Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Bebelu,ei stau stransi acolo,nu stiu,o fi si asta un motiv pt care nu se vede.La tine nu se vede,la mine se vede o burta de toata frumusetea si suntem mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pai asta ma gandesc
k si Adita e mai mica decat mine
si la ea se vede de mult si se vede super frumos
iar la mine decat acu seara
dar k sunt umflata la cat bag toata ziua...
k de dim sunt plata plata..
deci nu e burtica de la bb, e de papa.

app. ADita merge maine la morfo la 5.30, maine cred k mai adaugam un carucior

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Am eu asa un feeling c-o sa fie mai mult baietei.
Cred ca burticile se vad diferit la gravidute.Si mie mi-a zis lumea ca pana la 3-4 luni nu se vede nimic si uite-te acuma.Am vazut o fata in 5 luni,era fff putin mai mare ca mine.Deasemenea cred ca depinde si de ce mancam in ziua respectiva,unele alimente baloneaza mai mult.Tu oricum esti slabuta.Bebele tau cum e dupa masuratori?Se potriveste cu varsta dupa UM?

Mergi la inceput

daaa e chiar mai marisor la dimensiune decat scria in tabelu ala

app vedeti k greutatile nu corespund
k al meu bb avea sapt trecuta 72g si in tabel era ceva de 24parca..
dar la dimensiune se potrivea

da..pai si vineri cand m-am intal cu fetele de la aspirante. mi-au zis k nu se vede nimic.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Lasa,ca ai tot timpul din lume sa se vada.Sa vad ce zici in lunile avansate,cand o sa caram burtile...plus haine,c-o sa fie iarna
Vai de capu nostru!!!
Bebelu,eu cred ca ma retrag.Ma bag la un film,poate ma ia somnu,desi la cat somn am bagat azi...slabe sperante.
Noapte buna
Si tinem pumnii pentru Adita,sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Noapte buna
si eu ma bag la nani

Albumele noastre

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi place sa urmaresc discutiile voastre si sa va cunosc mai bine! Ca deocamdata e cam invalmaseala in mintea mea, bine stiti si voi cum e cu neuronii in sarcina

Bebelu adevarul e ca daca incepi putini sa citesti lista de ingrediente si apoi sa dai o cautare pe google, te cam inspaimanti. Cum va ziceam, eu nu prea am dat importanta faptului (bine ca nu eram nici mare utilizatoare de creme si produse de furmusete) pana n-am avut copilul si la el se vede clar, cat de rau ii fac parabenii astia. Deci i se face toata pielea ca si cum ar avea solzi de peste si ii mai ies si bube care il mananca. Vara mai putin, insa iarna e de jale. Tot aud ca in jur de 2-3 ani o sa dispara, astept iarna viitoare sa vad.

Eu una am stat si m-am gandit daca are chiar rost, sa ma dau cu atatea prostii sau pur si simplu e o chestie indusa de industria asta cosmetica, de revistele de moda, de reclamele de la tv, de toate mesajele astea care ne bombardeaza. Si asa ca incet incet am renuntat la mai tot, mai pastram o crema de fata cu care ma dadeam cam odata pe saptamana si acuma nici atata. Mi se pare ca am tenul si pielea exact la fel. Ma spal cu un gel de dus mai bun, desi si ala cu parabeni, care imi lasa pielea fina si atata tot.
Insa stiu ca in Romania e mare presiune pe femei sa arate bine, eu mereu cand vin ma simt ca ultima urata, m-as ascunde numai in casa. Cand vad cum sunt toate aranjate, stilate, iesite parca de la spa, asa sunt romancele, mereu au fost.
De aceea ma simt aici bine, unde se pune accent pe cum te simti bine, comoditate, lejeritate, produse cat mai naturale, look cat mai natural. Desi mi-e dor sa-mi mai clatesc si eu ochii cu niste frumuseti din alea de pe revista, cum arata toate in Romania.
Chiar rad cu sotul meu cateodata cand ne mai plimbam pe strada ca recunoastem imediat imigrantele (rusoaice, bulgaroaice, romance sau cele din America Latina ) sunt cele mai aranjate si machiate femei. Si nu dam gres niciodata.

In alta ordine de idei, sper ca samburelul meu e bine, e asa de mult pana pe 6 august cand mi-au programat prima eco!!! Azi m-a alergat piticul pe 35 de grade pe niste terenuri de fotbal fara pic de umbra, asta de la 12 la 2, deci exact in plina canicula ca nu mai stiu cum ma cheama. L-am luat cu forta pana la urma, desi si asta e greu, e mare, eu am totusi 1.50 m si deja nu ma mai pot lupta cu el, iar sa rezonezi cu un copil de 2 ani e greu tare....Sotul meu lucreaza noaptea si dimineata doarme, asa ca sunt singura cu piticul pana in jur de 3-4 cand vine "schimbul doi"

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute - vorbarete!

Pe langa laptele de corp Doina care spuneti ca are atatia parabeni m-am uitat zilele trecute la crema de corp Nivea (albastra - cu vitamina E). Si aia contine cativa. Ma gandeam ca daca astea contin, ce sa mai ma mir de cele care sunt din aceeasi gama cu parfumurile?!? La alea macar nu s-au mai deranjat sa spuna din ce-s facuti.

Eu folosesc ca si crema de fata de vreo 3 ani, una de la Vichy, pentru tenul cu probleme. Vreau sa zic ca de cand mi-am luat-o prima data, am spus ca mie alta nu-mi trebuie. Am probleme cu tenul toata viata mea, dar de cand o folosesc, nu mai am nici o treaba. Nu-am mai folosit-o de cand sunt graviduta (ca na, sa nu faca rau) dar am de gand sa intreb parerea dermatologului la ei pe site.

Cat despre laptele de baut... La dorna si la mine. Nu cred ca nu e ok RoXX. Dupa cum spune si loutzy sau nu fie varianta cu valabilitate multe luni. Eu am mai auzit ca ar conta stampiluta aceea mica de pe el (toate eu). Daca e rotunda, nu e tocmai OK, daca e ovala... consuma-l linistita!

14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Bafta multa la eco azi loutzy si aditzaC! Sa veniti cu vesti minunate!

bebelusi minunatie de baietel! E tare dulce!

La mine meseria e de topograf (ala care se ocupa cu masuratorile, cu cadastru...). Cand aveti nevoie....

Sa aveti o saptamana minunata, plina de vesti bune!!!

14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici frumoase
maine merg si eu la echo...abia astept..mai ales ca aseara m-am speriat putin..am avut o pata rosiatica pe chilot..dar doar atat o pata apoi n-a mai fost nimic...oare e normal..simt si niste intepaturi la ovare dar nu mereuuofff..stresul asta

Angie+9

Mergi la inceput