Pufuleti gustosi de 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

venit si noi...mai demult, dar din cauza de bebe marait, nu am putut scrie, ca nu e nimeni home.......................

deci.........ascultat........vazut gat.diagnostic rino-faringita............
tratament:dupa indelungi gandiri......augmentin 156......2.5 ml de doua ori dimineata si seara............nurofen idem........

doamne sa vedeti cat il chnui pana inghite 5 ml medicament.....ma doare sufletul dar ce pot sa ii fac................

primit inca biotics si calciu gluconic, pe care nu sti sa i-l dau sau nu........................voi ce ziceti?

5 zile continuam tratament.mi-a dat nr ei.......duminica e de garda, daca vrem sa ne mai ducem sa il mai vada

har domnului febra nu a mai facut..sper sa nici nu faca

papa foarte prost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si drita........mmmmmmmmmmm....nu prea avea chef.........era in fata noastra un copilas care a fost muscat de caine, rana foarte adanca......apoi inca un nene batran pe care l-au gasit cazut pe jos, a facut saracu semiparalizie si hemoragie cerebrala...............
asa ca noi am tot stat si am asteptat..............

apoi.......am intrebat de supa.a zis sa nu ii dau acuma.........

a fost o faza cand i-am cerut nr........ma intreaba dar cine v-i dr de familie?
zic cine......se uita asa la mine..........apoi ce mai vrei doamna????????????????????????kkt....

ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffdoamne ca nu m-am putu face pediatru.....................ca in 3 ani de cand incerc sa il fac pe Ivan deja pot sa ma fac ginecolog, dar inca pediatru nu prea.....mai am mult de invatat...................

scuzeeeeeee dar nu prea pot raspunde, k bebe rau marait...........ssmd.....dar nu stiu ce are
ce il poate durea?
burtica?gingiile?gatul?
c numai asa face ca si cateii mici........asa strabge si sprancene din timp in timp.......maraie, chitaie numai el stie ce face............nu stiu ce sa ii mai fac.....................
sper totusi sa nu mai faca febra................

dar mi se rupe inima cand stiu ca mai am 5 zile sa il chinui cu medicamente................oooooffffffffffffffffffffffff doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va doresc o noapte linistita..si aveti grija de voi si de pufuleti!!!

p.s.tre sa imi caut alt pediatru./........................jjjjjjjjeeeezzzzzzzzzz

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

si noi baietelul sa treaca si sa fie linistit si la mama lui ii dorim multa rabdare si putere.........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

multumim..............si voi sa fiti sanatosi ..........conteaza foarte mult............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Asa...

Oani, din pacate Monti stagneaza de 3 saptamani. Era de asteptat sa intru in faza de stagnare dar ma obisnuisem cu scazutul... Ma rog... deocamdata nu disper. Bafta si tie cu dieta complicata!
Cat priveste avocado, Dulcineea a zis ca sotul a zis ca nu mananca "pasta verde" si eu m-am gandit ca miezul era verde, adica asa cum il gasesti la supermarket (la noi se tine in vitrina frigorifica, daca il iei azi nu poti sa-l mananci decat peste cateva zile). Eu daca il las cateva zile miezul devine galbui ca in poza asta.
Voi nu tot asa il mancati? Ca daca imi ziceti ca-l papati verde eu ma las

_
Povestea unei .
Cresc

Asa e si la noi avocado, verde si tare in magazin. Si si eu fac ca si cris_dogarel, il tin in frigi si scot cate unul pe care vreau sa-l mananc peste o zi sau doua. Eu dulce n-am incercat (a, ba da, o data, ca am pus unul intr-o "inghetata" de-a mea), dar il ador in combinatiile sarate. Cu coaja visnie n-am vazut nicodata.

Dieta mea nu e complicata (asa mis e pare si mie monti al vostru), e doar disociata. Pacat ca n-o respect!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

venit si noi...mai demult, dar din cauza de bebe marait, nu am putut scrie, ca nu e nimeni home.......................

deci.........ascultat........vazut gat.diagnostic rino-faringita............
tratament:dupa indelungi gandiri......augmentin 156......2.5 ml de doua ori dimineata si seara............nurofen idem........

doamne sa vedeti cat il chnui pana inghite 5 ml medicament.....ma doare sufletul dar ce pot sa ii fac................

p.s.tre sa imi caut alt pediatru./........................jjjjjjjjeeeezzzzzzzzzz

Pupam ivanelul sa se faca bine repede. De ce 5 ml de medicament, bea? N-a zis 2,5?
Spor la gasit pediatru bun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Deci sa nu ne facem mari griji cu mancarea? E ok daca incepem duminica?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

E ok sa incepi si un pic mai tarziu, nu-ti fa probleme. Vrei sa inaugurezi scaunul? Am vazut poze frumi de Arthur. Daca ar fi stiut cat de bune sunt ciresele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.d ...nu sunt mai multe pze la semnatura,nu doar 2

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Dar nu inca!

Azi e zi mare, acum 6 luni s-a nascut gaza mea! Implineste jumatate de an... e om mare de-acuma!

Si ca sa fie treaba treaba va poftesc la bunatati montignace si nemontignace fiecare cum doreste pe alese si culese:
Serviti cu incredere din produsele noastre!

O de revenire, de racorire, un aperitiv si pentru toata lumea.
Dupa...o cine doreste si o ca asa trebuie sa dai noroc.

Si toate astea in acordurile si animati de .

Si multe felicitari si lui Lucas cel dulce si Mariei-Dalia.

_
Povestea unei .
Cresc

Eu acum vad mai bine ce bunatati ai oferit tu la petrecere. Facem petrecerea impreuna? Si luna viitoare dam noi mai mult, ca face Luc 6 luni!
Ai zis ceva de ?
(mie deocamdata mi-a trecut pofta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

DASTEFA!!! FELICITARI PENTRU MIRUNA!!! LA CAT MAI MULTE ZAMBETE!!!

catalutza concediu placut si Irinuca cuminte!

Fimoza ce inseamna? tot citesc acum la recuperare...adica cum adica? Am citit dar practic nu pricep c einseamna
m-am uitat acum la Yannis (care de dimineatza plange intruna da intruna) si ...surpriza!
putza nu se mai trage in jos, da deloc! se tragea destul de mult acum nu se mai deschide nici cat un varf de ac! cum s-o fi intamplat?
adevarat, nici io la baie nu i-am mai tras-o ca la carte de vro 2 sapt doar dadeam cu dusul pe acolo sa se spele bine ca nu mai puteam trage nu stu de ce da la ultimele bai i se face asa mica mica si nu am efectiv ce sa apuc sa trag am tot zis ca trag data viitoare, data viitoare...acum nu se mai deschidea de fel!!! si am tras cu incapatanare ca io stiam ca se deschidea
si a plesnit si are firicele de sange acu peste tot si urla si mai tare si tot nu se deschide ca lumea ce ma fac?
i-am pus rivanol si crema de putza recomandata ptr rosu la putza....am inchis pampersu si gata ...nu vreau sa mamai uit!!!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

bunaaa
alexutzzza, WB...tu in locul copilului nu ai fi nervoasa si obosita? ...si in legatura cu fimoza, ce descrii tu acolo, ca nu i se mai trage pielicica de pe putza...AIA E! la noi nimic, nimic....si mi-e frica sa insist prea tare...
ruxita, multa sanatate puiului!!!!!!
bea, de asemeni!!!
cristies, LMA garzaritzului!
larisel, dupa cum ti-au spus si alte fete, tu este 2x mama buna!!! nu-ti mai fa asa un proces de constiinta, pliiz!
cris.m, mamaa, ce emancipata e printesa ta!!!! iar tu arati f bine
decenuela you
..nu mai stiu...vreau si eu avocado, cris.d m-a facut curioasa/pofticioasa. si mango pt asta mic.
.....revin...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Deja imi vine sa ma fac mica-mica...cand va vad pe voi asha de tari pe pozitzie: totul bio, totul cum spun medicii, totul pt sanatate...
Stau eu si ma intreb: oi fi eu mama rea daca le-am luat premergator? oi fi eu mama rea daca le dau sare? oi fi eu mama rea daca le dau ulei si unt? (ca sa aibe mancarea gust, nu de amorul gastronomiei) oi fi eu mama rea daca indulcesc ceaiul sau piureul de fructe? (deshi eram anti-total cand vedeam la altii inainte de a deveni mamica) oi fi eu mama rea daca le voi da medicamente?
Eu gandesc asha: le-ash da si luna de pe cer numai sa le vad multzumite si fericite si sper eu si sanatoase (daca ii pazim noi pana 1-2-3 ani asta nu inseamna ca nu vor recupera cu varf si indesat mai tarziu).
Cel putzin in cazul mancarii...sunt convinsa ca bb-lushii care fac nazuri fac din cauza gustului. Daca unii accepta alimenetele asha cum sunt ...brute, fara adaosuri ...foarte bine, dar majoritatea stramba din nas si ajung nishte mofturosi. Oi fi si eu exagerata, dar ash vrea ca fetele mele sa sa manance o bucatzica de ciocolata si sa zica gata, atat am vrut si nu sa ashtepte ca un catzelush bombonica promisa de la ora 17.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Esti o mama grozava, larisel! Teoria e una, in practica e mai complicat...La bebe 2 nici eu nu mai fac multe in cate faceam la Andu. Si nu ma consider o mama mai putin buna. Cum ziceau si fetele, luam ce-i mai "bun" si ce ni se potriveste din toate sfaturile pe care le primim.
mami si gemanutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

dece mersi de cafea
eu cat se face am luat la citit din urma si am inceput cu raspunsurile in loc sa bag si eu un buna dimi

cat despre dat antibiotic si alte siropele va inteleg ca aveti retineri ca daca nu-i prea mult daca nu cumva fac mai mult rau decat bine ....exact asa am simtit si eu cand la 2 luni imi daduse sa-i dau cate 1,5 ml augmentin/12 ore -iar ce-a urmat-dar poate apuc sa va pove cate ceva si despre asta ca pana acum nu am reusit deloc

am vazut cum fetele cu bun simt (nu asa ca mine) se considera nesi daca nu au apucat sa citeasca/raspunda la cateva pagini
pai eu sunt nesi la puterea n ca tot v-am bombardat cu mesajele mele despre Miru fara sa apuc sa mai scriu si eu cate ceva-chiar daca mai aruncam cate un ochi
deci cine vrea sa dea cu rosii sa o faca acum cat stau mai bine cu psihicul ca nu se stie seara cum ma gaseste
am uitat sa zic ca deseara am programare la ultima dr neurolog pe care nu am vizitat-o in Iasi-nu va ganditi ca am vazut vreo 10 ca nu-s decat 2-3 in ditamai orasul universitar

fug ca s-a trezit gazalica mica

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

dastefa, nici eu nu apuc sa recuperez si nici alte fete, nu-ti fa probleme. mai bine ne spui ce faceti, tu, Mirunica sau daria, in loc sa stai sa tot recuperezi si sa nu ne zici nimic.
Sa vii cu vesti bune de la neurolog.

Mergi la inceput