Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Foxy-le spune:
salutare fetele.
A trecut mult timp, dar bb ma tine intr-o stare de toropeala....de n-am chef de nimic. Mai ales dupa munca. Asa ca am cam rarit vizitele pe aici. dar v-am citit azi sa ajung la zi. Am facut si eu eco, e ok al meu bb, l-a vazut si sotul.arata ca hinotizat 
Am fost de mi-a luat si proba de sange, dar asa de prost pregatita asistenta asta....mi-a invinetit jumate de antebrat
Dar, trece.
Va doresc sanatate la toate si zile frumoase. Pupici,
P.S. Nu mi-am schimbat semnatura, dar sunt si eu 14+ ![]()
10
bulina_mica spune:
ma bag si eu in seama cam tarziu la discutia despre parabeni: eu am gasit la magazinul de naturiste diverse creme, deodorante si sampoane fara parabeni de a diverse firme (nu dau nume) si sunt incantata de ele.
nu am schimbat chiar tot, ca la machiaj nu am putut renunta
dar ma gandesc ca conteaza si cantitatea aplicata (de ex. un rimel su un fard de ochi e mai putin important decat o crema de corp)
bebelusi spune:
Shine pune poze pe mailul comun, mie imi plac dresurile mate.
Bebelu, ai toata viata inainte pentru cariera
Bebelu, bunatatile alea le-am facut pentru motul lui Vlad, au avut maaare succes.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
madutza_bra spune:
Neata fetele!
Loutzy, aditza, angieangie, bafta multa la eco! Sa veniti cu vesti bune!
Eu am dormit mai tot week-end-ul si cred ca vre-o cateva sapt de acum incolo o sa tot dorm ![]()
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
...am schimbat si saptamana 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
monika_bt spune:
angieangie,si eu am din cand in cand dureri de ovare si mai des dureri de menstra dar nu f mari...pe unde am citit si am intrebat am gasit ca e fara grija...ar fi normal. Despre pata, nu pot spune prea mult ca nu am trecut prin asta, dar am mai citit despre fete care au avut si nu au patit nimic.
ariana2005 spune:
bine v-am regasit fetelor..
noi aseara ne-am intors din concediu, unde a fost super bine, dar putin obositor pentru mine..important e ca sotul si fetita s-au distrat bine, toata ziua in apa si la soare, eu la umbra, dar nu conteaza, or mai veni si alte concedii si recuperez eu..
sper ca sunteti bine si fara nici o problema..ma duc in urma ca am ce recupera, dupa o saptamana lipsa..
eu azi mi-am recoltat Torch-ul si pentru anticorpi..am ceva emotii pana vor fi gata
si la voi a durat Torch-ul 1 saptamana, asta a zis in cel mai fericit caz, deci s-ar putea si mai mult..
mami de Ariana (30.10.2005) si
9+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
loutzy spune:
Buna burtici.
Acu ce m-am intors de la ecograf. Suntem bine, avem 6,8 cm si mai mari cu 3 zile din pacate fara carucior azi. Nu a avut curaj sa dea vreun verdict doctorita. Am facut si DT(rezultatul peste 10 zile).

12+