Pufuleti gustosi de 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Dupa lupte seculare am reusit si eu sa pun poze cu amandoi copii in aceeasi poza. Oani, da, pozele cu Sebica somnoros si capra la joaca sunt noi. ![]() Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
sunt superbi
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danasor spune:
citat din mesajul lui cristies Cat priveste avocado, Dulcineea a zis ca sotul a zis ca nu mananca "pasta verde" si eu m-am gandit ca miezul era verde, adica asa cum il gasesti la supermarket (la noi se tine in vitrina frigorifica, daca il iei azi nu poti sa-l mananci decat peste cateva zile). Eu daca il las cateva zile miezul devine galbui ca in poza asta. Voi nu tot asa il mancati? Ca daca imi ziceti ca-l papati verde eu ma las |
aici m-ai confundat cu Dulcineea, dar te iert ... Da scumpa exact asa arata si avocadul meu, dar la pasat in combinatie cu lamaia, usturoiul si uleiul de masline s=a facut o pasta de un verde deschis spre galbui, oricum o culoare diferita de restul alimentelor de bastina.
Gata nu mai zic nimic de "pretiosul fruct" , ma-ti convins ca e cel mai ce... de asta v-am si intrebat
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
danasor spune:
Carmita de ce nu spui si tu ca pui poze noi, sau macar schimba data albumului, ai o frumusete de fata !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Doamne, ce pufuleti frumosi avem in album...as vrea sa-i iau pe toti acasa si sa-i pupacesc!
Ce repede cresc si ce frumosi se fac!!!!
Nu mai nominalizez ca sunt unul si unul...
Ma duc sa ma culc cu imaginea lor in minte!
NOAPTE BUNA DRAGELE MELE SI DRAGII MEI PUFULETI PUFOSI SI GUSTOSI!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ratusca_mica spune:
Fetele,
Eu mai dupa cortina: multa treaba si, mai nou, din pacate, probleme in familie urate de tot...
Am citit un pic si vad ca ati ajuns la concluzia mea: ce usor era inainte de diversificare... corect, insa invata ei pana la urma, asa cresc si, in plus, e bine sa simti ca cineva are nevoie de tine...
Noi tot nu ne rostogolim, cam dupa nimic, stam pe spate ca placinta si pipaim cu manutele in jur sa apucam jucaria pe care o vedem de altfel. En fin, m-am resemnat, asta e, fiecare bebe cu ritmul lui.
Multa multa sanatate va doresc, este cea mai importanta!
Noapte buna
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Andre_lina spune:
Prezent la apel!
Am cumparat incarcator...busy day yesterday, azi i'm back in business
Nu am citit din urma, ma apuc in data...
Suntem bine. Tudor a facut kk in patul meu azi... dupa ce s-a scremut o ora in scutec si nimic, l-am lasat sa se aeriseasca la cuc cat ma spalam pe dinti...si cand m-am intors in camera am simtit un iz ametitor...si zarit 3 carnaciori pe cearsaful meu si un pishu nazdravan. Ma uit shocata... si patriotul imi arunca un zambet smecheros si ma apuca rasul ramasesem inlemnita ca nu stiam ce sa fac... asa ca am ras amandoi, el fericit ca a scapat de constipatie... eu ca imi schimb lenjeria si mai des
Azi banana cu iaurt si biscuiti, apoi ficatel cu cartof si morcov la steamer, cereale seara si... bea cam 250 ml de apa pe zi. Nu i-am mai dat sucuri de fructe de muuult, iar ceaiuri sa nu vada!
maine caisa cu mar si biscuti, avocado cu piept de pui si iaurt, si cereale seara as ussual.
danasor spune:
citat din mesajul lui larisel Deja imi vine sa ma fac mica-mica...cand va vad pe voi asha de tari pe pozitzie: totul bio, totul cum spun medicii, totul pt sanatate... Stau eu si ma intreb: oi fi eu mama rea daca le-am luat premergator? oi fi eu mama rea daca le dau sare? oi fi eu mama rea daca le dau ulei si unt? (ca sa aibe mancarea gust, nu de amorul gastronomiei) oi fi eu mama rea daca indulcesc ceaiul sau piureul de fructe? (deshi eram anti-total cand vedeam la altii inainte de a deveni mamica) oi fi eu mama rea daca le voi da medicamente? Eu gandesc asha: le-ash da si luna de pe cer numai sa le vad multzumite si fericite si sper eu si sanatoase (daca ii pazim noi pana 1-2-3 ani asta nu inseamna ca nu vor recupera cu varf si indesat mai tarziu). Cel putzin in cazul mancarii...sunt convinsa ca bb-lushii care fac nazuri fac din cauza gustului. Daca unii accepta alimenetele asha cum sunt ...brute, fara adaosuri ...foarte bine, dar majoritatea stramba din nas si ajung nishte mofturosi. Oi fi si eu exagerata, dar ash vrea ca fetele mele sa sa manance o bucatzica de ciocolata si sa zica gata, atat am vrut si nu sa ashtepte ca un catzelush bombonica promisa de la ora 17. din 09.12.2009 ![]() Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 4 (+11) |
esti o scumpa
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Salutari si de la noi!
Suntem rau in urma dar incercam sa recuperam...
cap 92
Ioana_fota iti faceai probleme ptr greutatea piticei tale. Sper ca te-ai linistit.
Danyelana harnicuta foc!
Lorex am citit despre nepotelul tau. M-am bucurat si m-am intristat. I-a mai crescut parul Bobitei? Abdomene? O fi citit linkurile de la Alexutzzza
Alexutzzza cu deochiul asta nu e de glumit
F5 F5 F5 super tare!
Ruxita nu stiu cu ce te ocupi, nu am inteles prea bine, dar poate medicina(adica tu medic) te-ar ajuta. Ca esti doxa la cate ai patit.
Ratusca_mica m-am mancat si pe mine sa ma uit la un avort filmat cumva cu un eco...si nu imi mai trebuie...e crima curata. Doar ca victima nu are voce pe care sa o auzim...
Larisel merci ptr raspunsul cu branzica. In sarcina si eu am avut grija la lysteria. Despre iritatii la fundulet, cel mai bine ii merge Bepanthen. Unguent. Am testat si altele(pe baza de oxid de zinc - Sanosa sau una preparata la farmacie) si nimic nu ii calmeaza si vindeca pielea mai repede ca Bepanthen.
urmeaza cap 93
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
Andre_lina spune:
Legat de premergator... nu ma lansez in teorii, pot spune doar despre cazul meu. I-am luat premergator, il pun de 2-3 ori pe zi cate 10 minute maxim... pt ca oricum nu sta mai mult. E chicco dj, cu muzica si jucarii ce ii plac foarte mult, este reglabil pe inaltime.
L-am fixat la inaltimea la care sa stea cu toata talpa, si nu pe varfuri.
Pt mine premergatorul este o alta jucarie daca pot spune asa, o noua activitate, pe care el o adora si de care se va plictisi ca de multe alte jucarii.
Andre_lina spune:
Saptamana asta am decis sa il mut pe tudor in camera lui, separat. Ma doare inima sa nu il mai stiu la 2m de mine.... si sa ne desparta un perete, dar cred ca va dormi mai bine, mai ales ca nu se trezeste pana pe la 6-7, apoi se culca la loc pana la 10-11. Tot aman momentul mutarii... vreau si nu vreau sa il mut, desi doarme in patutul lui din prima zi.. ma doare sa ma despart si sa inchei aceasta prima etapa din viata noastra de mama-fiu, mama-bebe mic, care creste creste... deja are camera lui... decenuela poate completa aici, maine-poimaine se insoara si uita de mine