Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Am descoperit ca mi-e rau cand stau jos, sau intinsa. Deci mi-e bine daca fac miscare....in schimb daca fac miscare obosesc si vreau sa ma pun jos unde ma iau greturile. Asa ca astept sa treaca timpul sa-mi revin!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

6+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor va invidiez pentru concedii, vreau si eu ....dar nu prea ne permitem, daca imi recomanda cineva ceva IEFTIN, ii raman indatorata.

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

felicitari fetelor pt vesti bune de la eco

bine ati revenit din concediu celorlalte burtici

eu trebaluiesc de zor...mai am un pic si termin..
aaaa..mi-am luat ulei de masline extravirgin

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ana_Anto felicitari pentru vestile bune! Eu anunt dupa 12 saptamani. Eu lucrez de-acasa, deci e OK deocamdata, pot sa pastrez secretul. Daca trebuie sa merg si imi vad burtoiul nu ma mai ascund, le zic, daca intreaba. La mine din pacate se vede bine sarcina, am 2 luni insa arat de cel putin 4!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana_anto felicitari pt rezultat, sa ai un bebe sanatos . De anuntat la servici am anuntat de la 9 sapt pt k lucram in schimburi si e un mediu cu potential toxic, scazut ce e drept.

Monik_bt starile pe care le ai tu le-am avut si eu, cate sapt bune m-am intrebat daca chiar sunt cu bebe "on bord", mai ales k imi trecusera si durerile de burta. In schimb au aparut treptat mici greturi seara si am ajuns sa nu mai suport carnea seara(dimineata nu stiu cum de o pot manca).

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

beblusi mi-au mai zis vreo 2 persoane k ar fi baietel k am burta tuguiata(eu una nu vad decat k incepe sa creasca si mai ales in zona buricului). Dupa ecograf ar fi 13 sapt, iar clinic 12 sapt si 4 zile.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

So, pentru cele care ati vrea ecograf acsa(si euuuu as vreaaa, si as vrea sa imi masor colul in fiecare zi:) ) exista un dispozitiv pentru ascultarea zgomotelor fetale, bataia inimii. nu e acelasi lucru dar e ceva. Cautati pe net dc va intereseaza. Costa cam 1,5-2 mil.

Cremele de la Avene sunt fara parabeni(unele dintre ele) si scrie pe ele mare "fara parabeni", dar sunt destul de scumpe

@bebelu si eu implinesc 15 sapt. saptamana aceasta si nici la mine nu se vede. doar seara cum ai zis si tu...dupa ce mananc, dar imi dau seama dupa pantaloni ca ceva s-a schimbat, ma strang rau.
Eu nu am luat nimic in greutate pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Anto spune:

Multumesc Doloress si Loutzy pt raspuns si la toate fetele pt felicitari
Eu ma gandesc sa anunt la inceputul saptamanii viitoare... Am amanat un pic, deoerece mi-a fost cam teama (avand 2 sarcini oprite in evolutie), insa de acum sper sa nu mai fie probleme

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Stiti ce am facut in wekend :
am inceput sa ma uit dupa carucioareee si hainuteee de bebelusi:)

La noi o sa fie frig ca nastem in plina iarna si ma gandeam in ce il imbrac eu cand il scot din maternitate ca o sa fie asa micc si tb hainee groase care oricum intr-o luna ii raman mici

Stii un site bun cu haine de bebei?Am tot cautat pe net sunt o gramada dar nu am gasit nimic foarte mare, cu multe..mai ales pt noi nascuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

panatlonii nu ma mai incap
mai am o singura pereche de blugi care sunt ff elastici si cu aia mai merg pe afara..in rest...nema..
ultima oara cand m-am cantarit aveam 53.5.asta acu vreo 2 sapt si ceva cred..acu ..nici nu vreau sa ma urc..
simt k am mai pus ceva..

deci intri si tu in clubu burticilor fara burtici la vedere

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput