Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Shines spune:
nu e nimic bebelu stai linistita
la primul eco mi-a zis ca e placenta dezlipita si sunt sanse mari sa pierdem copilul..abia immi gaseam cuvintele pe urma sa ii explic sotului ce si cum..si oricum nu i-am dat de inteles ca ar fi asa grav
la eco 2 la fel..era mai grava problema..dezlipirea crescuse..la fel imi spunea ca e risc mare ..ca nu am voie sa fac nimic..si tot asa
si practic sapt trecuta cand am fost la 4d imi era teama ca vestile sa nu fie si mai proaste si nu doream ca el sa auda..dar din fericire au fost mai bune si ne-am linistit..problema ramane placenta jos inserata,dar nu mai rep o prob atat de grava acum
14+
bebelu86 spune:
si nu ti-a dat ceva de sustinere?
sau macar sa stai aksa linistita,
nu stiu..zic si eu.
lasa mai bine k nu l-ai luat si pe el..
ai dreptate. si eu as fi facut la fel.
sa dea Domnu sa fie bine de acu incolo si sa primiti numai vesti bune 

hai fugi la nani k e aproape 12
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
am explicat aiurea..la primul eco facut la medsana la dr meu mi-a zis faza cu placenta
la eco de confirmare la medlife nu mi-a zis nimic femeia aia..a zis ca placenta sus si e totul ok
14+
Shines spune:
nu mi-a dat nimic pentru sustinere ca trebuia sa fac testele alea (dry test si nu mai stiu care) si cica trat pentru sustinere fiind pe baza hormonala ar fi afectat mult rezultatul si zicea sa nu ne speriem pe urma
oricum, sunt sup pe dr pentru ca putea sa fie mai clar..sa explice mai mult..si pe mine sunt furioasa ca nu am intrebat mai mult..dar eram muta pur si simplu,nu aveam cuvinte..acu ii ascultam inimioara si acu imi zicea ca o sa-l pierd..a fost aiurea
gata..am fugit e f tarziu 

nbuna
14+
bebelu86 spune:
offf imi pare rau
stiu k in momentele alea nu iti mai vine nimic o intrebare in cap, nimic
bine ca acu s-a ameliorat si nu mai e ca la inceput 
noapte buna
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
13+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
dupa sapt 13.
atunci intri in trim 2
si cica scad semnificativ pericolele
dar ma uitam la ursuleti k sunt multe fete care li s-a scurtat colul si au trebuit s faca cerclaj si sa stea la pat
si ele au deja 20-22 sapt
Albumele noastre
cu
13+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
nu stiu exact shubulina..unii zic ca de la 14-16 sapt incolo ar fi totul ok..e deja situat si format bine si nu ar mai trebui sa fie prob..altii zic ca primele 12 sapt sunt cele mai grele si cele mai nesigure, pe urma e ok
dar nu trebe sa te iei dupa ce zic altii..sunt vorbe si vorbe..si nici macar dr nu pot spune exact ce si cum
stai linistita 

14+
shubulina spune:
Aha.Ei,noi suntem optimiste,asa-i?
Cine s-a gasit sa vorbeasca,am uitat cum eram sapt trecuta
Da pericolul de oprire tot atunci scade?
bebelu86 spune:
clar suntem OPTIMISTE!!!!! 

da..chiar nu stiu cand trece pericolul
eu nu vreau sa ma gandesc la el..
eu ma gandesc k totu e ok..si nu sunt probl..
desi acu am o mare probl..
dc bb are cam 10 cam acu cu tot cu picioruse..unde puii mei sta in butica la mine? k nu se vede deloc
maine fac 14 sapt, si cine ma vede zice ca glumeac cand zic k sunt gravida.
Albumele noastre
cu
13+
858 SMS PT COPII