Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

DASTEFA...mersi pentru raspuns!

Eu imi fac o parere din ce spuneti voi...va 'ascult', filtrez si apoi concluzionez si pun in practica. Exact cum face fiecare dintre noi de altfel...e bine ca discutam aici. Mie una imi prind tare bine opiniile voastre, chiar cand raspundeti la alte subiecte si intrebari. Multumesc!

Eu am luat o pauza de la treaba acum...arata ca dupa razboi in casa la mine ca nu ma lasase zgubilicea sa fac nimic cu mofturicile ei, dar acum doarme linistita si m-am mai ocupat si eu de una alta. Nu am timp sa stau prea mult pe forum ca mai am de dereticat una alta, dar tot vin asa din cand in cand sa va citesc...
Dariuta mea e destul de linistita in general, se joaca, rade...cu exceptia acceselor de plans de seara dinainte de culcare si uneori si dupa amiaza...dar imi ocupa tot timpul chiar si cand e linistita pentru ca nu vrea sa stea deloc fara mine...nici cu tat-su, nici cu mama...doar cu mine. Cum dispar din raza ei vizuala cum se pune pe plans...acum lucram la capitolul asta, ca trebuie s-o invat cumva sa stea si fara mine ca nu e bine deloc asa. Ma bucur eu ca sunt totul pentru ea, dar parca trebuie totusi s-o invat sa nu mai fie asa de dependenta de mine pentru ca tot ea are de suferit, mititica...azi a fost un pic mai bine ca a mai stat cu mama, dar tot tragea cate-o ocheada sa vada pe unde sunt, daca mai sunt prin preajma...

De acum tre' sa vina tati de la servici si cand se trezeste sper s-o mai ia el in primire un pic...si sper ca incet incet s-o scoatem si noi la capat cu treaba asta.

Hai, ca fug sa termin treaba...ca acusica vine sotul si zice: "ce-ai facut azi, femeie?"
Va ...

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Fetele la noi este Mothercare in Romania undeva?

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

DASTEFA...mersi pentru raspuns!

Eu imi fac o parere din ce spuneti voi...va 'ascult', filtrez si apoi concluzionez si pun in practica. Exact cum face fiecare dintre noi de altfel...e bine ca discutam aici. Mie una imi prind tare bine opiniile voastre, chiar cand raspundeti la alte subiecte si intrebari. Multumesc!

Eu am luat o pauza de la treaba acum...arata ca dupa razboi in casa la mine ca nu ma lasase zgubilicea sa fac nimic cu mofturicile ei, dar acum doarme linistita si m-am mai ocupat si eu de una alta. Nu am timp sa stau prea mult pe forum ca mai am de dereticat una alta, dar tot vin asa din cand in cand sa va citesc...
Dariuta mea e destul de linistita in general, se joaca, rade...cu exceptia acceselor de plans de seara dinainte de culcare si uneori si dupa amiaza...dar imi ocupa tot timpul chiar si cand e linistita pentru ca nu vrea sa stea deloc fara mine...nici cu tat-su, nici cu mama...doar cu mine. Cum dispar din raza ei vizuala cum se pune pe plans...acum lucram la capitolul asta, ca trebuie s-o invat cumva sa stea si fara mine ca nu e bine deloc asa. Ma bucur eu ca sunt totul pentru ea, dar parca trebuie totusi s-o invat sa nu mai fie asa de dependenta de mine pentru ca tot ea are de suferit, mititica...azi a fost un pic mai bine ca a mai stat cu mama, dar tot tragea cate-o ocheada sa vada pe unde sunt, daca mai sunt prin preajma...

De acum tre' sa vina tati de la servici si cand se trezeste sper s-o mai ia el in primire un pic...si sper ca incet incet s-o scoatem si noi la capat cu treaba asta.

Hai, ca fug sa termin treaba...ca acusica vine sotul si zice: "ce-ai facut azi, femeie?"
Va ...

Daria

Ayanna si noi am avut probleme duminica trecuta,cand efectiv numai in brate a vrut si i-a crescut si temp corpului(nu febra, dar era mai ridicata ca de obicei),eu am concluzionat ca de la dintisori........nu am solutie alta decat stat cu ea,eu cel putin asa am facut,am stat cu ea.........ma doare sufletul cand o vad cum imi plange(asociez mereu cu plansul meu cand ma doare ceva sau ma rog motivele pt care plang....si daca mie nu imi place atunci..............)..........imi pare rau ca nu te pot ajuta

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

AYANNA,"treci la treaba. femeie!". ca "studiul diversificarii pe forum nu e treaba serioasa, desi sotzul pare sa ne dea ceva credibilitate. iti zic si eu, in timp ce ema maraie pe pernutza (asta raspunde la prima chestie, presupun ca suntem toate in perioada de eruptzie dentara, iar cine stie ce e aia durere de dintzi intelege prin ce trec sracutzii). Eu incep cu morcov/dovlecel, telina la steamer, date piureu. dupa 6-7 zile voi trece la fructe de sezon, tot pasate (pentru fibre), amestecate jumate crud/jumate copt in cazul marului,perelor, coapte la cuptor sau steamer. cereale, daca voi da, inca nu stiu, vor fi impreuna cu legumele, si nu "speciale" de bebei, ci gris, orez integral, paste. deci pe la 8 luni. fierte bine si terciuitee.

DANYELANA, nu-i musai sa incepi. eu sper sa ajung la 100 ml mancare intr-o luna. ca un facut, tzatzele sunt pline, beton, de 2-3 ori pe zi

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

DANYELANA,nu esti singura care mai da laptic,dar din pacate eu voi incepe sapt asta pt ca fetita mea nu mai ia in greutate f bine,mai deloc.........40 g a luat in ultimele 2 sap.....are 5 luni si o spatamana,vroiam sa stam pana la 6 luni,dar........:(

Mergi la inceput

ALEX . ce bine ca nu e MP acasa, sa mor aici de la cinste. sa cresti mare si vesel si senin k mami.

MARIA , LALITICA

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Da este! Eu am vazut numai in Mall-uri .. dar stiu de la alexutza ca sunt preturi mult mai mari decat pe site

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

Da este! Eu am vazut numai in Mall-uri .. dar stiu de la alexutza ca sunt preturi mult mai mari decat pe site

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Vot pentru un pisoi
Si preturi mult mai mari decat alte magazine care comercializeaza aceleasi produse

Mergi la inceput

si eu stiu k sucul de fructe se dilueaza cu apa, pt toata lumea, din doua motive:prea acid pt stomac si prea mult "zahar"/fructoza la un pahar, k vine din multe bucatzi de fruct. e un alt motiv pt care voi da doar un fruct la o masa, terciuit. daca e mai mic decat mar/piersica, etc, voi da 2-3, depinde de fruct. noi am luat storcator sa bem mai sanatos/ana sa "bea" fructele pe care nu le vroia . treptat ne-a vazut pe voi, i-am taiat cubuletze/felii,le-am lasat la indemana si...nu mai facem suc. cred ca e mai bine, mai curat

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

Vot pentru un pisoi
Si preturi mult mai mari decat alte magazine care comercializeaza aceleasi produse,un ex :scaun chicco polly 2 in 1 era 120 lire si la alt magazin l-am luat cu 100 lire(magazine unul langa altul).........eu zic ca 20 lire e o diferenta............

Mergi la inceput