Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
buna dimi
madutza si eu care mi-am luat un ulei de plaja cred ca e cazul sa imi cumpar o crema serioasa azi...
mamica fericita de 2+ si 6+
AMR 3 zile !!! pana la Antalya!!
stefyapost spune:
datele mele??? la ce te referi???.....sunt cap patratorice spui intreb din nou,dar sunt si eu mititica pe aici..
bb_yasmi spune:
stefy, data nasterii, dat u.m., data posibila a nasterii , nr de kg.
maine suntem in Antalya!! yupiii
roxy_s spune:
neata burtici dragi
stefy, spiridusha bine ati venit la odisee, sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi
madutza bine ca te-ai linistit in legatura ci doctorita, conteaza foarte mult doctorul, sa poti discuta orice cu el, sa fie deschis, rabdator. asa este si doctorul meu, imi da incredere si ma linisteste mereu ca eu sunt ca speriata de bombe cateodata.
mandreeac azi mergi si tu la doctor? te asteptam cu vestile bune
bb_yasmi o sa scoti limba de-un cot in concediu. dar decat frig ca la noi mai bine cald, eu una prefer calduta de 40 grade in locul frigului.
cand te aud ca-ti faci bagajele.....asta imi place mie cel mai mult sa fac, cand plec undeva ma apuc cu o sapt inainte sa le fac
iulika, alina, copiloi, happi, dinora, bulina
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
alina.n spune:
Neata , sunt rupta de somn m-a trezit printesa din 2 in 2 ore sa bea apa aseara.
Voi ce faceti ? Va astept cu vesti frumoase de la doctor azi.
_
roxy_s spune:
alina ce faci? du-te si dormi putin. sau cand o adormi pe printesa dormi si tu cu ea.
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
bb_yasmi spune:
roxy asa eram si eu ...faceam bagajele cu o sapt inainte,,,,, de data asta (singura data pana acum ) m a prins ultima zi cu bagajul nefacut , decat partial.... diseara dupa ce vin de la dr sper sa fie gata.
roxy ei eu prefer caldura.....imi place cand e calddddddd..
alina eu fac nani cu buburuza in fiecare zi la amiaza .... de aproape 3 ani....
maine suntem in Antalya!! yupiii
alina.n spune:
yasmi ce bine ca poti eu nu reusesc sa adorm la pranz decat atunci cand sunt ff obosita si chiar si atunci foarte greu adorm
_
anaxena spune:
data nasterii 25.07.1984
UM 15.06.2010
DPN 19.03.2011
KG 51
Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori