Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara fetele am citit din urma dar f multe nu am retinut sunt rupta de oboseala ,zgubilicea mea a inceput sa se intoarca pe burta si ma dsperat chiar si rupta de oboseala ea tot mai incearca si nu se lasa si plange ,chiar si in somn incearca sa se rostogoleasca nu mai stiu ce sa ma fac cu ea.Alexutzza imi pare rau de criza pe care a facut-o yannis.Cristies pupici la gargaritz sa-i treaca supararea de la vaccin.Bea sper sa fie bine Ivanelul.Larisel nu mai vb asa ,ti-au spsu si fetele tu esti mamica la puterea a doua si inca una f buna.Cris M si celorlate fete multumim pt aprecieri.Am pus poze noi in album pt cine vrea sa ne vada in actiune.Abia a adormit merg sa-mi fac rpd ceva sa maninc caci pe ziua de azi nu prea am apucat si daca nu adorm mai revin.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Tuturor sarbatoritilor pentru zilele in care nu am reusit sa intru

Mergi la inceput

Daneylana vazut poze .Vad ca ai vrutsa fi mai presus de noi toate si mereu sa fi prima la poze nu? ai pus la an 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ioana_fota, am vizionat pozele cu Uca ta...ce trece timpul, nu?..si ce repede se emancipeaza fetele....al meu face miscarile astea abia de o luna si un pic, cam asa ceva....
spuneai ca ai o prietena care naste in august si ar avea nevoie de niste hainute? ca noi o sa venim la mare, dar la mamaia, nu stiu cum sa ne vedem sa-ti dau niste hainute ramase mici. vedem, mai e pana atunci.
danyelana, nu mai spun de arthur ca e superb si mi se pare ca seamana cu tati, dar am remarcat si ce aranjamente florale superbe aveti pe acolo, si campul ala cu lavanda....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

desi de 3 zile ii dau doar mar cu piersica (+2-3 picaturi de lamaie), e constipat rau de tot!!!! l-am ajutat azi cu termometrul, dupa ce ieri nu a facut nimic, si mi s-a facut rau privindu-l cum se screme si cum...of..saracul...parca nastea...nu radeti, va rog......si a facut niste pietricele, cu greeeeu, apoi tot cu greeeu a facut un carnacior...si acum pe seara am gasit iar o bucatica mai tare...nu-mi dau seama ce gresesc....poate ar trebui sa-l mai tin pe suc, ca i-am dat piure cam grosut. tot azi i-am dat niste dovlecel pasat cu supa de zarzavat si am adaugat si cateva picaturi de ulei de masline, in ideea sa-i mai usurez kk....nu va suparati pentru ca va povestesc asa ceva, da cui sa spun daca nu voua?
si ceva f frumos...spune cu mare bucurie "ma-ma-ma-pa-pa-da-da"...asa, in serie, sacadat...
o, bine ca ati spus de canite din alea. ca vreau sa-i iau si eu, sa-l invat cu ea (sper) pana in august cand o sa tot fim plecati. biberon nu stie ce e ala si cum se foloseste, apa/ceai i-am dat cu lingurita.
a, o intrebare....pot pastra la frigider supa pt a doua zi?...

mama unui pui...Stefan

si noua ni s-a intamplat la diversificarea cu supica (supa-crema de fapt) sa se constipe si am scos-o pentru o saptamana si am incercat acel mult discutat aici avocado... nu stiu nici eu solutia, tot cu termometru si noi, pana i s-a reglat (doar cu fructe).

si Caius a zis azi "aole" fara "u" in coada...
si-mi pare atat de activ si atat de interesat de mediu si ma trage atat de tare de par ca nu mai pot sta cu capul descoperit, trebuie sa am in permanenta ceva in cap pentru ca risc sa chelesc la halul in care trage de par, scoate smocuri-smocuri, cu ciuda si ma apuca si de fata si de nas si tipa si se strica de ras... si totul trage din jurul lui - avem locuri magneti frigider, carti, caiete, tot ce prinde de fapt in raza lui de actiune... nu mai are nimic din bebelusul tembel care papa, urla si murdarea pampersii de pana acum o luna... e foarte activ, nu stiu cum ma descurc cu el (energetic vreau sa spun), dar e un bebelus foarte energic.

canita care am luat-o azi e un fel de hopa-mitica - se leagana si nu se rastoarna, o tine de torti, ii roade ciocu, ii place...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

desi de 3 zile ii dau doar mar cu piersica (+2-3 picaturi de lamaie), e constipat rau de tot!!!! l-am ajutat azi cu termometrul, dupa ce ieri nu a facut nimic, si mi s-a facut rau privindu-l cum se screme si cum...of..saracul...parca nastea...nu radeti, va rog......si a facut niste pietricele, cu greeeeu, apoi tot cu greeeu a facut un carnacior...si acum pe seara am gasit iar o bucatica mai tare...nu-mi dau seama ce gresesc....poate ar trebui sa-l mai tin pe suc, ca i-am dat piure cam grosut. tot azi i-am dat niste dovlecel pasat cu supa de zarzavat si am adaugat si cateva picaturi de ulei de masline, in ideea sa-i mai usurez kk....nu va suparati pentru ca va povestesc asa ceva, da cui sa spun daca nu voua?
si ceva f frumos...spune cu mare bucurie "ma-ma-ma-pa-pa-da-da"...asa, in serie, sacadat...
o, bine ca ati spus de canite din alea. ca vreau sa-i iau si eu, sa-l invat cu ea (sper) pana in august cand o sa tot fim plecati. biberon nu stie ce e ala si cum se foloseste, apa/ceai i-am dat cu lingurita.

mama unui pui...Stefan

si noua ni s-a intamplat la diversificarea cu supica (supa-crema de fapt) sa se constipe si am scos-o pentru o saptamana si am incercat acel mult discutat aici avocado... nu stiu nici eu solutia, tot cu termometru si noi, pana i s-a reglat (doar cu fructe).

si-mi pare atat de activ si atat de interesat de mediu si ma trage atat de tare de par ca nu mai pot sta cu capul descoperit, trebuie sa am in permanenta ceva in cap pentru ca risc sa chelesc la halul in care trage de par, scoate smocuri-smocuri, cu ciuda si ma apuca si de fata si de nas si tipa si se strica de ras... si totul trage din jurul lui - avem locuri magneti frigider, carti, caiete, tot ce prinde de fapt in raza lui de actiune... nu mai are nimic din bebelusul tembel care papa, urla si murdarea pampersii de pana acum o luna... e foarte activ, nu stiu cum ma descurc cu el (energetic vreau sa spun), dar e un bebelus foarte energic.

canita care am luat-o azi e un fel de hopa-mitica - se leagana si nu se rastoarna, o tine de torti, ii roade ciocu, ii place...

_

da, am remarcat si eu ca de aproape o luna e f activ, f vorbaret, vrea sa puna mana pe orice, marea lui tinta e pachetul de servetele umede, ceva fosnitor si colorat, se intinde dupa el si e f incantat cand pune mana pe el. il duce la gura, bineinteles, si pentru ca are marginile alea taioase, i-l iau imediat. eu am zgarieturi pe nas, era sa raman fara ureche, taica-su are mai putine fire in barba/cioc.
de unde ai luat canita? dar el ce zice?

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Dulcineea, La multi ani pentru aniversare!

La fel si Alexutzzza, vezi ca trebuie sa oferi (si sa primesti) carti!

_
Povestea unei .
Cresc

Nu stiam ca se ofera carti si am cautat pe forum si am descoperit si alte idei pt nunta de hartie

Editia originala a ziarului sau preferat din ziua in care s-a nascut sau din ziua nuntii
O scrisoare de dragoste scrisa de tine pentru el
O carte noua sau o editie mai veche a cartii lui preferate
O felicitare veche ce infatiseaza un loc cu semnificatie pentru voi doi – locul unde ati fost in luna de miere, unde te-a cerut de sotie sau unde v-ati cunoscut – inramata pentru el
Carti de joc pentru adulti
Bilete de avion
Alcatuieste un calendar personalizat cu imagini cu voi doi, marcat cu toate datele care sunt importante pentru voi (asa incat sa nu mai uite vreuna)
Decoreaza casa cu lampioane chinezesti de hartie
Gravuri, picturi sau desene pentru locuinta
O fotografie inramata cu tine sau cu amandoi
Un album foto plin de amintiri amuzante
Un bon de cumparaturi la magazinul lui preferat
Bilete la meci

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

mi-a parut ingenioasa ideea cu calendarul cu datele importante marcate si poze cu voi doi (noi doi, ei doi, s.a.m.d) - sotul a si comentat "asta da"...

_

Mergi la inceput

Ana pt aprecieri.Prietena mea sta in C-ta cred ca i-ar fi usor sa vina pana la Mamaia sa le ia.O sa o intreb daca nu poate imi trimiti un colet daca e sa nu te mai cari cu ele dupa tine..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

mama unui pui...Stefan

_

da, am remarcat si eu ca de aproape o luna e f activ, f vorbaret, vrea sa puna mana pe orice, marea lui tinta e pachetul de servetele umede, ceva fosnitor si colorat, se intinde dupa el si e f incantat cand pune mana pe el. il duce la gura, bineinteles, si pentru ca are marginile alea taioase, i-l iau imediat. eu am zgarieturi pe nas, era sa raman fara ureche, taica-su are mai putine fire in barba/cioc.
de unde ai luat canita? dar el ce zice?

mama unui pui...Stefan

canita am luat-o din farmacie (remedio), ca n-am timp si nici bani pentru raioanele pentur bebelusi din marile magazine... si costa in jur de 18 lei (cea mai ieftina), dar erau si de 32 de lei (o canita!), dar zic eu merita, incasabila, nu se rastoarna, cu capac, deci nu poate varsa continutul, prost e ca dupa ce ii dau sa bea cu canita, tre sa-i schimb tricoul pentru ca e ud tot in fata...

cristies, tu parca ai pomenit de copii americani care sunt lasati sa se joace cu mancarea si sa experimenteze pe cont propriu diverse - sa-si puna macar si castronelul in cap... de ce fac asta? eu cand il hranesc ii tin mainutele cu o maina pentru ca are tentatia de a apuca de lingura si trage in toate partile si cum noi folosim carutul pe post de scaun (are tavita in fata si poate fi folosit ca scaun, deci nu mai e nevoie sa cumpar scaun, totul e sa nu-l las sa mi-l murdareasca de piureuri si sucuri)... uneori il las sa tina de lingurita si numai il ajut sa ia mancare din farfuritza si s-o duca la gura (de 2 zile sa nu-i fie de deochi si bat si in lemn casca gurita si imi da voie sa-l bag mancare in gura, desi il burdusesc si cu medicamente si in mod normal trebuia sa fie mai precaut si mai neincrezator... dar cred ca l-am cucerit cu carnea de pui...)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ana pt aprecieri.Prietena mea sta in C-ta cred ca i-ar fi usor sa vina pana la Mamaia sa le ia.O sa o intreb daca nu poate imi trimiti un colet daca e sa nu te mai cari cu ele dupa tine..

nu ar fi multe de carat
pai ea nu naste in august? ca noi atunci mergem....n-o sa poata veni ea personal. tinem legatura oricum. vedem atunci ce/cine/cum/cand/unde.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput