Indemnizatia MAMELOR

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Revin cu mesaj catre voi. Stiu ca asteptati un semn.

Nu as vrea sa credeti ca am lasat balta aceasta actiune.

Avocata abordata de Asociatia MAME a fost in concediu, de curand a revenit si saptamana viitoare urmeaza sa ne dea un semnal cu privire la ce vom face.

multumim pt intelegere

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

se mai aude ceva ?

multumim

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

da' cu zvonul ala a lui Boc ca vrea sa taie iar din indemnizatii, se mai stie ceva?

verisoara mea trebuie sa nasca curand, si nu a gasit nicio informatie in acest sens. sper sa fi renuntat, doar ca declaratia a facut-o publica!

Mergi la inceput

pe pariu ca in noiembrie or sa reduca drastic indemnizatia?
mie asa imi miroase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisvocheci spune:

Daca e asa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

pe pariu ca in noiembrie or sa reduca drastic indemnizatia?
mie asa imi miroase...

te bazezi pe ceva informatii concrete din culise sau e doar intuitia ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Se bazeaza pe logica.
Daca lumea nu mai plateste impozite => ioc bani la buget => nema bani de indemnizatii

Mergi la inceput

1. ma bazez pe afirmatia publica a lui Boc de la inceputul lui septembrie parca, ca se vor reduce indemnizatiile de crestere a copilui, motiv pentru care m-am gandit sa ma reintorc la serviciu. vedem cum trece 1 ianuarie si ce va fi la anul si ma pot reintoarce in CIC, eventual.

capcunul - 2. nu e nevoie sa nu mai platesti impozite , cum ti-am explicat deja, e mult mai bine sa iti faci o firma de consultanta, iar daca aceasta exista deja gata inchegata si pe picioare, cu atat mai bine (a sotului, mamei etc). in grupul meu de amici cei mai multi au adoptat deja sau vor adopta aceasta solutie. nu mai reiau povestea despre cum se poate iesi mai bine in acest caz, ca e detaliata la topicul deschis de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

n-as zice ca logica e cea care determina deciziile guvernantilor

n-as zice nici ca lumea nu mai plateste impozite

bani ioc la buget...asta da,asa e,ca se fura ca-n codru'

ceva taiere va fi,asta mi-e clar,pe mine ma intereseaza daca numitul Boc are de gand sa taie din indemnizatie sau din durata CIC-ului,sau poate din amandoua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi mamici,

Stiu ca asteptati vesti in ceea ce priveste continuarea actiunii pentru indemnizatia mamelor.
Chiar daca nu am mai scris, sa stiti ca demersurile au continuat. Impreuna cu presedinta Asociatiei MAME, dna Maria Culescu, am avut doua intalniri cu avocata care s-a oferit sa ne sprijine.
Stiti de asemenea, ca au mai fost inca doi avocati cu care s-au purtat discutii pe marginea acestui subiect, avocati care si-au declinat competentele la acel moment, vis a vis de speta.

Vreau sa va asigur ca tot ceea ce a tinut de noi, ca diligente, au fost depuse si ca, din pacate, orice demers am face dpdv juridic, asa cum o sa vedeti din rezolutia avocatei, nu ne poate aduce castig de cauza.

iata argumentele avocatei, argumente rezultate in urma studiului
http://www.asociatiamame.com/evenimente-actuale/

Speram si ne dorim vremuri mai bune pentru micutii nostri.
Asociatia M.A.M.E este deschisa si pe viitor oricaror actiuni menite sa sprijine calitatea vietii copiilor.

Va multumesc, va multumim ca ati fost alaturi in tot acest demers.

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Alinuk, multumim pentru informare!

Din cate stiu, aceasta diminuare este temporara, adica ea se aplica pana la 31 dec 2010. Asta e vestea buna. Vestea proasta este ca la sfarsit, la dispozitii finale este prevazut ca dupa 31 dec 2010 toate sumele supuse micsorarii se vor acorda "in functie de buget", adica nici nu vreau sa ma gandesc ce poate insemna asta...

mai are cineva vreo veste? zvonuri, ceva?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput