Pufuleti gustosi de 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
al3csa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Poate ai sarit mesajul meu luung in care spuneam ca intr-un final am luat Multiway Chicco ptr ca e la aceleasi culori cu primul carutz si implicit scoica si are bara in fatza si era la oferta 440 RON si ne-a placut ca avea rotile f mari, stil Jeep si f multe accesorii (bara, suport biberon, copertina de ploaie, chestie de aia de iarna de acoperi copilu etc...) Cel esprit e in jur de 450 RON in anume Miniblu uri , noi l-am vazut in Baneasa si stiu din telefoane ca il au si in Afi Cotroceni de YannisAMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
De unde l-ai luat?? Ca vreau si eu un carucior mai spor asa ca al meu e f mare si in plus a inceput sa scartaie

de
Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi
Beatrice1982 spune:
alexutza sorrrrrrryyyyyyyyyyyyyyy da eu sunt mama nebuna ca nu i-am tras chestia aia de pe..asa................????????????????????????????????????????mie nu mi-a zis nimeni nik despre asa ceva
tot aM CITIT LA VOI DA..................

ruxita dar la al tua caius nu ii merge burta de la medicamente????????????????
al meu face asa cum zici tu apos....si maro inchis si puteeeeeeeee de te ia benga!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
cris.dogarel spune:
nu v-am zis din "stilpersonal": ema refuza suzeta si bibe cu lapte. insa am luat cana de la DM si e ff incantata: i-am pus un pic de apa in ea, i-am agatzat-o in manutze - are manere -si nu-i mai da drumul. o suge, trage, roade,ca pe sfarc. apa nu bea, ajunge pe body, dar...
. iar ieri, din lipsa de recipient la indemana am pus piureul de morcov la congelat intr-un biberon avent.i-am scos tetina si i-am dat-o sa vad ce-i face. o trage de sfarc cu dintzii, ofc
si-i roade baza, aia de se pune pe sticla
. jucariile de detitzie zac. tot chestiile la care nu te-ai gandi sunt mai bune. de ieri o prefera tare.rade cand i-o arat si gandaceshte.
NIKOLE e in concediu?
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 alexutza sorrrrrrryyyyyyyyyyyyyyy da eu sunt mama nebuna ca nu i-am tras chestia aia de pe..asa................????????????????????????????????????????mie nu mi-a zis nimeni nik despre asa ceva tot aM CITIT LA VOI DA.................. ![]() ![]() ![]() ruxita dar la al tua caius nu ii merge burta de la medicamente???????????????? al meu face asa cum zici tu apos....si maro inchis si puteeeeeeeee de te ia benga!!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... ![]() |
faza tare, ma duc cu el ieri la control si-mi zice doctorita ca a facut kaka, eu imi bag nasu in curul lui si nedumerita ii zic: NU! n simteam nimic... abia acasa am vazut ca facuse kaka si n-am simtit nimic pentru ca am nasul infundat...
de la antibio din maternitate am ramas cu sechela - caca improscata apoasa, catodata numai o apa colorata... cu diversificarea s-a ingrosat kaka, facea kka frumos, v-am povestit, in forma de carnacior... dar rar, si i-am scos pentru o saptamana supa, i-am lasat doar fructele crude, s-a reglat iar si a inceput sa faca kaka in pampers, moale... acum cu antibioticul am bagat carnitza, ieri a fost prima zi, ca sa nu ne faca antibioticul prea mari deranjamente (stiu ca e buna carnuca la antibio, nici nu mai stiu de unde, sau ma insel?) si ii dau si acest biotics.. evident ca o sa zic daca o sa apara modificari majore... sper sa nu, sper sa nu...
si acum trebuie sa rezolv o cacastoare de servici si mi-e atat de greu si ma trag pe fund de vreo cateva ore si mi s-a spus ca e urgent... sunt deconectata de la priza complet... fac maine... de dimineata!
off topic, Ela a aflat cu stupoare ca la acel banchet de adio scoala, a avut 3 pretendenti, evident baftosul a fost Cristi, ceilalti nici macar nu au aut sansa de a fi refuzati... imi placea de unul dintre ei (Vlad) care a luat 9 si ceva la mate si a intrat la un liceu bun... ii spuneam Elei, uite Vlad pe dincolo, uite Vlad asa... si ea: "vrei sa stii adevarul despre Vlad?" - e terifiant adevarul la pitici dar o intreb ironic si care e adevarul... "se drogheaza" ... mi-a picat fatza. L-a intrebat sa-i confirme banuielile (erau doar banuieli) si el a negat dar poti sa crezi un "drogat"? sa-i cer analizele la zi??? al doilea aspect deloc neglijabil e inaltimea lui de baschetbalist, Ela parea pitica pe langa el fiind incaltata pe tocuri de 9 cm, altfel sunt buni prieteni "de-o viata" (ea ii zice tovarash)...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris_mario
am pus acum poze la semnatura ![]() arthur e un frumos...pozele st minunate..cu cercelusii si tortul ![]() Andreea ![]() Alexandra Elena 02.02.2010+ Mario Andrei 16.08.2005+ Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
Multumim

Si voi sunteti niste frumi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
| citat din mesajul lui lorex am o ciocolata neagra din italia si din ceinteleg eu din ce scrie, e de menaj.. mmm... ![]() vreau sa fac o praji cu cioco...vai imi plua-n gura...nu mai pot... ![]() ia ce reteta am gasit (caut retete ceva mai sanatoase, fara faina daca se poate!) _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |

pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui oani_2002
E ok sa incepi si un pic mai tarziu, nu-ti fa probleme. Vrei sa inaugurezi scaunul? Am vazut poze frumi de Arthur. Daca ar fi stiut cat de bune sunt ciresele... ![]() Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Multumim

Asa este, sunt super bune ciresele
si sunt din curtea noastra 
pozele mele
Charles Baudelaire
miremia spune:
LML gargaritz, Lucas si Dalia!
LML si pufuletilor a caror zile de nastere le-am ratat!
Cristies, oani multumim de cinste.

pufuletii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede.
Ayanna, alexutza (WB!) imi pare rau ca sunt maraiti micutii.
Cris_m voi unde mergeti la mare?
Am vazut poze minunate cu pufuleti si mai minunati.
Andre_lina sa stapaniti sanatosi carutul cel nou. Cand facem o plimbare?
Am cumparat Braunul recomandat de alexutza
si sunt f multumita de el. Am mai luat niste castronase din Ikea, vreau sa mai iau alte ustensile pt diversificare de la TT. Apoi mai avem nevoie de mere, morcovi, dovlecei bio si ne apucam si noi. Si pt ca tot intreba Danyelana....nici noi nu ne-am apucat, ne apucam peste vreo 3 sapt.
Va 
, sa aveti o zi minunata!
Votati delfita-pisicutza?![]()
_
Mirela
fericita de
Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel nu v-am zis din "stilpersonal": ema refuza suzeta si bibe cu lapte. insa am luat cana de la DM si e ff incantata: i-am pus un pic de apa in ea, i-am agatzat-o in manutze - are manere -si nu-i mai da drumul. o suge, trage, roade,ca pe sfarc. apa nu bea, ajunge pe body, dar... . iar ieri, din lipsa de recipient la indemana am pus piureul de morcov la congelat intr-un biberon avent.i-am scos tetina si i-am dat-o sa vad ce-i face. o trage de sfarc cu dintzii, ofcNIKOLE e in concediu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)poze povestea noastra |
Si Lucas refuza bibele, cu orice, apa sau lapte. Si si eu, din disperare i-am luat cana de 6 luni de la Tommee Tippee, cu manere. Se uda tare de tot pe body...tu zici ca n-ajunge si in gura? Ca-i de-aia de nu iese lichidul si a trebuit sa ma uit pe net sa vad cum se face. Eu am incercat sa trag si...nu vine! iI-am dat si lui Andu si mi-a zis ca-i greu si ca nu poate! Dar pitixul se uda tot...deci am concluzionat eu ca-i pt bebei mai destepti la capitolul supt decat mamicile si fratiorii lor mai mari...si am presupus ca totusi bea apa. E o caldura teribila la noi si ar trebui sa bea apa.
M-a inebunit azi...plange, maraie, baga tot in gura, nimic nu-l multumeste. Nu-i ies dintii, ca nu se vede/simte nimic. Probabil ca-s gingiile combinate cu caldura. Inca o ora si mergem la pediatru, la consultatia de 5 luni...
Si-s cam in butoi ca am primit o sarcina naspa de la munca. Si e si urgenta si eu tocmai ce am intrat in concediu de odihna si n-am chef sa o fac

Chiar, si eu m-am intrebat unde o fi Nik0le.
Gratiana, despre voi nu zici nimic? Ce mai face Amaris?
cris_m - bine te-ai intors. Ce mare a crescut Alexandra!!! Si sta in picioruse! O scumpi frumoasa ca si mamica ei
alexuzzza - nici unul dintre copiii mei nu ies din scaun in timpul mersului, pt nimic in lume. Aici se pedepseste prin lege...deci e obligatoriu si se invata asa. Mai bine oprim daca-i cazul si ii scoatem sa se dezmorteasca. In Grecia nu-i obligatoriu?
Despre fimoza, ca despre aproape orice in medicina (eu numai asta as vrea sa v-o transmit din experienta mea clinica, ca nu exista o singura cale de urmat cand mergeti la un medic, nu exista PAREREA si atat. Fiecare recomanda dupa cum a fost invatat, dupa cum a vazut la mentorii mai in varsat, dupa cum i-a dictat constiinta si dupa cum a observat din experienta ca functioneaza! Cati medici, atatea pareri!) parerile sunt impartite. Exista adepti ai decalotarii si adepti ai lui "lasa puta in pace". Eu sunt din a doua categorie, daca nu se roseste, nu s eumfla la urinare sau nu da nici un semn ca l-ar deranja! Eu o asociez cu dezvirginarea la fetite si ma trec fiorii cand ma gandesc la decalotare...Lui Anducu tot timpul mi-a zis medicul sa il las in pace, pana la 4 ani, cand l-a decalotat el fortat, rapid si fara sa-l pregateasca.

De ce? De unde inconsistenta asta? De ce nu mi-a zis, cel putin sa pregatesc copilul? A tras micutul o saptamana cu mersul la baie. Nu facea pisi decat daca ma rugam de el si ii puneam apa rece si il tineam strans in brate sa-i treaca durerea repede (ca o lua mami pe toata
you allPS: cris_d - cand decongelezi piureul de morcov, nu-si pierde consistenta? Cum faci? Ca eu momentan ii fierb supa in fiecare zi, dar dau euroi buni pe produse bio si as congela-o!
PS:
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
Multumim frumos de urari!
Va las un www.port-wine.com/images/porto4.gif" target="_blank">vin de Porto (asta-i pt toata lumea, la dieta sau nu, ca un sfert de paharel nu strica prea tare) pt diseara si ma pregatesc de mers la medic.

Andrei Daniel 09.09.2000
...a inimii mele...