Pufuleti gustosi de 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 2
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Pt fetele care doresc medicamentul pt fimoza(parca)-GRAPHITES SALBE- in UK este la 4.35 lire si daca doriti il pot trimite,daca considerati ca e avantajos Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
multumim mult, simplicity! sper sa nu avem nevoie, dar daca Doamne feri, voi apela la tine.
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
imi place cum suna la fel m-am gandit si eu poate o data cu diversificarea bobitzei sa incepem si noi sa manacm mai sanatos..deja incepem incet incet sa aplic ce citesc in cartea lui Mencinicopschi faza e ca noi credeam si pana acum ca mancam sanatos insa nu stiam de principiile asocierii alimentelor si cat e de important e greu, ar trebui sa schimbam radical modul de a gati/manca va las linikul: www.doctormenci.ro plange bobitza revin _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
da da, ai mare dreptate....nu tot ceea ce ni se pare noua bun e si sanatos...de aceea eu incerc sa nu fac combinatii nesanatoase din pmv...de ex fructele le voi da simple nu cu biscuit sau cereale...si nicidecum dupa o masa....fructele si cerealele in prima parte a zilei...si sunt mai multe....dar prb intai trebuie sa ne educam pe noi ca sa putem sa le oferi lor o viatza sanatoasa. io recunosc ca teoretic stiu f bine ce si cum...dar practic ( mama lor de pofte)...mai calc pe bec....dar sper ca odata cu jiji, pt a-i da exemplu...va trebui sa gresim cat mai putin( acu mai profit ca e mic si nu stie...iar eu alaptez si nu tre sa scada laptele...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
Ruxita spune:
lorex, si zici ca nu te-am impresionat cu buchetul meu? pe mine ma amuza... e vizibila doar lordoza (spatele arcuit) in rest... pentru cunoscatori!
si ultimul raport medical:
fost la pediatra, l-a ascultat - raluri la plamani! antibiotic! si roaga seriozitatea pentru a preveni complicatiile si coborarea infectiei in plamani si vineri alt control! si dau telefoane in stanga si in dreapta - o intreb pe cealalta doctorita daca cumva febra si ralurile la plamani faceau parte din schema de tratament - zice ca nu si sa urmam sfatul primei pediatre (aici v-am ametit, cred si eu la atata joc dublu)... si mai cer si sfatul farmacistului care imi zice ca atunci cand am comandat adrenalina n-a avut timp sa discute cu mine ca i s-a parut si lui dubios ca nu se mai gaseste in primul rand... si ca se recomanda in stari acute, crize... n-avem emoticon cu "ma duc sa ma impusc!"
important este ca:
1) am incercat si varianta mai blanda
2) am avut si a doua opinie medicala
3) eu nu mai sunt speriata si panicata stiu ce am de facut si am incredere in tratamentul pe care il vom urma (antibio cu aerosoli ACC)
4) ne-am mobilizat eu cu taica-sau exemplar la prima lui raceala, prima lui febra... stiu ca ne vom da de fiecare data peste cap numai sa fie copilul bine.
si cam atat invataminte am extras eu.
Sanatate!
_
tomaca spune:
Buna fetelor,
Stiu ca s-a mai discutat despre cum se prepara supa de legume si cum se dau fructele, dar sincer n-am notat (am citit pentru lectura si nu pentru teme ).
Acum vreau sa vad ce pareri mai sunt caci sambata l-a vazut pediatra de familie pe Tudor si m-a pus sa-i fierb legumele 20 min, iar cea de la Medicover 2 ore (desi pe hartia cu programul scrie 1 ora, dar stiu ca mi-a zis 2 ore).
Cand a auzit de 2 ore s-a oripilat! A zis ca in 2 ore dispara orice substanta hranitoare si are dreptate ce-i drept. Iar fructele coapte sau calite pe teflon sa scoata acreala din ele. Nu suc, care se da dupa 7 luni si jumate-jumate cu apa.
Nu stiam ca prin coacere, fructele nu-si pierd proprietatile.
Voi dai pufuletilor fier? Ambele doctorite m-au pus sa-i dau 3 pic de vigantol, 5-6 pic de fier, calciu si vitamina C. Tudor este mare pentru varsta lui si-i mai dau si dintii (are 72.5 cm si 8.7 kg). Chiar daca este vara se pare ca tot trebuie administrat. Cuiva i se recomandase sa nu mai dea vigantol pe timpul verii vigantol, dar cred totusi ca nu-i ok.
Gasesc cumva pe conturile comune lectura pe subiecte? Eu n-am parola si user name.
Merci
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Buna fetelor, Stiu ca s-a mai discutat despre cum se prepara supa de legume si cum se dau fructele, dar sincer n-am notat (am citit pentru lectura si nu pentru teme ). Acum vreau sa vad ce pareri mai sunt caci sambata l-a vazut pediatra de familie pe Tudor si m-a pus sa-i fierb legumele 20 min, iar cea de la Medicover 2 ore (desi pe hartia cu programul scrie 1 ora, dar stiu ca mi-a zis 2 ore). Cand a auzit de 2 ore s-a oripilat! A zis ca in 2 ore dispara orice substanta hranitoare si are dreptate ce-i drept. Iar fructele coapte sau calite pe teflon sa scoata acreala din ele. Nu suc, care se da dupa 7 luni si jumate-jumate cu apa. Nu stiam ca prin coacere, fructele nu-si pierd proprietatile. Voi dai pufuletilor fier? Ambele doctorite m-au pus sa-i dau 3 pic de vigantol, 5-6 pic de fier, calciu si vitamina C. Tudor este mare pentru varsta lui si-i mai dau si dintii (are 72.5 cm si 8.7 kg). Chiar daca este vara se pare ca tot trebuie administrat. Cuiva i se recomandase sa nu mai dea vigantol pe timpul verii vigantol, dar cred totusi ca nu-i ok. Gasesc cumva pe conturile comune lectura pe subiecte? Eu n-am parola si user name. Merci mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
si noua ne-a recomandat vigantoil si sa nu intrerupem pe durata verii, si calciu (10 zile pe luna 2,5 ml pe zi) si fier (3 pic dim 3 pic seara); nu si de vitamina C, dar pe asta cred ca o voi da eu ca tot avem probleme cu imunitatea... si in plus ajuta la asimilarea calciului in organism.
cat despre supa am discutat mai hat ca e mult 2 ore si fiecare o prepara dupa cum crede, in mare pana sunt legumele bune de pasat (20-30 min).
de sucuri amestecate cu apa, inca n-am auzit, dar in fiecare zi invat cate ceva nou (am fost nitel rautacioasa) - ar putea fi o modalitate, eu nu am diluat, dar nu inseamna ca e corect, sa mai zica si alte fete... dar ma repet, cum face fiecare din noi nu inseamna ca e si corect, medicii "stiu cel mai bine".
_
Yasmine spune:
Haircut supa de pui e cea pe care o mancam si noi, doar ca noi am fiert in ea teitei, si lui Mara i-a fiert mama o lingura de gris.
Cris.d gris normal nu de bebei.
Azi de exemplu mama a facut pt. noi supa de morcovi cu orez, si lui Mara i-am bagat-o in blender, si asta a mancat la pranz.
Nu i-am dat inca suc de nici un fel, si nici fruct, am incercat odata cu mar si s-a strambat de numa.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
dastefa spune:
Ayanna
Raspund telegrafic ca sunt pe fuga
1-parca ziceai ca ai morcov in gradina,sau e prea mic inca? Da-I de ala crud,suc
eu fac orice combinatie atat la fructe cat si la legume daca sunt deja incercate
2 – preferabil sa nu bagi 2 chestii noi in aceeasi zi mai ales daca le dai la 3-4 ore distanta una de alta nu stii daca apare vreo pb de la care e
3 -si eu tot orez de la Nestle folosesc –ii pun 1-2 masuri in piureul de fructe,legume ca sa fie mai grosut
4-mergi in continuare pe LM ca cetreale mananca cu celelalte aliminte-sucuri pireuri,supe
5- Miruna nu vrea
Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
dastefa spune:
ayannacat despre agitatia strumfitei nu stiu ce sa zic
Miru a fost destl de maraita zile in sir fara sa stiu de la ce
daca o calmeaza nurofenul poti sa-i mai dai, nu e o problema daca ii dai cate o doza timp de cateva zile
poate e de la dinti
Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si noua ne-a recomandat vigantoil si sa nu intrerupem pe durata verii, si calciu (10 zile pe luna 2,5 ml pe zi) si fier (3 pic dim 3 pic seara); nu si de vitamina C, dar pe asta cred ca o voi da eu ca tot avem probleme cu imunitatea... si in plus ajuta la asimilarea calciului in organism. cat despre supa am discutat mai hat ca e mult 2 ore si fiecare o prepara dupa cum crede, in mare pana sunt legumele bune de pasat (20-30 min). de sucuri amestecate cu apa, inca n-am auzit, dar in fiecare zi invat cate ceva nou (am fost nitel rautacioasa) - ar putea fi o modalitate, eu nu am diluat, dar nu inseamna ca e corect, sa mai zica si alte fete... dar ma repet, cum face fiecare din noi nu inseamna ca e si corect, medicii "stiu cel mai bine". AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!