditionata" neaparat de acel procent de 85% ci este bazata in special de lipsa de persepective a copiilor nostrii in aceasta tara.
alinuk spune:
Revin cu mesaj catre voi. Stiu ca asteptati un semn.
Nu as vrea sa credeti ca am lasat balta aceasta actiune.
Avocata abordata de Asociatia MAME a fost in concediu, de curand a revenit si saptamana viitoare urmeaza sa ne dea un semnal cu privire la ce vom face.
multumim pt intelegere
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
alex2alex spune:
Seara buna,
Citind parerile celor carora li se pare ca oamenii sunt egali ma intreb daca ar fi de accord sa primeasca:
- nimic pentru zilele in care sunt bolnavi (ca doar n-au muncit in zilele aleaca si cei care n-au loc de munca)
- sau daca le-ar place sa capete pensia minima ..ca sa fie egalitate intre pensionari( cred ca in cel mult 1 an n-am ai avea bunici ca ar muri de foame sau de boli netratate din lipsa de bani)
Cu asemenea compatrioti nici nu ma mir ca se duca tara asta de rapa.
Nu vreau sa fiu rea, dar daca eu dau statului de x ori mai mult ca tanti croitoreasca, nu-mi place ca statul sa-mi dea mie inapoi cat ii da si ei. N-am nimic cu ea, o respect pt ceea ce face, dar e vb de cat am platit eu statului si cat plateste ea.
Pe de alta parte mi se pare corect ca vecina care castiga de n ori mai mult ca mine si plateste statului tot de n ori mai mult ca mine sa capete de la stat mai mult.
Stau asa si ma intreb...ce-a facut statul in afara sa-mi ia % din salariu pt mine...si daca tot vrea sa-mi dea mai putin de ce nu se gandeste sa-mi si ia cat ii ia la tanti croitoreasa?
vias spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Seara buna, Citind parerile celor carora li se pare ca oamenii sunt egali ma intreb daca ar fi de accord sa primeasca: - nimic pentru zilele in care sunt bolnavi (ca doar n-au muncit in zilele aleaca si cei care n-au loc de munca) - sau daca le-ar place sa capete pensia minima ..ca sa fie egalitate intre pensionari( cred ca in cel mult 1 an n-am ai avea bunici ca ar muri de foame sau de boli netratate din lipsa de bani) Cu asemenea compatrioti nici nu ma mir ca se duca tara asta de rapa. Nu vreau sa fiu rea, dar daca eu dau statului de x ori mai mult ca tanti croitoreasca, nu-mi place ca statul sa-mi dea mie inapoi cat ii da si ei. N-am nimic cu ea, o respect pt ceea ce face, dar e vb de cat am platit eu statului si cat plateste ea. Pe de alta parte mi se pare corect ca vecina care castiga de n ori mai mult ca mine si plateste statului tot de n ori mai mult ca mine sa capete de la stat mai mult. Stau asa si ma intreb...ce-a facut statul in afara sa-mi ia % din salariu pt mine...si daca tot vrea sa-mi dea mai putin de ce nu se gandeste sa-mi si ia cat ii ia la tanti croitoreasa? Alex...mamica de Alexandru Ioan ![]() |
good point!

dar din paate, asa cum s-a mai spus si in repetate randuri...nu se gandesc atat de departe incat sa realizeze ca tu...vecina ta...sau tanti croitoreasa le dati bani diferit ca si cantitate,,,
ei au una si buna in cap....sa ne dea minim...si care minim ar fi mai potrivit decat toate aceeasi suma??? adica minim????

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
ariadna33 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus ei au una si buna in cap....sa ne dea minim...si care minim ar fi mai potrivit decat toate aceeasi suma??? adica minim???? ![]() Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
in prezent media indemnizatiilor e 900 ron/ persoana
iti dai seama ca daca ar da un minim de 900 ron la fiecare -suma fixa- nu ar avea nicio economie
pentru ei MINIM= 600 ron
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
| citat din mesajul lui alinuk Revin cu mesaj catre voi. Stiu ca asteptati un semn. Nu as vrea sa credeti ca am lasat balta aceasta actiune. Avocata abordata de Asociatia MAME a fost in concediu, de curand a revenit si saptamana viitoare urmeaza sa ne dea un semnal cu privire la ce vom face. multumim pt intelegere Alinuk www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Multumim, Alina

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi