Pufuleti gustosi de 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Yasmine,
ai PM...am vrut sa pun mesajul aici dar e off-topic si l-am dus pe PM
pt curioase : un sfat stomatologic
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorex spune:
Cristies: imi place titulatura ta!
_
_
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Cris.m, wb si e super ce povestesti tu de la marre. ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
am pus acum poze la semnatura
![](floare.gif)
arthur e un frumos...pozele st minunate..cu cercelusii
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
lorex spune:
daca va spun ce manac acum...:))) imi vine si mie sa rad
paine cu unt si patrunjel tocat deasupra..
da sa stiti ca-i f bun
nu prea am ce manca...ma duc sa scot toate legumele din frigi si sa incerc o supa crema dupa principiul supei de praz de la cristies, o sa pun usturoi ca praz nu mai am...sa vad ce iese..
maine dim sa ma duc la piata sa iau fc si leg proaspete...
wish me luck
editez:
oare sa pun si sfecla rosie?
ati reusit sa-mi faceti pofta de avocado...abia stept sa-mi cumpar cu branza...mmm....
_
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex Cristies: imi place titulatura ta! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
Acum am observat-o si eu.
![](japonez.gif)
E super de super
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Ruxita spune:
neatza fetele,
eu mai pe fuga asa, citit in diagonala, m-ati impresionat de-a dreptul, ma uit jos, 8 din 8 pagini, citesc, cand dai refresh, 8 din 9, apoi 9 din 10... abia tineam pasul...
raspund din amintiri pentru o mai mare acuratete, revin dupa amiaza, ma grabesc la kineto
deci, dece - 400 de lei, 12 sedinte, 3 sed pe saptamana, vorbim de abonament, da cautare pe kinetomedica, au mai multe sedii, poate au unul aproape de casa ta. Mai cunosteam un tip, osteopat care m-a vazut cu 3 ani in urma si mi-a zis ca n-am musculatura de sustinere a spatelui si orice manevra mi-ar face ar fi inutila, si pentru inceput ar trebui sa fac muschi.. intre timp am facut si muschi si grasime si de toate si am inteles ca la sala grasimea se transforma in musci si vreau sa iau in calcul si aceasta posibilitate, daca nu rezol mare branza cu kineto sa ma duc la Mr. Intinde Oase sa ma "trosneasca". Problema e ca nu mai am contactul si am uitat cum il cheama... , dar il gasesc eu, avea cabinetul aproape de Romana si era specializat omul in masaj shiatsu si alte chestii pentru care mergea in "cantonamente" in ... Tailanda(?), Japonia (?) - in tot cazul o tara-soare-rasare.
cristies, eu cu minunata mea sita fac tot si supa crema si piure-ul de fructe, ieri de ex. am dat prin sita si carnuca (piept de pui!) si l-a maruntit foarte bine, ce blender, ce mixer, ce storcator? de sita metalica simpla de vreo 5 lei ati auzit? cat despre mar, depinde de mar, de ex. golden da se inegresc instant si botul iepurelui parca... ultima data am luat din bila niste mere mari, frumoase, galbene pe interior care nu se inegresc, chiar am urmarit atent aspectul, au ramas galbene pana la utima lingurica.
cris_mario, insuficient cercetata! mai zi sotului sa persevereze...
lorex, m-ai distrat cu cei 16 detzinuti, dar m-am luat cu altele... pana la urma totul bine? ai dat de capat, ai un diagnostic, un tratament? sau nimic relevant pana acum si e vorba de aceeasi oboseala pe care o acuza si ayanna? Multa santate, fetele, eu am fujit la kineto.
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex aaaa...mi-am amintit.. Cris.M tare bine aratai in poza d el amare, bronzata, relaxata...si printzesa...printesa ce-a mai cresuct!!!! sa n-o recunosc.Si printzesa ioanei la fel, a crescut asa repede..parca era cea mai mica, nu? vad ca vine tare din urma... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
![](icon_smile_blush.gif)
multam
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Acum am observat-o si eu. ![]() E super de super ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
foarte tare!!!!!!!!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
felicitari cristies si multam de tratatie
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
lorex spune:
am o ciocolata neagra din italia si din ceinteleg eu din ce scrie, e de menaj..
mmm...
vreau sa fac o praji cu cioco...vai imi plua-n gura...nu mai pot...
ia ce reteta am gasit (caut retete ceva mai sanatoase, fara faina daca se poate!)
_
_
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cristies Neata!!!! Am hranit gaza de ziua ei, nu cu tort ci cu suc de mar cu morcov... bleah. Pe langa ce v-am povestit ieri cu pagubele colaterale azi am mai comis una. Am mutat scaunul ca mi se parea mie ca are prea multe tentatii langa corpul ala de mobila (ar fi tras de cablurile de la microunde si filtru, am niste flori puse la prins acolo si erau si alea interesante) si l-am mutat de partea cealalta a mesei unde e geamul... si implicit perdeaua... ca atare daca adoarme (da Doamne!) eu schimb perdeaua ![]() ![]() ![]() Multumesc tuturor de urari! Sunteti asa dragute ca v-as mai da o tura de tratatie virtuala dar mai las putin loc pe masa ca sigur apare Oani cu bunatati portugheze! ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
Esti fenomenla!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
AVERTIZARE: Face rau la dieta!!!
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Pt cele cu diete nemonticoase, ca mine, se servesc Cartofi cu brocoli (Se fierb 6 cartofi, se lasa la racit si se decojesc. Se separa 400 g broccoli în buchetele si se taie coditele în bucati mari. Se fierb broccoli în apa cu sare pâna se înmoaie. Dupa ce au fiert se adauga piper negru. într-o lingurita; de unt se rumenesc seminte de susan si se presara peste broccoli. Se serveste cu cartofi si salata asortata proaspata. La prânz se mananca cu o felie de pâine, iar la cina jumatate din portia de la prânz, fara pâine). Dulcic nu-i voie azi
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Iar pt cele prietene cu monti las ce a servit cristies (nici n-am apucat sa vad bine), ca sigur s-a gandit!
Si neaparat trebuie felicitat gargaritzul nostru care azi face 6 lunite!!!
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
si Maria-Dalia de adina_bulina, nascuta in aceeasi zi cu gonguta mea
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
MA apuc de citit si revin
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
PS: Editat textul copiat, ca era cu diacritice si nu se vedeau