Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
dinora77 spune:
Salutare burtici
!!!
Abia ashtept vestile bune de la fetele ce au azi intilnire cu bebeii la eco. In primele pagini din capitolul asta intrebase cineva cind se considera sarcina sigura...(aceeashi intrebare v-am adresat-o shi eu inainte de a merge la doctor). Pai doctorul meu mi-a zis ca pina la 9 saptamini riscul de pierdere a sarcinii e de 15%, dupa 9 saptamani scade pina la 2 la suta. Asha ca fetitelor care au trecut pragul celor 9 saptamini.... respirati usor si nu va mai ginditi ca pot aparea probleme!!!Si eu am foarte mare incredere in doctorashul meu. Se considera unu dintre cei mai buni din orashul in care stau. Eu mai am un pic pina atunci si chiar innebunesc la gindul ca i se poate intimpla ceva Bebicului.
L-am intrebat pe doctorul meu de ce fel de sporturi pot face...mi-a zis ca absolut orice in afara halterelor. De papa mi-a zis ca ma pot alimenta ca shi pina acum, nu mi-a interzis nimic in afara cruditatilor(salam crud, peshte crud, etc.).
Cel mai ciudat pentru mine in toata sarcina mea este faptul ca nu-mi apar alte simptome in afara durerilor care nu dispar din burta (acuma apar cam de 4-5 ori pe zi sub forma de crampe usurele, care trec foarte repede dupa ce merg la baie) si poftelor care-s din ce in ce mai pronuntate. Tre sa gust din absolut orice, de altfel nu-mi mai iese din cap ce am vazut bun. Dar n-am greata de la nimic. Mai sunt fete fara greata in sarcina? Ah.....si sini frumoshi am, da maaaaaaari
!
Vorbeati mai sus despre lapte...eu luam pina acum lapte pasteurizat dar nu din frigider, din asta care are termenul de valabilitate mare. Merci ca mi-ati deschis ochii ca nu e bun, chiar azi ma duc sa-mi iau laptic din frigider, caci shi eu beau cam un litru pe zi.
Uuuu ca m-am inshirat...va 

shi-s cu ochiul pe voi chiar daca nu postez zilnic.
Dino
dinora77 spune:
lotzy 

, data viitoare sigur se pronunta doctorita!!! Important e sa fiti sanatoshi
Dino
6+
bebelu86 spune:
neata burtici
Loutzi felicitari pt buburuza 

sa-ti traiasca si sa stea cumintel pana la termen.
Bafta tuturor celor care mai merg azi la eco 
Azi e ultima zi din sapt 14

de maine intru in 15 

pt toate burticile
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
858 SMS PT COPII
monika_bt spune:
Ma bucur ca sunteti bine, loutzy. Abia astept sa ajung si eu la un eco...Nu mai am rabdare pana la sfarsitul lunii!!Uneori ma gandesc ca ceva nu e in regula...ca poate nu sunt gravi desi ambele teste au iesit pozitive, pentru ca nu am simptome deloc: nu greturi, nu sani mariti sau durerori, nu pofte, nu somn, nimic in afara de dureri de burta.
loutzy spune:
Multumesc fetele si voua buburuze cuminti si sanatoase.
Imi zicea doctorita k a stat cuminte cat a facut masuratorile si apoi a inceput sa se agite. Acu chiar vreau si un eco aksa 
.
12+
vas spune:
Ceau fetele !!!!
ce mai faceti???? Nu am citit decat putin, vorba lui Doloress incerc sa va cunosc cat mai bine....sa fac legatura intre nume si imagine.
Incerc incet incet si reusesc pana la urma. ![]()
Asadar noi am fost cu cortul .....FOARTE FRUMOS!!!!
M-am linistit atat de mult, mi-a facut tare bine iesirea asta. Fiind multi, cam 16 oameni plus copii...m-am simtit tare bine si m-am relaxat. Erau momente cand imi aminteam brusc ca am un bebe in burtica, nici o clipa nu am mai gandit negativ.
Mi-am dat seama ca trebuie sa ma bucur de ceea ce DUMNEZEU mi-a oferit.....un sot minunat, o minune de capsunica, o buburuza in burtica, parintii alaturi, prieteni....cred ca ar fi cazul sa ma multumesc si sa ma bucur de toti.
Asa ca incerc sa fiu mai indifierenta la lucrurile care S-AR PUTEA intampla, las totul sa mearga de la sine....cu incredere in DUMNEZEU ca totul va fi bine.
Va pup!!!!!![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
bebelusi spune:
Loutzy eu cred ca ai baietel in burtica, ca e maricel, al meu la 12 sapt avea 5.17.....
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
dangabriela spune:
Buna fetelor!! Ieri ne-am intors din concediu , de la mare!!A fost super, ne-am relaxat, bronzat ( un pic mai putin eu) si odihnit f mult. Maine merg la eco, si sper ca totul sa fie ok, si hematomul sa fii disparut!! Va pup , pe toate! ( Nu am apucat sa citesc prea mult, dar am ajuns la concluzia ca pt vergeturi cel mai bun e uleiul de masline ).
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 9+
Doloress spune:
Loutzy ma bucur ca totul e bine! Asteptam si celelalte fete cu vesti bune!
Dinora deci dupa 9 saptamani pot sta mai calma, eu am 8, mai e putin... Eu oricum pana nu merg la eco stau cu inima stransa. Mult mai relaxata insa decat la prima sarcina. Are dreptate Vas am sa ma preocup de ce s-ar putea intampla cand se va intampla, deocamdata cat totul e bine, stau calma.
Fetelor cu putine simptome, si eu la fel, putine greturi (insa nu tot timpul, am zile fara nici urma de greata) si cateva intepaturi in burta, in rest nimic. Sanii sunt mai mari insa nu durerosi, mai ales ca abia am terminat de alaptat in aprilie, sunt foarte putin sensibili. Patrick inca mai doarme cu mana pe tzitzi si nu pot zice ca ma deranjeaza.
Bun venit fetelor din concedii! Ce va invidiez, n-aveti idee! Eu mai am de asteptat pana la sfarsitul lunii august si atunci trebuie sa stau acasa pentru ca al meu sot nu mai are deloc concediu, si l-a luat cand au venit ai mei in aprilie. El are numai 2 saptamani, ca toata lumea (majoritatea) aici, eu am 3 saptamani, ca lucrez la o companie mai mare si mai atenta cu angajatii. Ma bate gandul sa ma duc la sora-mea in State, insa mi-e frica cu burtica, e destul de mers cu avionul, de schimbat... Ar trebui sa iau si cupilul pentru ca gradinita se inchide (mai mult de asta mi-am luat concediul) si n-am ce face cu el. Si ma cam sperie sa merg cu copilul bionic si cu burtica destul de mica si nesigura pe avioane.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Ana_Anto spune:
Buna.
Am fost si eu astazi la ecograf (avem ceva emotii) si totul este bine
L-am vazut pe cel mic cum se agita si dadea din manute, iar la masuratori doctora mi-a zis ca totul este ok, chiar e cu 6 zile mai marisor
. Am luat si sange pt dublu test, dar rezultatele dureaza intre 7 si 10 zile lucratoare. Nu ne-a zis insa ce ar fi, si nici noi nu am intrebat...mai asteptam pana la urm ecografie.
Voi cand anuntati la servici ca sunteti insarcinate?
12+