Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticilor??
fetelor am fost la doctor, totul este foarte, foarte bine. l-am vazut pe bebe, am vazut inimioara, a crescut foarte mult, avem 6 sapt si 1 zi, doctorul a zis ca sarcina arata foarte bine, s-a dezvoltat foarte bine fata de vineri cand aveam aproape 5 sapt. despre scurgerea de ieri a zis ca probabil a fost implantarea definitiva si se intampla sa ai asa scurgeri.
bine ca am fost ca m-am linistit, aveam niste emotii.
mandreeac cum se numeste crema?? ca am intrebat si eu la o farmacie azi si cica nu are.
anaxena bine ai venit la odisee, iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos
restul burticilor. merg la baita nu mai stau ca vreau in pat sa ma odihnesc.

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

ce faceti burticilor??
fetelor am fost la doctor, totul este foarte, foarte bine. l-am vazut pe bebe, am vazut inimioara, a crescut foarte mult, avem 6 sapt si 1 zi, doctorul a zis ca sarcina arata foarte bine, s-a dezvoltat foarte bine fata de vineri cand aveam aproape 5 sapt. despre scurgerea de ieri a zis ca probabil a fost implantarea definitiva si se intampla sa ai asa scurgeri.
bine ca am fost ca m-am linistit, aveam niste emotii.
mandreeac cum se numeste crema?? ca am intrebat si eu la o farmacie azi si cica nu are.
anaxena bine ai venit la odisee, iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos
restul burticilor. merg la baita nu mai stau ca vreau in pat sa ma odihnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari anaxena!!frumos cadou

eu sunt cu pitica acasa ,se joaca are o energie ca nu sta o clipa intr-un loc :d

_

Mergi la inceput

eu nu stiu ce are netu' asta ca a trimis de 2 ori si la mine n-a aratat ca a trimis

Mergi la inceput

bravo roxy ma bucur ca ai fost la dr si te-ai linistit , bine ca bb este bine si creste asa cum trebuie

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

sa scriu mai multe mesaje??? la mai multe topicuri sau la acelasi? sorry dar sunt mica aici ..:)

nu conteaza unde sunt scrise important este sa scrii 10-15 ca sa treci de moderare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

sa scriu mai multe mesaje??? la mai multe topicuri sau la acelasi? sorry dar sunt mica aici ..:)

La orice topic, ca sa scapi de moderare! E valabil si pentru Spiridusha, careia ii urez bun venit la noi si la fel sa scrie 10-11 mesaje cat mai repede, ca sa o putem vedea in timp real, ca e posibil sa trecem peste postarile ei!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy ma bucur ca bebe e bine! Abia astept sa merg si eu maine la doctor, sa vedem ce imi spune!
E un gel de la Dr. Fischer maternity pre=natal oil gel si se gaseste la farmaciile City Pharma. Sotul mi l-a gasit pe soseaua Giurgiului, ca a sunat farmacista la mai multe si nu il mai aveau.

tuturor. Eu imi pun sa mananc si cand vine sotul o sa ies sa ma plimb putin, ca nu am o stare prea buna, nu stiu de ce!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam draguta...ma pun pe scris:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

: si eu abia astept sa vina vineri sa vad pe uriasul meu(eu deja stiu ca-i bebe baiat)si sa auzim inimioara. folositi crema asa devreme??? am sa intreb si eu medicul vineri ..
plimbare mumoasa

Mergi la inceput