Pufuleti gustosi de 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxita spune:
Danyelana, imi place viata ta, din ce se vede din poze...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
larisel spune:
Canitza cu manere din care nu curge lichidul (eu pun ceai dar cam pe la un sfert asha) decat supt eu am luat de la Nuk. Parca pt 8 luni...Dar Natalia se descurca si chiar bea din a 2-a incercare ...m-am minunat si eu. Alena in schimb roade manerele ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel nu v-am zis din "stilpersonal": ema refuza suzeta si bibe cu lapte. insa am luat cana de la DM si e ff incantata: i-am pus un pic de apa in ea, i-am agatzat-o in manutze - are manere -si nu-i mai da drumul. o suge, trage, roade,ca pe sfarc. apa nu bea, ajunge pe body, dar.... iar ieri, din lipsa de recipient la indemana am pus piureul de morcov la congelat intr-un biberon avent.i-am scos tetina si i-am dat-o sa vad ce-i face. o trage de sfarc cu dintzii, ofc si-i roade baza, aia de se pune pe sticla. jucariile de detitzie zac. tot chestiile la care nu te-ai gandi sunt mai bune. de ieri o prefera tare.rade cand i-o arat si gandaceshte. NIKOLE e in concediu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
are dintzi???
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
larisel spune:
citat din mesajul lui Ruxita cristies, tu parca ai pomenit de copii americani care sunt lasati sa se joace cu mancarea si sa experimenteze pe cont propriu diverse - sa-si puna macar si castronelul in cap... de ce fac asta? eu cand il hranesc ii tin mainutele cu o maina pentru ca are tentatia de a apuca de lingura si trage in toate partile si cum noi folosim carutul pe post de scaun (are tavita in fata si poate fi folosit ca scaun, deci nu mai e nevoie sa cumpar scaun, totul e sa nu-l las sa mi-l murdareasca de piureuri si sucuri)... uneori il las sa tina de lingurita si numai il ajut sa ia mancare din farfuritza si s-o duca la gura (de 2 zile sa nu-i fie de deochi si bat si in lemn casca gurita si imi da voie sa-l bag mancare in gura, desi il burdusesc si cu medicamente si in mod normal trebuia sa fie mai precaut si mai neincrezator... dar cred ca l-am cucerit cu carnea de pui...) |
Ma bag si eu...Se zice ca daca ii lashi pe bb-i sa-si faca damblaua cu castronelul si tacamurile lor ar invatza mai repede sa manance singuri.
Nici noi nu avem inca scaune si ar trebui sa spal husele scoicilor zilnic, dar o fac cam saptamanal .
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
lorex spune:
ce frumos povestiti voi acolo de bebii vostri enrgici, ana si ruxita...
azi am evadat
dupa ce bobitza a dormit bine 2 ore am lasat-o cu ta'su si am fugit in kaufland unde mi-am luat tot felul de fructe si tot ce-am mai avut nevoie fara sa alerg ca nebuna...ce bine a fost!
bineinteles ca mi-am luat si???? AVOCADOOOO!!!
unul moale si doua tari, ca pe ala moale sa-l papa cum aj acasa
zis si facut! ce bun a fost cu telemea...am mancat vreo 5 felii
merci de pont Cris.D
am mai incercat fructul Sharon
cica e sg copac care a supravetuit la Hiroshima
e ca o roshie portocalie
bun la gust, dulce..seamana cu bostanul dar e mai bun!
am vrut sa-mi iau si rubarba ca mi-ati facut pofta, insa nu stiam cat imi trebuie pt o placinta, mi-am zis ca trebuie intai sa gugalesc dupa reteta si apoi o sa-mi cumpar!
mi-am luat ingredientele pt prajitura aia de v-am zis de ea azi..
maine o fac!
si doua vase mici de ceramica mi-am luat
si piept de curcan
si maine am zi de incercat retete!
cica e cod rosu pe Iasi..
de asta doarme iuria de la 6..
a papat la 10 prin somn
oare Plateea ce mai face..da examene..cat mai are?
Miremia, tu pe unde fusei?
Felicitari pentru aniversarea anilor de casatorie Alexutzza si Dulcineea!
Propun o TEMA de discutat!
Cum v-ati ales nick-name-urile???
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danasor spune:
Buna seara
LML pufuletilor de azi Alexis, Radu, Lucas si Maria !!! sa cresteti mari si mancaciosi (asta acum la diversificare)
trimit sa nu se termine ziua asta .
alexutzzza spune:
rEVIN IN FORTZA CU RECUPERAREA..
LOREX, DANYELANA, CRISTIES, CRIS DOGAREL, ANA G, OANI, RUXITA, BEATRICE, MIREMIA, IOANA F SI SPER CA NU AM OMIS PE NIMENI!!!
Va multumesc de grija si sfaturi
Eliminam:
- nu tensiune in family noi nu ne-am mai certat de o luna si ceva fenomen
- apa i-am dat sa bea si a baut intruna toata aterizarea pana nu a mai vrut si a continuat criza
- era marait de acasa
ma rog...nu am idee ce are...sau ce a avut, azi mi-a urlat mai toata ziua pana m-au lasat nervii m-am dus la farmacie , luat gel de dinti, dat pe gingii, si s-a calmat, seara a decurs cu old Yannis cel cuminte
Bine i-am acordat si toata atentia: facut plimbare seara ca sa nu se plictiseasca si sa o ia razna, uitat la stiri cu mami si tati (adora asta), jucat, baitza, masaj, muzica, ultima masa data in pat cu lumina difuza...si gata nani cuminte fara nici mar pas....
Vedem, continuam
Intre timp am aflat ca am facut prostii (am sunat matusa)
I-am dat in Grecia pepene si rosu si galben nu stu de unde ramasesem io in cap cu ideea ca am voie sa ii dau si cik baloneaza...ooops
Mai vroiam sa mai zic mai multe dar va zic maine ca acum ma duc si io la nani, va pup!
Bea insanatosire grabnica lui Ivan
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
danasor spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel si eu stiu k sucul de fructe se dilueaza cu apa, pt toata lumea, din doua motive:prea acid pt stomac si prea mult "zahar"/fructoza la un pahar, k vine din multe bucatzi de fruct. e un alt motiv pt care voi da doar un fruct la o masa, terciuit. daca e mai mic decat mar/piersica, etc, voi da 2-3, depinde de fruct. noi am luat storcator sa bem mai sanatos/ana sa "bea" fructele pe care nu le vroia . treptat ne-a vazut pe voi, i-am taiat cubuletze/felii,le-am lasat la indemana si...nu mai facem suc. cred ca e mai bine, mai curat Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
nici noi nu consumam sucuri la storcator din aceleasi motive ,
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Repede repede pana nu se termina ziua:
LA MULTE LUNITE ALEXIS!!! DE ACUM ESTI FLACAU MARE!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!