Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

oani, ai revenit in fortza

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mi-a fost dor de voi si profit un pic de ultimele zile libere

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Cris_m ce frumos pove tu de printesica mica
abia astept ziua in care sa pot spune ca a ras in hohote , a intins bratele sa o luam.... dar acum stiu ca toate vor veni chiar daca cu intarziere
Miru de fapt la unele achizitii (limbaj,afectiv) e la nivel de 2-3 luni la altele (motor,cognitiv) e mai apropiata de varsta ei

Cristies saru mana de oferta cu rezumatu
acu de ex fac cate ceva mai citesc un mesaj dar greu tare cu scrisul
maine vine mama
vreau sa intorc casa pe dos da sper sa mai ramana vreme si de vreun mesaj mai consistent

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Lucas si Maria

CRISTIES, da tanti de produce magiunul zicea ca mere la bb de la 6 luni. la un targ a vazut-o pe ema in port-bb si mi-a dat borcan sa ii dau cand creste. poate cand incep cu fructe, de ce nu? adik saptamana viitoare. desi e pacat d cele in sezon....poate la iarna

ALEXUTZZA, yannis cel obosit si prea stimulat. asta plus scosul din rutina cred ca ar fi cauzele, daca spui ca toate celelalte "semne" sunt ok. eu cu ema in concediu plecam in camera de hotel, o alaptam si uneori adormea, alteori se revigora, dar mai stateam pe acolo, cu jucariile ei de acasa, paturica ei, locul ei de joaca. mirosuri si imagini cunoscute ii linistesc. noi am facut programul mai dupa ea, asa, nu invers, ca sa nu o "agit". la fel si la mers cu masina. opriri dese. daca e treaza, adik mai mereu, oprim cam la 1 ora, maxim 1h jumate. eu o scot din scoica, o pun la san. altfel urla de se invineteste, nu adoarme decat asa. succes! ai cu cine sa-l lasi mai....intr-un loc, cat alergati voi de colo-colo?

CRIS M eu vad doar 2 poze la semnatura?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Bietul Ivanel... mult sa treaca.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

multumim......ii mai bine un pic...........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

si linkul cu www.scribd.com/doc/30281369/Gheorghe-Mencinicopschi-Si-Noi-Ce-Mai-Mancam" target="_blank">drmenci...

Mersi de link si mersi lorex de ideea cu cartea. O sa incep sa o studiez.
PS: Cand vizualizez mesajul, se vede "lipia" lui ayanna. Cand il trimit pe forum, de ce nu s emai vede?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

lorex, si zici ca nu te-am impresionat cu buchetul meu? pe mine ma amuza... e vizibila doar lordoza (spatele arcuit) in rest... pentru cunoscatori!

si ultimul raport medical:
fost la pediatra, l-a ascultat - raluri la plamani! antibiotic! si roaga seriozitatea pentru a preveni complicatiile si coborarea infectiei in plamani si vineri alt control! si dau telefoane in stanga si in dreapta - o intreb pe cealalta doctorita daca cumva febra si ralurile la plamani faceau parte din schema de tratament - zice ca nu si sa urmam sfatul primei pediatre (aici v-am ametit, cred si eu la atata joc dublu)... si mai cer si sfatul farmacistului care imi zice ca atunci cand am comandat adrenalina n-a avut timp sa discute cu mine ca i s-a parut si lui dubios ca nu se mai gaseste in primul rand... si ca se recomanda in stari acute, crize... n-avem emoticon cu "ma duc sa ma impusc!"

important este ca:
1) am incercat si varianta mai blanda
2) am avut si a doua opinie medicala
3) eu nu mai sunt speriata si panicata stiu ce am de facut si am incredere in tratamentul pe care il vom urma (antibio cu aerosoli ACC)
4) ne-am mobilizat eu cu taica-sau exemplar la prima lui raceala, prima lui febra... stiu ca ne vom da de fiecare data peste cap numai sa fie copilul bine.

si cam atat invataminte am extras eu.

Sanatate!

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Sa-i treaca cat mai repede puiului! ia antibioticul sau e un mare chin?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Gasesc cumva pe conturile comune lectura pe subiecte? Eu n-am parola si user name.

Merci

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Trimis parola. Nu stiu daca gasesti ce te intereseaza, nu am prea intrat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si eu stiu k sucul de fructe se dilueaza cu apa, pt toata lumea, din doua motive:prea acid pt stomac si prea mult "zahar"/fructoza la un pahar, k vine din multe bucatzi de fruct. e un alt motiv pt care voi da doar un fruct la o masa, terciuit. daca e mai mic decat mar/piersica, etc, voi da 2-3, depinde de fruct. noi am luat storcator sa bem mai sanatos/ana sa "bea" fructele pe care nu le vroia . treptat ne-a vazut pe voi, i-am taiat cubuletze/felii,le-am lasat la indemana si...nu mai facem suc. cred ca e mai bine, mai curat

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Corect! Noi mancam "inghetata" de fructe, ca suntem morti cu totii dupa inghetata si asa e mai sanatos (fructe terciuite bagate la congelator si amestecate bine cand le scoatem)
André nu bea sucuri, nici din comert nici de fructe. Din pacate nici fructele nu le manca, pana la varianta sta de inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Larisel foarte mult inseamna cam 150-200 ml, acum de cind nu mai e asa cald nu mai vrea, cam 50-70.

Si inca ceva referitor la mesajul tau anterior.
Fii sigura ca esti cea mai buna mamica pt. fetitele tale!
Si eu ii dau Marei mancare facuta ca pt noi, am mai scris, ca primeste din supa noastra de pui, cu sare, evident. Ce NU fac e sa indulcesc, dar asta are de-a face cu meseria mea, daca ai fi vazut citecarii am vazut eu de cind lucrez, carii cauzate de bauturi indulcite date din sticla cu tetina, nu ai mai indulci. Sucurile de fructe le dau 1/1 cu apa.
Dar in rest sunt de acord cu tine, mancarea trebuie sa fie gustoasa!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Dupa lupte seculare am reusit si eu sa pun poze cu amandoi copii in aceeasi poza.
Oani, da, pozele cu Sebica somnoros si capra la joaca sunt noi.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

M-am topit toata! M-au cucerit! Sunt de tablou! Au meritat luptele seculare, i-ai prins intr-o poza de tablou

Mergi la inceput