Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vreti sa va dau de lucru sa va distrati un pic?
intratzi www.petocuri.ro/calendar-chinezesc.html" target="_blank">aici sa aflati ce se ascunde in burtica

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

buna fetelor
azi am implinit 3ani de casatorie si drept cadou am 3teste cu 2 liniute,a 2a mai pala,dar ce ma mir ca sunt z23,am ovulat se pare muult mai devreme

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Anaxena, te felicit!!! Am citit din nou povestea nasterii Mariei, imi curg lacrimile de ras cu "vaca Nuti". Sarcina usoara cu bebe sanatos iti doresc. Imi amintesc cat timp ai incercat si pentru Maria, cand eram impreuna la Aspirante, cu ce bucurie ai anuntat cele 2 liniute atunci... cate teste peste teste facusei...
Felicitari!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:

intratzi www.petocuri.ro/calendar-chinezesc.html" target="_blank">aici sa aflati ce se ascunde in burtica

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

La mine primul copil trebuia sa fie fata si e baiat, iar acum imi iese tot fata. Sa vedem.

Sarcina usoara si bun venit!

Mamica fluturasului Andrei si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena
chiar m-am distrat. mie imi iese baiat
dar luna conceptiei cum o iei? te ghidezi dupa ziua in care a avut loc ovulatia? sau luna UM ??? voi cum luati?

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

dupa ziua cand ai avut ovulatia
si varsta implinita a mamei

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

La mine primul copil trebuia sa fie fata si e baiat, iar acum imi iese tot fata. Sa vedem.

Sarcina usoara si bun venit!

Mamica fluturasului Andrei si 7+

sigur??la mine nu a dat niciodata gresh...ia da-mi datele...esti sigura de luna conceptiei

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

ok dear! multam27.07.1981. um 1.06.2010. data posibila a nasterii 11.03.2011.
astazi aveam asa o pofta de o supica,dar uriasul meu nu m-a lasat sa fac...nu m-am simtit deloc bine.... dar parca merita si chinurile astea!! pt uriasul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

eu fac 29 de ani pe 27 iulie..adica peste 3 sapt...ce pun la varsta mamaei? 28 sau 29?? daca pun 28 ieseurias,daca pun 29 ieseuriasa...

Mergi la inceput

stefy trebuie sa pui varsta implinita adica 28.

Mergi la inceput

anaxena este bine nu? trebuie pusa varsta implinita la data conceptiei cred.....

Mergi la inceput