Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
Roxy ma bucur tare mult ca ai venit cu vesti bune.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
kitzy spune:
Wow, cate gravidute sunt deja si pe aici Mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 13+
alina.n spune:
Iulika tu cum te simti?
Vad ca ai un pui mai mic chiar decat printesa mea cu 4 luni, cum te descurci acum si cu bb 2 in burtica?
_
bb_yasmi spune:
heelloo
roxy felicitari pt vestile bune!!
anaxena, stefy bine ati venit printre noi!! sarcina usoara va doresc!
eu intru mai rar ca am inceput sa fac bagajul pt concediu. maine am si eu programare din nou la dr la 18.30.
mie imi este rau....greataaaa........:(( azi de abia am reusit sa mananc: 1 bol supica, 1 piersica, 1 iaurt si 1 covrig.....eu marea pofticioasa....
buburuza mica imi este bolnavioara.....offff sper sa se descurce bine buni cu ea o sapt.
va pup
mamica fericita de 2+ si 6+
AMR 3 zile !!! pana la Antalya!!
madutza_bra spune:
Salutare fetele!
Hapinness, sa te faci bine cu raceala, greturile rec ele in final .
stefyapost,Spiridusha, bine ati venit! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!stefyapost, da-mi si datele tale sa te trec in listuta!
alina n, imi pare bine ca nu mai vomiti. Greata am si eu dar pana acum nu am facut cunostinta cu wc-ul.
iulika, de ce asa tarziu mergi la eco? la voi nu face morfologie de trim I, DT si alte d'astea?
Anaxena, la multi ani si felicitari pentru sarcina!Te astept cu vestea cea buna si la aspirante, sa se bucure si fetele de acolo . Imi dai si datele pentru listuta?
roxy, super vesti. bravo! Sa creasca mare si frumos samburelul!
mandreeac, cum te mai simti?
bb-yasmi, bafta multa maine la dr! si sa se faca bine buburuza mica!
Am fost si eu azi la dr, nu am facut eco pt ca la sanador nu avea eco in cabinet..tb programare separata ..nu mai merg acolo...in schimb am stat de vorba cu dr-ita vreo 20-25 min despre tot ce ma rodea pe mine. veste buna (pentru mine) este ca dr-ita chiar daca este gravida nu are de gand sa intrerupa lucrul decat vre-o 2 sapt cand naste, apoi se intoarce la serviciu. Asa ca nu mai tb sa-mi caut alt dr, voi naste cu ea la Municipal
Ma simt ff apropiata de ea si cateodata imi vine sa-i vorbesc cu "tu"..dar nu stiu..parce mi-e jena...
hai ca m-am intins mult, va pupicesc
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
madutza ma bucur ca s a rezolvat cu dr.
alina multumesc.
eu "urmaresc" meteo din antalya si vad ca vor fi 40-42 grade.......woooowwwww
mamica fericita de 2+ si 6+
AMR 3 zile !!! pana la Antalya!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi madutza ma bucur ca s a rezolvat cu dr. alina multumesc. eu "urmaresc" meteo din antalya si vad ca vor fi 40-42 grade.......woooowwwww mamica fericita de 2+ si 6+ AMR 3 zile !!! pana la Antalya!! |
super! creme de protectie la greu. eu am fost anul trecut si pe plaja aveau desupra sezlongurilor un material ca din panza de la un cap la altul al plajei. initial am crezut ca este in loc de umbleluta, dar de unde te bronzai si cand stateai sub el, chiar daca nu simtei soarele mai deloc. Finul noatru a zis ca nu sta la soare, ca sta la umbra acolo si s-a ars rau de tot. Asa ca nu uita nici la umbra de crema
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png