Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris m esti o salabnoagaaaaaaaaaa....................nici nu ma mir de la atata treaba...dar arati foarte bine....................alexandra e o papusa........siiiiiiiii mi-ati furat folarea......................am una exact la fel, dar nu cred ca are asa multe floricele....................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Tot citesc, tot citesc, de abia ajung sa termin, apoi iar am treaba....si uite asa nu apuc sa scriu.
FIMOZA: fetelor, duce-ti-va cu bb la doc, sa nu faca ceva mai naspa. Eu sunt mai prapastioasa de felul meu, mai ales legat de bb. Noi - adica barbata-miu - l-am decalotat la baita de fiecare data, incepand de la cateva zile. Acum se decaloteaza complet. Ca la un barbat. Numai ca nu are intotdeauna aceeasi culoare. Uneori e mai roz, uneori e mai vinetiu. O sa intreb doc despre culoare.

Noi tot cu Bactroban ne luptam, vomita de la antibiotic, aviz BEA care urmeaza sa ii dea antibiotic lui Ivan. Vezi ca nu o sa mai manance asa bine si o sa vomite. Ma rog, asta e chestia generala, nu e neaparat sa faca IVan asa, dar sa nu te sperii daca face.
Mananca putin Dani, azi dimineata abia supt nitel, apoi nu a mai vrut, eu nu l-am fortat tot pe ideea sa nu vomite, asa ca am scos cu pompa si am plecat la servici.
E mai marait ca de obicei, nu se vede nimic pe gingiute, nu imi dau seama daca sunt mai albe sau mai tari decat altadata, pt ca nu am mai pipait gingiile. So...asteptam primul dintisor...cand o fi sa fie.
DIVERSIFICARE: nu mai stiu care fata zicea ca e ultima...si noi tot nediversificati suntem. De abia are 5 luni si 6 zile....nu ma grabesc, poate peste vreo saptamana. Inca am dileme daca crud sau fiert, inca n-am cumparat steamer.
Pe mine ma zapacesc complet combinatiile voastre...de unde le stiti, le-ati citit sau asa...dupa inspiratie? Pot combina orice 2 fructe? Pot sa incep cu piersica de ex? Ca mie marul nu imi inspira incredere, mai ales astea din supermarket.
Eu cred ca merele super tratate nu se schimba la culoare de la oxigen, alea mai naturale se schimba mai curand. Gresesc?

Am incercat sa fac programare la Stanciu, l-am trimis ieri pe sot la ora 1 acolo, era inchis, nimeni prin zona, nici un anunt pe usa....niente. O fi in concediu? O sa il mai trimit, oricum vreau sa astept pana terminam 10 zile de Bactroban si apoi inca 7 zile pana facem un nou exudat.

Intrebare: stie vreuna din voi unde se poate face in Bucuresti cultura din lapte de san? BIOS si Instit. Cantacuzino nu fac.

Merci frumos.
La multe lunite aniversatilor de azi. Si celor de ieri si tututor bebeilor. Sa fie sanatosi.

Eu nu am cumparat nimic pt diversificare, cred ca sunt ok castronelele mele. Ca doar nu i le dau lui sa le arunce pe jos. Am lingurite de silicon, primite cadou. Atat. O sa iau poate peste vreo luna.

TRANSPORT CU MASINA: Eu imi iau copilul in brate din scoica cand plange, ca doar nu l-oi lasa acolo. Nasol e ca sta in scoica cam 10 minute si apoi in brate 2 ore. Asta e. Daca nu ii place in scoica ce sa fac? Sa il las sa se invineteasca acolo? V-am povestit ca pana la mare si inapoi a stat numai la san, 7 ore cu totul in ziua aia.....nu vrea si pace.
La fel si in carucior. Nu vrea si gata. Urla pana il iau in brate. Degeaba am luat carucior si am dat o gramada de bani....nu vrea. Punct. E capos fi-miu. Si noi cedam, ce-i drept, dar el nu cedeaza niciodata. Urla 40 minute pana nu mai are aer.

hai, ma intorc la munca. va pup.
sa stiti ca eu citesc incontinuu, doar ca nu am timp sa scriu.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Pt ce ii dai tu Bactroban?

Intreb pt ca si mie mi l-a recomandat gine pt ca aveam o bubita pe fifi aproape de linia chilotului Si a zis ca e posibil vreo infectie de la vreo bacterie si mi l-a recomandat. M-am dat zilnic si acum s-a vindecat.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Ete ca am uitat ce-am vrut sa zic...si astea erau de-ale mele

eram ieri in parc..incercand sa-l distrez pe jiji..si ma gandeam la noi...trecut si viitor
- 2 liniutze ..o fi?..mai fac un test...da....2 liniutze...
- da..da..am fost la dr...sunt GRAVIDA
- aoleu sa treaca primele 3 luni ca sunt critice...
- greturi, pofte...lesinuri...of doamen sa treaca mai repede
- eco...doamne...am aflat ce culoare are carutzul...
- cate kg am luat...o...sunt o balena..
- ....nu mai pot...spatele..burta...nu ma pot incaltza...nu mi se mai vede FIFI ( VA mai amintiti de fifi?)
- se apropie...bagajul..da' bagajul e gata?
- hainutze de bb
- primul pufulete ....si restul unul dupa celalalt
- LAPTELLE....LM..LP
- COLICII...of , doamne cand or trece? ce-i dati pt asta?
- ora de ed fizica: intoarceri, rostogloliri, tarari....etc...
- statul in fund
- DIVERSIFICAREA...O DOAMNE...DIVERSIFICAREA ASTA....
- mersul de-a busshilea...
- crese
- bone
- gradi
- scoala
- liceu-
prima shtoarfa adusa acasa ( jiji nu..vb de ceilalti)
- viatza siecsula ( aoleu s-a atins nemernicul de fata MEA....NU MAI E FETITZA LU MAMI)
- facultatea
- casatorie ...daca s-o mai practica ( jiji nu..)
- nepoti ( care ami apuca)
- si discutiile de top...osteoporoza...menopauza cu bufeuri... fetili imi trenura mana pe taste....aoleu am dat toata pensia pe medicamente...
- ehe...cum l-am crescut io maica...ca un boboc si de cand s-a insurat cu shtoarfa aia..care nu are griuja asa cum aveam io de el...a uitat de mine

si asa fetili o sa avem cu ce ne umple timpul pana la adanci batraneti...dar oricum... asta era umplutura ca uitasem ce-am vrut sa zic....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Esti o figura mortala !Am ras cu lacrimi !
Azi avem si noi 8 ani de la nunta Dam de toate pentru toti Torturi si mancaruri alese (Monti si ne monti)si bauturi fel de fel
Tuturor pufuletilor !

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

La cat mai multi si mai fericiti ani impreuna

Si multumim de cinste

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Noi am fost la vaccin si am plans... mi se rupea inima de el, n-au functionat nici jucarii, nici zdranganitori...nimic.
In rest toate bune, 8,7 kile s 74cm, restul in grafice (eu nu am retinut deloc astea cu torace...), vaccinul bcg bun (3mm), sta in fundulet (????), adica pus pe canapeaua aia tare din cabinet a stat cateva secunde si apoi ofc a incercat sa se ridice, s-a sucit, s-a invartit, una peste alta bine.
De diversificare... merele pe care le accepta cu cea mai mare placere ar fi ionatanele (eu nu-i spusesem ce am luat, dar cum nu erau astea... am tacut...). Sa-i dau suc de morcov si supa de legume in care sa fierb spanac, salata, pe langa morcov si patrunjel si sa mai adaug pastai...
Cartof, carne, paste fainoase (?), telina, rosii nu pana la 8 luni.
A zis ca masa de la 10 dimi e bine sa fie de fructe ca-i ramane in reflex pentru mai tarziu sa manance dimineata gustare (ideal ar fi tot fruct). De fructe... a zis sa-i iau naturale cat pot de multe, pentru ca azotul (din ingrasaminte) streseaza foarte mult rinichii si inca ceva (pancreasul??? Oani, !) La fel sarea, cica copii nu recunosc gustul sarat pana dupa 1 an dar sarea poate fi pe langa stresanta pentru rinichi si favorizant al febrei, retinand apa in organism nu stiu ce face... (Oani, help again).
Si sa nu disper daca nu vrea sa pape... o sa vrea el candva.
Si atat. Acum a adormit pe perna de alaptat.

Lorex, eu nu ma uit la prajitura. Am zis!

Cris.d, si noua tot tanti la targ ne-a zis sa-i dam magiun, ea a spus ca autorul cartii de-o citeste Lorex recomanda...

Alexutzzza, si eu tot asa l-am lasat in pace. Am citit mai demult dintr-un articol adus de Xela ca dpdv medical e inutil sa decalotezi un copil care nu are probleme. .
Sa stapaniti sanatosi caruciorul! Eu am vazut poza cu esprit-ul si mi-a ramas in cap ca pe ala l-ai vrut!

Miremia, si eu am luat din ikea castronele. Si doua bavetici cu maneca lunga, gen pelerine.

Danyelana ce frumu e poza aia cu voi trei... parca sunteti din revista. Si pe Arthur cu cirese... l-as papa.

Cris.mario, ce-a mai crescut Alexandra . Ca sa nu mai spun ce palarie haioasa are! (vezi ca au schimbat astia concursul, am intrat pe link si nu m-a lasat sa votez!)

Bea, cum se simte Ivan?

Noi cu scoica...n-o sufera, e clar, dar daca e cineva cu el in spate sa agite jucarii, sa miorlaie, sa faca in toate felurile uita. Nici noi nu-l luam in timpul mersului, desi probabil ca drumul de 15 ore ar fi fost mult mai scurt...
Oricum trebuie sa se invete. Eu nu cred ca e de joaca sau de interpretat chestia asta. Cica in Ro ai voie sa tii copilul in cosulet pe bancheta din spate. N-am avut timp sa verific in codul rutier, dar daca-ar fi asa...

Blue_flower, mi-am adus aminte de plecarea voastra la mare. Inainte ati mai fost plecati undeva? Sau asta a fost prima iesire mai lunga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Dulcineea, La multi ani pentru aniversare!

La fel si Alexutzzza, vezi ca trebuie sa oferi (si sa primesti) carti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Multumim frumos de urari!

Va las un www.port-wine.com/images/porto4.gif" target="_blank">vin de Porto (asta-i pt toata lumea, la dieta sau nu, ca un sfert de paharel nu strica prea tare) pt diseara si ma pregatesc de mers la medic.

Multumim si sa vii cu vesti bune de la doctor.

Si noua pediatrul ne-a zis sa-i lasa puta in pace si eu nu trag de ea decat foarte putin, cat permite pielea ca sa spal. In rest nu vreau sa-l chinui.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Ete ca am uitat ce-am vrut sa zic...si astea erau de-ale mele

eram ieri in parc..incercand sa-l distrez pe jiji..si ma gandeam la noi...trecut si viitor
- 2 liniutze ..o fi?..mai fac un test...da....2 liniutze...
- da..da..am fost la dr...sunt GRAVIDA
- aoleu sa treaca primele 3 luni ca sunt critice...
- greturi, pofte...lesinuri...of doamen sa treaca mai repede
- eco...doamne...am aflat ce culoare are carutzul...
- cate kg am luat...o...sunt o balena..
- ....nu mai pot...spatele..burta...nu ma pot incaltza...nu mi se mai vede FIFI ( VA mai amintiti de fifi?)
- se apropie...bagajul..da' bagajul e gata?
- hainutze de bb
- primul pufulete ....si restul unul dupa celalalt
- LAPTELLE....LM..LP
- COLICII...of , doamne cand or trece? ce-i dati pt asta?
- ora de ed fizica: intoarceri, rostogloliri, tarari....etc...
- statul in fund
- DIVERSIFICAREA...O DOAMNE...DIVERSIFICAREA ASTA....
- mersul de-a busshilea...
- crese
- bone
- gradi
- scoala
- liceu-
prima shtoarfa adusa acasa ( jiji nu..vb de ceilalti)
- viatza siecsula ( aoleu s-a atins nemernicul de fata MEA....NU MAI E FETITZA LU MAMI)
- facultatea
- casatorie ...daca s-o mai practica ( jiji nu..)
- nepoti ( care ami apuca)
- si discutiile de top...osteoporoza...menopauza cu bufeuri... fetili imi trenura mana pe taste....aoleu am dat toata pensia pe medicamente...
- ehe...cum l-am crescut io maica...ca un boboc si de cand s-a insurat cu shtoarfa aia..care nu are griuja asa cum aveam io de el...a uitat de mine

si asa fetili o sa avem cu ce ne umple timpul pana la adanci batraneti...dar oricum... asta era umplutura ca uitasem ce-am vrut sa zic....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

m-ai emotionat !

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Noi am fost la vaccin si am plans... mi se rupea inima de el, n-au functionat nici jucarii, nici zdranganitori...nimic.
In rest toate bune, 8,7 kile s 74cm, restul in grafice (eu nu am retinut deloc astea cu torace...), vaccinul bcg bun (3mm), sta in fundulet (????), adica pus pe canapeaua aia tare din cabinet a stat cateva secunde si apoi ofc a incercat sa se ridice, s-a sucit, s-a invartit, una peste alta bine.
De diversificare... merele pe care le accepta cu cea mai mare placere ar fi ionatanele (eu nu-i spusesem ce am luat, dar cum nu erau astea... am tacut...). Sa-i dau suc de morcov si supa de legume in care sa fierb spanac, salata, pe langa morcov si patrunjel si sa mai adaug pastai...
Cartof, carne, paste fainoase (?), telina, rosii nu pana la 8 luni.
A zis ca masa de la 10 dimi e bine sa fie de fructe ca-i ramane in reflex pentru mai tarziu sa manance dimineata gustare (ideal ar fi tot fruct). De fructe... a zis sa-i iau naturale cat pot de multe, pentru ca azotul (din ingrasaminte) streseaza foarte mult rinichii si inca ceva (pancreasul??? Oani, !) La fel sarea, cica copii nu recunosc gustul sarat pana dupa 1 an dar sarea poate fi pe langa stresanta pentru rinichi si favorizant al febrei, retinand apa in organism nu stiu ce face... (Oani, help again).
Si sa nu disper daca nu vrea sa pape... o sa vrea el candva.
Si atat. Acum a adormit pe perna de alaptat.

Lorex, eu nu ma uit la prajitura. Am zis!

Cris.d, si noua tot tanti la targ ne-a zis sa-i dam magiun, ea a spus ca autorul cartii de-o citeste Lorex recomanda...

Alexutzzza, si eu tot asa l-am lasat in pace. Am citit mai demult dintr-un articol adus de Xela ca dpdv medical e inutil sa decalotezi un copil care nu are probleme. .
Sa stapaniti sanatosi caruciorul! Eu am vazut poza cu esprit-ul si mi-a ramas in cap ca pe ala l-ai vrut!

Miremia, si eu am luat din ikea castronele. Si doua bavetici cu maneca lunga, gen pelerine.

Danyelana ce frumu e poza aia cu voi trei... parca sunteti din revista. Si pe Arthur cu cirese... l-as papa.

Cris.mario, ce-a mai crescut Alexandra . Ca sa nu mai spun ce palarie haioasa are! (vezi ca au schimbat astia concursul, am intrat pe link si nu m-a lasat sa votez!)

Bea, cum se simte Ivan?

Noi cu scoica...n-o sufera, e clar, dar daca e cineva cu el in spate sa agite jucarii, sa miorlaie, sa faca in toate felurile uita. Nici noi nu-l luam in timpul mersului, desi probabil ca drumul de 15 ore ar fi fost mult mai scurt...
Oricum trebuie sa se invete. Eu nu cred ca e de joaca sau de interpretat chestia asta. Cica in Ro ai voie sa tii copilul in cosulet pe bancheta din spate. N-am avut timp sa verific in codul rutier, dar daca-ar fi asa...

Blue_flower, mi-am adus aminte de plecarea voastra la mare. Inainte ati mai fost plecati undeva? Sau asta a fost prima iesire mai lunga?

_
Povestea unei .
Cresc

Gargaritzul sa-i treaca durerea de la vaccin. A luat super in greutate si e mare Si mai a stat si in fund, ce mai ai baiat mare nu alta. Parca ieri ii nasteam.

Merci de aprecieri Si mie imi place mult cu ciresele

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Dulcineea, La multi ani pentru aniversare!

La fel si Alexutzzza, vezi ca trebuie sa oferi (si sa primesti) carti!

_
Povestea unei .
Cresc

Nu stiam ca se ofera carti si am cautat pe forum si am descoperit si alte idei pt nunta de hartie

Editia originala a ziarului sau preferat din ziua in care s-a nascut sau din ziua nuntii
O scrisoare de dragoste scrisa de tine pentru el
O carte noua sau o editie mai veche a cartii lui preferate
O felicitare veche ce infatiseaza un loc cu semnificatie pentru voi doi – locul unde ati fost in luna de miere, unde te-a cerut de sotie sau unde v-ati cunoscut – inramata pentru el
Carti de joc pentru adulti
Bilete de avion
Alcatuieste un calendar personalizat cu imagini cu voi doi, marcat cu toate datele care sunt importante pentru voi (asa incat sa nu mai uite vreuna)
Decoreaza casa cu lampioane chinezesti de hartie
Gravuri, picturi sau desene pentru locuinta
O fotografie inramata cu tine sau cu amandoi
Un album foto plin de amintiri amuzante
Un bon de cumparaturi la magazinul lui preferat
Bilete la meci

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

desi de 3 zile ii dau doar mar cu piersica (+2-3 picaturi de lamaie), e constipat rau de tot!!!! l-am ajutat azi cu termometrul, dupa ce ieri nu a facut nimic, si mi s-a facut rau privindu-l cum se screme si cum...of..saracul...parca nastea...nu radeti, va rog......si a facut niste pietricele, cu greeeeu, apoi tot cu greeeu a facut un carnacior...si acum pe seara am gasit iar o bucatica mai tare...nu-mi dau seama ce gresesc....poate ar trebui sa-l mai tin pe suc, ca i-am dat piure cam grosut. tot azi i-am dat niste dovlecel pasat cu supa de zarzavat si am adaugat si cateva picaturi de ulei de masline, in ideea sa-i mai usurez kk....nu va suparati pentru ca va povestesc asa ceva, da cui sa spun daca nu voua?
si ceva f frumos...spune cu mare bucurie "ma-ma-ma-pa-pa-da-da"...asa, in serie, sacadat...
o, bine ca ati spus de canite din alea. ca vreau sa-i iau si eu, sa-l invat cu ea (sper) pana in august cand o sa tot fim plecati. biberon nu stie ce e ala si cum se foloseste, apa/ceai i-am dat cu lingurita.
a, o intrebare....pot pastra la frigider supa pt a doua zi?...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput