Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

venit si noi...mai demult, dar din cauza de bebe marait, nu am putut scrie, ca nu e nimeni home.......................

deci.........ascultat........vazut gat.diagnostic rino-faringita............
tratament:dupa indelungi gandiri......augmentin 156......2.5 ml de doua ori dimineata si seara............nurofen idem........

doamne sa vedeti cat il chnui pana inghite 5 ml medicament.....ma doare sufletul dar ce pot sa ii fac................

primit inca biotics si calciu gluconic, pe care nu sti sa i-l dau sau nu........................voi ce ziceti?

5 zile continuam tratament.mi-a dat nr ei.......duminica e de garda, daca vrem sa ne mai ducem sa il mai vada

har domnului febra nu a mai facut..sper sa nici nu faca

papa foarte prost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si drita........mmmmmmmmmmm....nu prea avea chef.........era in fata noastra un copilas care a fost muscat de caine, rana foarte adanca......apoi inca un nene batran pe care l-au gasit cazut pe jos, a facut saracu semiparalizie si hemoragie cerebrala...............
asa ca noi am tot stat si am asteptat..............

apoi.......am intrebat de supa.a zis sa nu ii dau acuma.........

a fost o faza cand i-am cerut nr........ma intreaba dar cine v-i dr de familie?
zic cine......se uita asa la mine..........apoi ce mai vrei doamna????????????????????????kkt....

ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffdoamne ca nu m-am putu face pediatru.....................ca in 3 ani de cand incerc sa il fac pe Ivan deja pot sa ma fac ginecolog, dar inca pediatru nu prea.....mai am mult de invatat...................

scuzeeeeeee dar nu prea pot raspunde, k bebe rau marait...........ssmd.....dar nu stiu ce are
ce il poate durea?
burtica?gingiile?gatul?
c numai asa face ca si cateii mici........asa strabge si sprancene din timp in timp.......maraie, chitaie numai el stie ce face............nu stiu ce sa ii mai fac.....................
sper totusi sa nu mai faca febra................

dar mi se rupe inima cand stiu ca mai am 5 zile sa il chinui cu medicamente................oooooffffffffffffffffffffffff doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va doresc o noapte linistita..si aveti grija de voi si de pufuleti!!!

p.s.tre sa imi caut alt pediatru./........................jjjjjjjjeeeezzzzzzzzzz

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Bietul Ivanel... mult sa treaca.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

venit si noi...mai demult, dar din cauza de bebe marait, nu am putut scrie, ca nu e nimeni home.......................

deci.........ascultat........vazut gat.diagnostic rino-faringita............
tratament:dupa indelungi gandiri......augmentin 156......2.5 ml de doua ori dimineata si seara............nurofen idem........

doamne sa vedeti cat il chnui pana inghite 5 ml medicament.....ma doare sufletul dar ce pot sa ii fac................

primit inca biotics si calciu gluconic, pe care nu sti sa i-l dau sau nu........................voi ce ziceti?

5 zile continuam tratament.mi-a dat nr ei.......duminica e de garda, daca vrem sa ne mai ducem sa il mai vada

har domnului febra nu a mai facut..sper sa nici nu faca

papa foarte prost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si drita........mmmmmmmmmmm....nu prea avea chef.........era in fata noastra un copilas care a fost muscat de caine, rana foarte adanca......apoi inca un nene batran pe care l-au gasit cazut pe jos, a facut saracu semiparalizie si hemoragie cerebrala...............
asa ca noi am tot stat si am asteptat..............

apoi.......am intrebat de supa.a zis sa nu ii dau acuma.........

a fost o faza cand i-am cerut nr........ma intreaba dar cine v-i dr de familie?
zic cine......se uita asa la mine..........apoi ce mai vrei doamna????????????????????????kkt....

ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffdoamne ca nu m-am putu face pediatru.....................ca in 3 ani de cand incerc sa il fac pe Ivan deja pot sa ma fac ginecolog, dar inca pediatru nu prea.....mai am mult de invatat...................

scuzeeeeeee dar nu prea pot raspunde, k bebe rau marait...........ssmd.....dar nu stiu ce are
ce il poate durea?
burtica?gingiile?gatul?
c numai asa face ca si cateii mici........asa strabge si sprancene din timp in timp.......maraie, chitaie numai el stie ce face............nu stiu ce sa ii mai fac.....................
sper totusi sa nu mai faca febra................

dar mi se rupe inima cand stiu ca mai am 5 zile sa il chinui cu medicamente................oooooffffffffffffffffffffffff doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va doresc o noapte linistita..si aveti grija de voi si de pufuleti!!!

p.s.tre sa imi caut alt pediatru./........................jjjjjjjjeeeezzzzzzzzzz

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

si noi baietelul sa treaca si sa fie linistit si la mama lui ii dorim multa rabdare si putere.........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Asa...

Oani, din pacate Monti stagneaza de 3 saptamani. Era de asteptat sa intru in faza de stagnare dar ma obisnuisem cu scazutul... Ma rog... deocamdata nu disper. Bafta si tie cu dieta complicata!
Cat priveste avocado, Dulcineea a zis ca sotul a zis ca nu mananca "pasta verde" si eu m-am gandit ca miezul era verde, adica asa cum il gasesti la supermarket (la noi se tine in vitrina frigorifica, daca il iei azi nu poti sa-l mananci decat peste cateva zile). Eu daca il las cateva zile miezul devine galbui ca in poza asta.
Voi nu tot asa il mancati? Ca daca imi ziceti ca-l papati verde eu ma las

Haircut carutul nostru e Hauck sport, dar am remarcat ca si al Alexutzzzei Esprit e identic.

Danyelana, trag concluzia ca ai ascultat casa loco prin romanica de stii tu de aripioare picante... Cat priveste diversificarea... eu stii ca sunt competitiva cand vine vorba de mama loca... noi am inceput ieri si o sa revin si cu pataniile de astazi...

Pupici

_
Povestea unei .
Cresc

Da, l-am auzit in doua zile de patru ori pt ca erau invitati pe diferite posturi si cand ma nimeream la tv, hop si ei

Deci sa nu ne facem mari griji cu mancarea? E ok daca incepem duminica?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

DANYELANA,nu esti singura care mai da laptic,dar din pacate eu voi incepe sapt asta pt ca fetita mea nu mai ia in greutate f bine,mai deloc.........40 g a luat in ultimele 2 sap.....are 5 luni si o spatamana,vroiam sa stam pana la 6 luni,dar........:(

Merci
Macar voi sunteti mai mici dar noi facem sase luni peste doua zile si inca nu am inceput.

pozele mele

Charles Baudelaire

In articolul de la OMS scria ca se considera ok inceputul diversificarii pt copii alaptati finalul celor 6 luni,deci nu esti in afara graficului.........acum si ce simti tu

Merci Tot asa stiam si eu dar nu vreau sa ramanem ultimii diversificati

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bea, si noi augmentin... of! sanatate puilor si sa trecem cu bine de acest prim hop.

daca ar fi sa fc o sinteza a zilei, mi-am burdusit copilul cu medicamente si ma simt aiurea, mi-e si frica de cum va reactiona organismul lui mititel... nu stiu ce ar trebui sa urmaresc pe durata acestor 5 zile de tratament ca sa stiu ca suntem pe calea cea buna...

i-am cerut Elei sa se desparta de Cristi si a facut-o cat ai pocni din deget, ca sa-mi demonstreze ca e o fiica ascultatoare... nu dau detalii, dar ma simt si aici aiurea... nu i-am dat voie sa iasa afara cu o fosta colega de clasa (pe motiv ca aia fumeaza si vreo 2 luni nu s-a aratat la scoala si maica-sa nici nu stia ca ea nu vine la scoala, pe de alta parte era singura fata cu care ela putea iesi afara, celelalte pretene au plecat din oras) si acum Cristi (sper sa-i treaca repede, pe de o parte m-a surprins ca nici macar nu a protestat si nici nu s-a sinchisit sa-i spuna adevaratul motiv - eu, deci eu am fost personajul negativ...) in fine, o sa duc un monolog interior eu cu mine sa ma conving ca am procedat corect inca multa vreme de acum incolo... copilul asta are o atitudine prea zen pentru mine - nu se impotriveste deloc, imi respecta intocmai ordinele, insa de-o maniera in care sa ma faca sa ma simt eu prost... ma asculta "in ciuda" cumva...

am luat azi 2 decizii ca mama si cu ambele m-am simtit prost, dar cu ambele am avut "impresia" ca am procedat "corect" - si doar timpul o sa-mi poata da dreptate.

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Bea, si noi augmentin... of! sanatate puilor si sa trecem cu bine de acest prim hop.

daca ar fi sa fc o sinteza a zilei, mi-am burdusit copilul cu medicamente si ma simt aiurea, mi-e si frica de cum va reactiona organismul lui mititel... nu stiu ce ar trebui sa urmaresc pe durata acestor 5 zile de tratament ca sa stiu ca suntem pe calea cea buna...

i-am cerut Elei sa se desparta de Cristi si a facut-o cat ai pocni din deget, ca sa-mi demonstreze ca e o fiica ascultatoare... nu dau detalii, dar ma simt si aici aiurea... nu i-am dat voie sa iasa afara cu o fosta colega de clasa (pe motiv ca aia fumeaza si vreo 2 luni nu s-a aratat la scoala si maica-sa nici nu stia ca ea nu vine la scoala, pe de alta parte era singura fata cu care ela putea iesi afara, celelalte pretene au plecat din oras) si acum Cristi (sper sa-i treaca repede, pe de o parte m-a surprins ca nici macar nu a protestat si nici nu s-a sinchisit sa-i spuna adevaratul motiv - eu, deci eu am fost personajul negativ...) in fine, o sa duc un monolog interior eu cu mine sa ma conving ca am procedat corect inca multa vreme de acum incolo... copilul asta are o atitudine prea zen pentru mine - nu se impotriveste deloc, imi respecta intocmai ordinele, insa de-o maniera in care sa ma faca sa ma simt eu prost... ma asculta "in ciuda" cumva...

am luat azi 2 decizii ca mama si cu ambele m-am simtit prost, dar cu ambele am avut "impresia" ca am procedat "corect" - si doar timpul o sa-mi poata da dreptate.

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

mUlte flori pt tine ca sa te simti mai bine......te vei/ne vom mai intalni cu astfel de decizii de luat mult timp de acum inainte.......(eu vb-nu ca as avea experienta-din ce imi povesteste mami meu vis-a-vis de crestere/decizii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ale1212xa, condoleante pentru pierderea suferita! Multa putere sotului sa treaca peste asta! la pufulete sa fie bine!

Dastefa, sper sa-ti dea medicul vesti mai bune decat cele pe care le astepti tu! Pupam Mirunica zambareata.

Ayanna, cred ca toti copiii care nu dorm legat cateva ore la pranz sunt mofturosi/plangaciosi/nervosi dupa-amiaza si seara. Eu cred ca nu ai de ce sa fii ingrijorata. Daca e sa cauti motive de ingrijorare gasesti miliarde...

Bea, imi pare rau ca nu ti-a placut de medica... Si ca ati asteptat... Oricum e un inceput ca ati discutat cu ea, poate tot insistand iti faci relatia cu ea (eu ma gandesc ca poate intre ea si medicul tau de familie o fi vreo intelegere tacita sa nu-si fure unul altuia pacientii si d-aia o fi zis asa...). Pupam pe Ivan sa treaca toate cat mai repede!

Ruxita, eu intelesesem ca e de bine Cristinel in viata Elei... s-a sucit? Sanatate lui Caius! Daca ii dai antibio e de urmarit ca de obicei kk, daca ai putea sa-i dai si ceva de refacere a florei intestinale in paralel, cu sfatul medicului ofc cred ca ar fi bine... Eu una nu i-as da un medicament pentru efectele secundare.

Danyelana, eu am inceput duminica cu "big D" ca ma gandeam sa fie tat-su de fata, sa vada si el primele lingurite de mar papate de odor si sa faca niste poze. Practic (si teoretic, ca pot sa-mi scriu dizertatia pe tema asta) si ieri si azi a fost cam asa:
- 5 minute "gatit" (stors sucul, amestecat cu pulpa + turnat apa fiarta peste ustensilele de mancat (ca sa intelegi de ce sunt eu mama loca))
- 10 minute ceva... cica dat de mancare la copil dar copilul si-a mancat centurile, bavetica, degetele de la picioare, lingurita, masa... orice numai mar nu... in final am considerat ca e bine sa incerc si ca americanii si l-am lasat sa vad ce face, a bagat manutele in castron si dupa ce s-a sters pe el si pe scaun si-a bagat degetele in ochi si evident a inceput sa planga ca il usturau.
- 10 minute curatat copil, schimbat si linistit ca era suparat ca i-am stricat distractia
- 30 minute curatat ustensile de pregatit papa si bucataria (scaunul lui included).
Asa ca draga mea, daca poti sa mai amani ... go for it!

Maine ii pun si morcov, asa de fun, sa vad daca ies petele.

Am vazut ca mai multe fete zic sa-i dau suc... eu am hotarat sa nu-i dau suc gol (fara pulpa). Motivul meu principal e ca nu accepta bibe, dar nici n-as vrea sa-l invat cu suc aiurea...
Si inca una... Ruxita mie cu toate ca operatiunea stors si amestecat cu pulpa mi-a luat 10 secunde, pana la finalul mesei se colorase tot amestecul... la ras si scurs nu se inegreste?

Simplicity ti-a raspuns Cris.d cu avocado. Depinde mult cum il cumperi. Dar eu cred ca daca ai mancat o data bun (adica lasat cat trebuie), dupa aceea iti dai seama cand sa-l tai si chiar si ce sa-i faci sa te bucuri de el. Eu una sunt foarte fericita de combinatiile dulci ( Cris.dogarel).

Mergi la inceput

De cand ma chinui sa zic si eu...

Lorex, felicitari pentru plimbari si chermeze!
mult pentru linkul lu nea' asta de nu stiu eu cum il cheama.
Pe tine te stiu mare fan magiun de Topoloveni, cica nea asta recomanda magiunul si bebelusilor dupa 6 luni...
Asa e? Sau tre' sa citesc cartea?

Mergi la inceput

Vad ca eu centrez, eu dau cu capul, eu scandez daca marchez...

Ar trebui sa ma retrag...

Mergi la inceput