Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si eu stiu k sucul de fructe se dilueaza cu apa, pt toata lumea, din doua motive:prea acid pt stomac si prea mult "zahar"/fructoza la un pahar, k vine din multe bucatzi de fruct. e un alt motiv pt care voi da doar un fruct la o masa, terciuit. daca e mai mic decat mar/piersica, etc, voi da 2-3, depinde de fruct. noi am luat storcator sa bem mai sanatos/ana sa "bea" fructele pe care nu le vroia . treptat ne-a vazut pe voi, i-am taiat cubuletze/felii,le-am lasat la indemana si...nu mai facem suc. cred ca e mai bine, mai curat

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Explicatia mi se pare logica. Am retiunt procedeele.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Dupa lupte seculare am reusit si eu sa pun poze cu amandoi copii in aceeasi poza.
Oani, da, pozele cu Sebica somnoros si capra la joaca sunt noi.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

AYANNA,"treci la treaba. femeie!". ca "studiul diversificarii pe forum nu e treaba serioasa, desi sotzul pare sa ne dea ceva credibilitate. iti zic si eu, in timp ce ema maraie pe pernutza (asta raspunde la prima chestie, presupun ca suntem toate in perioada de eruptzie dentara, iar cine stie ce e aia durere de dintzi intelege prin ce trec sracutzii). Eu incep cu morcov/dovlecel, telina la steamer, date piureu. dupa 6-7 zile voi trece la fructe de sezon, tot pasate (pentru fibre), amestecate jumate crud/jumate copt in cazul marului,perelor, coapte la cuptor sau steamer. cereale, daca voi da, inca nu stiu, vor fi impreuna cu legumele, si nu "speciale" de bebei, ci gris, orez integral, paste. deci pe la 8 luni. fierte bine si terciuitee.

DANYELANA, nu-i musai sa incepi. eu sper sa ajung la 100 ml mancare intr-o luna. ca un facut, tzatzele sunt pline, beton, de 2-3 ori pe zi

poze

povestea noastra

Merci mult de raspuns

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

DANYELANA,nu esti singura care mai da laptic,dar din pacate eu voi incepe sapt asta pt ca fetita mea nu mai ia in greutate f bine,mai deloc.........40 g a luat in ultimele 2 sap.....are 5 luni si o spatamana,vroiam sa stam pana la 6 luni,dar........:(

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Merci
Macar voi sunteti mai mici dar noi facem sase luni peste doua zile si inca nu am inceput.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

DANYELANA,nu esti singura care mai da laptic,dar din pacate eu voi incepe sapt asta pt ca fetita mea nu mai ia in greutate f bine,mai deloc.........40 g a luat in ultimele 2 sap.....are 5 luni si o spatamana,vroiam sa stam pana la 6 luni,dar........:(

Merci
Macar voi sunteti mai mici dar noi facem sase luni peste doua zile si inca nu am inceput.

pozele mele

Charles Baudelaire

In articolul de la OMS scria ca se considera ok inceputul diversificarii pt copii alaptati finalul celor 6 luni,deci nu esti in afara graficului.........acum si ce simti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mi-am adus mesajul si in capitolul asta. Merci Lorex pentru el.
Eu am ajuns (cu mari eforturi) la zi, din pacate ultimul mesaj s-a pierdut in neant, o sa raspund din amintiri.

Ruxita, sub nicio forma nu e regula pentru copiii alaptati sa aiba lipsa de fe si ca dupa 4 luni. E chiar pe dos. Laptele praf e imbogatit cu fe si ca, dar nu se asimileaza decat foarte putin pe cand cel din laptele matern se asimileaza aproape in totalitate.
D-aia oms a obligat producatorii de lapte praf ca in reclame sa introduca fraza "in absenta laptelui matern" sau derivate, ca sa afle cat mai multa lume... Dar unii medici nu cred ca s-a schimbat ceva de acum 30 de ani de cand au terminat ei facultatea...

Oani, Lucas a facut o boala a copilariei deja? Oooo... pupam micutul curajos.

Simplicity ce-mi place cum povestesti de oraselele mici din Anglia si de bibliotecile lor foarte populate (pe mine m-a surprins ca erau o gramada de mosuleti care veneau si citeau sau chiar la net sa vb cu rudele)... Bine... mosuletii erau oriunde, calare pe un fel de motociclete ca multi dintre ei erau foarte batrani. Cele mai dragute erau babele de 80-90 de ani care luau micul dejun in oras, rujate pana la urechi si cu niste zambete asa simpatice... Asa o batranete au... nu ca amaratii nostri carora vrea basescu sa le taie 15% din pensiile mizere...

Mamidepuiuti, Montignac n-a murit (a si fost acum cativa ani in Ro). Dar daca l-ar cunoaste Plateea n-as fi asa sigura de viata lui indelungata... Si eu m-am mirat cand am auzit ca Plateea manca doar cartofi fierti si pui la gratar si mai era cineva Lucia parca, la fel pe regim toata sarcina... Nu ca mine care dupa ce am bagat toate minunile acum m-am imprietenit cu Monti...

Andre_lina felicitari pentru vaccin si pentru mancarurile inspirate.

Decenuela, Garga chiar sta in picioare cum trebuie, paseste, chiar si danseaza cand e fericit (un fel de genuflexiuni hazlii)... din pacate nu sta in fund in niciun fel. Am incercat sa-l pun ca pe Alexander al lui Mamidepuiuti (are o poza in album in care e pe canapea si pe perne) si s-a tarat pe spate pana a ajuns tot la orizontala. Daca il pun fara ajutor cade stanga dreapta, daca il ridic de manute se ridica si apoi repede baga talpile sub el sa se ridice in picioare... e de groaza. Am vazut in baby human ca la 7 luni abia ar trebui sa te astepti sa stea, dar e clar ca la al meu nu e ca nu poate... ci ca nu vrea...

94....

Simplicity, "celebrul actor" (la el pe scara) a jucat in Anatomia lui Grey. Mie mi se pare ca arata intr-un mare fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Asa...

Oani, din pacate Monti stagneaza de 3 saptamani. Era de asteptat sa intru in faza de stagnare dar ma obisnuisem cu scazutul... Ma rog... deocamdata nu disper. Bafta si tie cu dieta complicata!
Cat priveste avocado, Dulcineea a zis ca sotul a zis ca nu mananca "pasta verde" si eu m-am gandit ca miezul era verde, adica asa cum il gasesti la supermarket (la noi se tine in vitrina frigorifica, daca il iei azi nu poti sa-l mananci decat peste cateva zile). Eu daca il las cateva zile miezul devine galbui ca in poza asta.
Voi nu tot asa il mancati? Ca daca imi ziceti ca-l papati verde eu ma las

Haircut carutul nostru e Hauck sport, dar am remarcat ca si al Alexutzzzei Esprit e identic.

Danyelana, trag concluzia ca ai ascultat casa loco prin romanica de stii tu de aripioare picante... Cat priveste diversificarea... eu stii ca sunt competitiva cand vine vorba de mama loca... noi am inceput ieri si o sa revin si cu pataniile de astazi...

Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Asa...

Oani, din pacate Monti stagneaza de 3 saptamani. Era de asteptat sa intru in faza de stagnare dar ma obisnuisem cu scazutul... Ma rog... deocamdata nu disper. Bafta si tie cu dieta complicata!
Cat priveste avocado, Dulcineea a zis ca sotul a zis ca nu mananca "pasta verde" si eu m-am gandit ca miezul era verde, adica asa cum il gasesti la supermarket (la noi se tine in vitrina frigorifica, daca il iei azi nu poti sa-l mananci decat peste cateva zile). Eu daca il las cateva zile miezul devine galbui ca in poza asta.
Voi nu tot asa il mancati? Ca daca imi ziceti ca-l papati verde eu ma las

Haircut carutul nostru e Hauck sport, dar am remarcat ca si al Alexutzzzei Esprit e identic.

Danyelana, trag concluzia ca ai ascultat casa loco prin romanica de stii tu de aripioare picante... Cat priveste diversificarea... eu stii ca sunt competitiva cand vine vorba de mama loca... noi am inceput ieri si o sa revin si cu pataniile de astazi...

Pupici

_
Povestea unei .
Cresc
Cristies dar de unde sa imi dau seama ca e galben inauntru avocado,decat daca il tai si il pun asa la frigider?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

noi papam avocado destul de mult/des. il luam tare, de la rece sau nu. il pun la frigider si scot cate unul afara. se coace la teperatura camerei in 1=2 zile. cand e moale coaja (apas cu degetul) e copt. miezul e ca-n poza, ideal. daca nu e copt, miezul e verde si tare, nu se scoate usor/singur cu lingura de pe coaja. il papam ca atare pe sandwich cu branza, carne sau pasta cu smantana si usturoi, sau salata mexicana guacamole sau ce alte retete gasim pe net.in japonia si singapore il puneau aia in hamburgeri si alte mancaruri de pe strada cum punem noi salata verde

aaa si am folosit si pe varianta dulce, cu fructe amestecat:cu banana, cu capsuni, plus/minus iaurt.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

noi papam avocado destul de mult/des. il luam tare, de la rece sau nu. il pun la frigider si scot cate unul afara. se coace la teperatura camerei in 1=2 zile. cand e moale coaja (apas cu degetul) e copt. miezul e ca-n poza, ideal. daca nu e copt, miezul e verde si tare, nu se scoate usor/singur cu lingura de pe coaja. il papam ca atare pe sandwich cu branza, carne sau pasta cu smantana si usturoi, sau salata mexicana guacamole sau ce alte retete gasim pe net.in japonia si singapore il puneau aia in hamburgeri si alte mancaruri de pe strada cum punem noi salata verde

aaa si am folosit si pe varianta dulce, cu fructe amestecat:cu banana, cu capsuni, plus/minus iaurt.

poze

povestea noastra

asa delicios pare din felul in care povestesti,mie nu mi-a placut era untos si parca amar.......dar mai incerc pt ca vreau sa ii dau si la Ariana

Mergi la inceput