Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
zumzu spune:
Intr-adevar au preturi super mici, ca mai m-am uitat si eu. Si ce-mi place multe multe modele.
loutzy spune:
Bebelusi chiar eu preturi super. Rabdare sa ai sa te uiti la toate 2600 de produse. Am cautat online si cik au sediul pe Al. Obregia.
Am sa ma interesez si cred k le fac o vizita.![]()
![]()
12+
bebelusi spune:
Loutzy, te uiti si tu la primele, ca am impresia ca primele sunt ultima colectie, dar ATENTIE, comanda de 500 lei ca sa aveti preturile afisate.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Stiu k e vb de 500ron, k am stat si am citit toata banda din stanga pana jos. Eu m-am uitat si la ultimele k acolo sunt si mai grosute de iarna. De astea o sa ne trebuiasca noua la inceput. Si spre rusinea mea cred k mai fac o vizita si in Dragonul rosu k sigur gasesc ceva si pe acolo mai ales de stat in casa.![]()
![]()
![]()
12+
dinora77 spune:
Vreaushi eu BB de 15 saptamini ca sa ma pt gindi la hainute, carucioare!!!!Dar mai am nevoie de putintica rabdare pina atunci :). Imi alint in schimb ochii citindu-va pe voi. Va pupic
Dino
6+
bebelu86 spune:
Loutzy am vazut k au preturi super
dar sincer acu..nici nu as da dintr-un foc 500 ron pe ele..
daca e cum ziceai tu,sa ma cuplez cu cineva,,e altceva..
dar asa..mi se pare enorm sa dau dintr-un foc atatia bani.
Zumzu pai si cand vrei sa incepi sa cumperi?? k si septembrie mi se pare dvrm
eu am zis k pe undeva prin noiembrie
si atunci iau decat cateva hainute si patutu. si ce mai sunt alea marunte: biberoane, suzete, etc...
oricum vor fi multi de la careveti primi si haine si toate prostiile posibile.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Mai fetelor, cand sunt si eu pe aici, nu sariti la scris mesaje multe, cum nu pot sta pe net....cum sariti cu mesaje....Hai fetelor, celelalte, spuneti-ne cu ce va ocupati, ca aseara noi am avut deja o discutie despre asta, asa ne cunoastem si mai bine
Cutiuta cu bijuterii
bebelu86 spune:
bebelusi eu sunt aici
dar pap si pepene, vb si la tel si mai citesc si pe aici si mai rasp ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Bebelu mneaparat cuplat cu cineva, ca de 500 lei iei haine de te saturi. Nici eu nu o sa iau decat strictul necesar. Fetelor, eu zic sa vb despre haine de gravidute, ca de copii........avem timp.......en gros
Cutiuta cu bijuterii
zumzu spune:
Stiu ca e devreme sa iau si din septembrie dar ma gandesc ca dupa vine frigul ne creste burta si ne va fi foarte greu sa ne deplasam.
Macar un rand acolo sa am cu ce sa-l scot din spital. Si intr-adevar de 500 de ron cumperi o gramadaaaa mai ales ca au preturi bune.