Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bea, ^pupam si noi Ivanelul sa treaca rino-faringita asta urata cat mai repede. Si cu probioticul, cum au zis si fetele, ar trebui sa-l dai ca sa-i refaca flora intestinala.

Ayanna, ador sa te citesc Cum ai tu o vorba pt fiecare... esti o dulce.

Larisel, nu iti mai face procese de constiinta ca nu ai de ce. Esti o mama super si faci tot ce e posibil si crezi ca e mai bine pt fetele tale. Eu te admir

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

despre noi.....
alexandra rade continuu la oricine,vrea numai in picioare ...abia abia o pacalesc sa stea in fundulet...aaa si in fund sta doar sprijinita de ceva,singura nu...face pasi,intinde manutele knd o cheama cineva,face kk muuuult,de multe ori pe zi,e cam agitata semn k ne ies dintisorii...doarme toata noaptea,ziua cate 10 minute ,a cazut din pat la mare,noroc,dk se poate spune asa k era distanta ffff mica...bea muult LP ziua,aproape numai LP,refuza categoric sanul,in schimb noaptea il cauta (pe san)...100 ml ceai /zi apa nu ne mai place deloc ... la mare a fost super,timpul fain apa belea,am bagat-o in piscina ei .. plecam iarasi vineri...aa si are 6,800 gr e ok, a zis k pot sa incep sa-i dau papa....dar mai stau
de unde pot lua razatoare din sticla...pls....????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

Am hranit gaza de ziua ei, nu cu tort ci cu suc de mar cu morcov... bleah. Pe langa ce v-am povestit ieri cu pagubele colaterale azi am mai comis una. Am mutat scaunul ca mi se parea mie ca are prea multe tentatii langa corpul ala de mobila (ar fi tras de cablurile de la microunde si filtru, am niste flori puse la prins acolo si erau si alea interesante) si l-am mutat de partea cealalta a mesei unde e geamul... si implicit perdeaua... ca atare daca adoarme (da Doamne!) eu schimb perdeaua. Si in ultima instanta i-am dat castronul si l-a molfait, ba chiar a sorbit putin din el...

Multumesc tuturor de urari! Sunteti asa dragute ca v-as mai da o tura de tratatie virtuala dar mai las putin loc pe masa ca sigur apare Oani cu bunatati portugheze!

Decenuela... m-am strambat de ras cu visele tale. Esti dementiala.

Dastefa, cum a zis si Cris.d, eu am avut timp sa recuperez, sotul a stat cu gaza (sa recupereze si ei) iar eu care am devorat vreo cinci carti in doua saptamani si tv-ul e off limit cand e gaza in sufragerie mi-am vazut de forum si de rascolit internetul.
Sa veniti cu vesti bune azi de la medic, si daca iti ajuta moralul ma ofer voluntar sa-ti fac rezumatul cate unui capitol cand doresti. la Mirunica frumusica.

Alexutzzza, wb! Imi pare rau de drum... si la noi finalul (ultimile trei ore din drum) a fost un cosmar. Nici la noi nu iese gaza din centuri si de aceea a trebuit sa oprim de fiecare data cand jucariile nu mai faceau fata sau pe mine nu ma mai tineau nervii. Iti dai seama ca opream...in camp practic, treceau tirurile ridicand praful, nu era umbra... intr-un final am scos carutul, l-am pus in carut si l-am plimbat printr-o parcare si s-a mai linistit, ulterior chiar a adormit. E mai bine cu masina daca mergi ziua, eu cred ca daca mergeam noaptea nu aveam curaj sa opresc in toate zonele alea...
Ca sa nu-ti mai spun ca avea in spate o gramada de jucarii care - ca sa vedeti culmea zgomotului - si cand dormea el faceau zgomot la curbe sau la gropi...

De la jumbo i-am luat si eu castronele, lingurite, o canuta de baut cu paiul (nu stiu cum se numesc astea...) si mai multe prostioare, printre care o chestie de dat dupa muscaturile tantarilor pe care am folosit-o pe noi ca pe el nu l-au muscat.

Larisel, tu nu trebuie sa-ti faci griji ca nu esti o mama buna... tu esti de 2X mai buna... E foarte bine cum zici tu sa le educi, sa pape o bucatica si apoi sa zica multumesc, asta e visul oricui. Ai vazut Mariucasara chiar a reusit ca Sara sa refuze ea singura... dar eu cred ca aici conteaza mult faptul ca mama este langa copil... eu imi fac griji de faptul ca o sa revin la programul meu obisnuit de lucru si atunci gaza va sta cu oameni care din dragoste sau platiti ii vor face toate mofturile. De-aia as vrea sa aiba o rutina...

O sa va povestesc un caz din care sper sa intelegeti ca am dreptate ca judec asa, sper sa nu citeasca cei implicati.
Doua verisoare, de aproximativ aceeasi varsta (3 ani), una intr-un oras mare, una intr-un orasel mic. Cea din orasul mare e lasata sa faca ce vrea cu puterea exemplului parintilor, mancat la restaurante normale - cand e cazul, lucruri cat mai bune pentru un bebe etc. Celalalta... mancat acasa 100%, mancaruri bune sau mai putin bune dar oricum facute in casa.
Ajunge fetita din orasul mic in orasul mare... este dusa la fast-food si servita cu ceva, in prima zi, in a doua zi, in a treia zi, ca ea n-are acasa. Acelasi tratament l-a primit si celalta fetita, care dupa ce au plecat vizitatorii tipa si urla de cate ori ieseau in oras ca ea vrea cartofi de la fast-food, acasa se servea din paharele cu suc ale parintilor samd.
Are rost sa va spun ca parintii ei s-au certat cu rudele lor pe tema asta? Si ca nu mai ies in oras decat dupa ce mananca? Si mie mi-e greu sa zic stop dupa o bucatica de prajitura... dar copilului?

Ce mai ziceam...ma uc sa schimb perdeaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Deja imi vine sa ma fac mica-mica...cand va vad pe voi asha de tari pe pozitzie: totul bio, totul cum spun medicii, totul pt sanatate...
Stau eu si ma intreb: oi fi eu mama rea daca le-am luat premergator? oi fi eu mama rea daca le dau sare? oi fi eu mama rea daca le dau ulei si unt? (ca sa aibe mancarea gust, nu de amorul gastronomiei) oi fi eu mama rea daca indulcesc ceaiul sau piureul de fructe? (deshi eram anti-total cand vedeam la altii inainte de a deveni mamica) oi fi eu mama rea daca le voi da medicamente?
Eu gandesc asha: le-ash da si luna de pe cer numai sa le vad multzumite si fericite si sper eu si sanatoase (daca ii pazim noi pana 1-2-3 ani asta nu inseamna ca nu vor recupera cu varf si indesat mai tarziu).
Cel putzin in cazul mancarii...sunt convinsa ca bb-lushii care fac nazuri fac din cauza gustului. Daca unii accepta alimenetele asha cum sunt ...brute, fara adaosuri ...foarte bine, dar majoritatea stramba din nas si ajung nishte mofturosi. Oi fi si eu exagerata, dar ash vrea ca fetele mele sa sa manance o bucatzica de ciocolata si sa zica gata, atat am vrut si nu sa ashtepte ca un catzelush bombonica promisa de la ora 17.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Larisel,ma simt un pic vinovata ca am intrebat de premergator,mesajul tau e trist,parerea mea e ca fiecare mama care isi iubeste copiii ia deciziile care considera ea ca sunt bune,pt ca tu nu doresti raul copiilor,tu faci totul pt binele lor.........cat despre bio.........e cam cu dus-intors chestia asta........eu sunt in uk,intr-un orasel mic,am supermarket cu fructe/legume aduse din africa,grecia......nu turcisme dar tot din gama.....este o data pe sapt piata,cine imi atesta 100% ca sunt bio?dar daca nu ar fi piata ce as face?mama mi-a spus ca in ziua de azi e mai greu sa cresti un copil,pt ca sunt prea multe informatii la care as adauga eu prea multe reclame ca sa cumperi un anumit produs in detrimentul altuia si de aici rezulta o mare confuzie,o mare bataie de cap si noi mamele ajungem sa ne indoim de noi............mama mea mi-a dat la cateva luni din ciorba care o mancau ei si eu sunt bine sanatoasa,nu am prb cu stomacul.......nu a fost o mama rea,asa a fost invatata........e o MAMA fantastica pe care o iubesc si ii multumesc zilnic si sper ca si copiii nostri sa ne iubeasca pe noi si sa ne respecta pt ca fiecare din noi ne dam sufletul si toata silinta sa le fie bine asa cum noi consideram ca e mai bine.........multi si toata stima pt ca tu cresti 2 bebei de o data

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Aaaaaaaaaaaa, mi-am amintit.
Larisel eu am luat ciuperca in camin (cica de la dusuri) si mi-am schimbat toti pantofii, am mers o buna bucata doar in sandale si ca tratament crema si pudra scholl. A trecut intr-o luna dar imi amintesc ca prima perioada a tratamentului a parut ca se intinde in loc sa se vindece . Si neaparat dezinfectata baia (desi eu faceam dus in papuci).

Mergi la inceput

Cris.m, wb si e super ce povestesti tu de la marre. Mai pune poze cu Alexandra sa o mai vedem ca e deja domnisoara

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Am mai pus si noi niste poze pe contul comun pt cine vrea sa ne vada

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Dar nu inca!

Azi e zi mare, acum 6 luni s-a nascut gaza mea! Implineste jumatate de an... e om mare de-acuma!

Si ca sa fie treaba treaba va poftesc la bunatati montignace si nemontignace fiecare cum doreste pe alese si culese:
Serviti cu incredere din produsele noastre!

O de revenire, de racorire, un aperitiv si pentru toata lumea.
Dupa...o cine doreste si o ca asa trebuie sa dai noroc.

Si toate astea in acordurile si animati de .

Si multe felicitari si lui Lucas cel dulce si Mariei-Dalia.

_
Povestea unei .
Cresc

Sa-ti traiasca Gaza, sa se faca mare si sa fie sanatos!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Lucas de Oani

Maria Dalia de Adina_bulina

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

aaaa...mi-am amintit..
Cris.M tare bine aratai in poza d el amare, bronzata, relaxata...si printzesa...printesa ce-a mai cresuct!!!! sa n-o recunosc.Si printzesa ioanei la fel, a crescut asa repede..parca era cea mai mica, nu? vad ca vine tare din urma...

am vaz ca ati vb de paris...nici eu nu am fost incantata de paris..am avut ocazia sa-l vad si ziua si noaptea...nopatea m-am ingrozit...sa nu iesiti noaptea prin paris...am prins si o bataie intre gasti...multe gunoaie scoase din tomberoane de cersetori si imprastiate...tineri care-si faceau nevoile pe sub poduri, pe marginea senei...tineri cu alcool la cap...gashti multe care te infioara...ce mai...
in schimb a doua zi toate gunoaiele erau stranse, acei tineri (din toate natiile de pe fata pamantului) disparusera, se instalase agitatia cotodiana iar luxul parisului...prea mult aur..prea multa opulenta...
mi-e nu prea mi-a placut..
recunosc ca e un oras deosebit dar nu pe gustul meu..
in schimb anglia....mi-a ramas la inima
si oraselele mici de care spune si simplicity....mai mare dragul sa locuiesti acolo......ce iarba verde...ce parcuri...ce cladiri...ce magazine...si cate zambete...!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput