Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelu86 spune:
zumzu la kiabi au super haine pt bb. si sunt si ieftine
eu una nu ii voi lua decat body-rui si un sac din ala gros pt scos afara..si sa vad ce mai gasesc sa ii pun peste body dc eff frig.
oricum sacu ala (salopeta) il iau mai mare sa il aiba toata iarna.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
zumzu spune:
La noi o sa explodeze deodataaa:)
Lasa ca cica asta inseamna ce ne vom reveni foarte repede.
bebelusi spune:
Zumzu, cel mai adevarat site de imbracaminte de copii este imbracamintecopii.com. Este testat de mine, i-am cumparat lui Vlad. Ideea e sa te cuplezi cu alte persoane, ca daca cumperi de 5 mil, ai preturile afisate, adica preturi de en gros. Au super calitate si depozit in Buc, deci te poti duce sa iei chiar de acolo
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ana_Anto spune:
Aaa...am uitat sa va intreb ceva.
La mine nu s-a vazut colul. Cica ar fi trebui sa beau mai multa apa si cu o saptamana inainte de ecografie sa nu ma dau cu nici o crema pe burta...E o problema mare ca nu s-a vazut?
Intr-o luna voi merge din nou la ecografie si triplu test...dar nu stiu daca ar trebui sa repet mai repede ecografia pt a se vedea si colul...
Multumesc frumos pt raspunsuri 
12+
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Zumzu, cel mai adevarat site de imbracaminte de copii este imbracamintecopii.com. Este testat de mine, i-am cumparat lui Vlad. Ideea e sa te cuplezi cu alte persoane, ca daca cumperi de 5 mil, ai preturile afisate, adica preturi de en gros. Au super calitate si depozit in Buc, deci te poti duce sa iei chiar de acolo Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Am vazut nsite bodyuri f simpatice:)
Pe unde este depozitul?ai idee?
de-abia astept sa mai treaca cateva luni sa icnepem sa facem cumparaturile
bebelu86 spune:
in septembrie si noiembrie e iar baby expo si gasesti tot ce vrei![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
Eu am experinta la cumprat hainute k am cumparat pt finutul meu o multime. Problema e sa gasesc si ceva pe gustul meu. La kiabi am fost dar nu m-a lasat am meu sa pierd vremea prea mult pe acolo

. Cred k o sa-mi fac drum singura
.
12+
bebelusi spune:
Zumzu au doar flicker, sa stii ca nu stiu unde e depozitul, dar adauga-i in mess si vb cu ei, sau da un tel. Da Bebelu, dar astia au preturi super, numai sa incerci sa te uiti, eu din pacate l-am descoperit cam tarzior, dar m-a ajutat mult.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 in septembrie si noiembrie e iar baby expo si gasesti tot ce vrei http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+ 858 SMS PT COPII |
dar mai e asa multtt pana in septembrie