Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si eu ma plictisesc....si pap alune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Nu e rau!Bine ai venit si sarcina usoarå iti doresc!

Cum e sistemul acolo la voi?MA refer cu prenatalul si astea legate de copil.

Fetele care mergeti la control vå asteptam cu vesti bune, bune.Eu prima data imi voi vedea bebelu pe la 18 såpt.atunci ma trimit la eco.Si sarcina trecuta la fel a fost.In rest control lunar la moaså.E un pic diferit dar pe parcurs voi dezvolta mai mult acest subiect.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna,

Aici sunt datele mele,si vreau sa ma alatur si eu grupului. DN 4.07.1987 UM - 07.06.2010, DPN - 14.03.2011

Va urez tuturor sarcina usoara, fara probleme si ma bucur mult ca existati aici si ca putem trece impreuna prin cele 9 luni.

Eu am o mica ingrijorare, mi-am facut hcg si luni si azi, luni era 565 si azi 1130, asta e ok, dar progesteronul luni era 78 si acum e 64. La medic cred ca voi ajunge saptamana viitoare. Chiar, voi la ce medici veti merge si unde vreti sa nasteti? Cum natural/cezariana? :) Nu credeam sa am atatea intrebari:) O zi buna!

Mergi la inceput

ba e rau....ca daca o duc asa o sa fiu o burtica cu multe kg...:( si nu vreau...
multam pt urari:)
despre prenatal si restul nu prea stiu..nu m-am interesat inca. la munca inca nu am anuntat ca-s graviduta cu toate ca sefu' a mirosit ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Bine ai venit Stefy la noi! Scrie mai multe mesaje, 10-11 ca sa te putem vedea in timp real!

Happinness, multumesc ca ne-ai spus de acest gel!Nu cred ca se considera ca faci reclama! Farmacista i-a spus sotului meu ca samponul pentru bebelusi este foarte bun!

Madutza, Roxy va asteptam cu vesti de la doctor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

multam draguta!

Mergi la inceput

sa scriu mai multe mesaje??? la mai multe topicuri sau la acelasi? sorry dar sunt mica aici ..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna fetelor
azi am implinit 3ani de casatorie si drept cadou am 3teste cu 2 liniute,a 2a mai pala,dar ce ma mir ca sunt z23,am ovulat se pare muult mai devreme

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

buna fetelor
azi am implinit 3ani de casatorie si drept cadou am 3teste cu 2 liniute,a 2a mai pala,dar ce ma mir ca sunt z23,am ovulat se pare muult mai devreme

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Felicitariiiiiiii! Ne bucuram pentru tine, asteptam datele tale si mai ales asteptam sa fim impreuna la odiseea fluturasilor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

asa cadou zic si eu!!!!! felicitari!! 9 luni minunate iti doresc.

Mergi la inceput