Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
bebelusi la haine de gravida chiar nu ma bag sa cumpar de 250 rn
e muuult
decat dc imi iau si masuri mai mari sa le am pt mai incolo
dar la mine eprobl la pantaloni k nu se potrivesc numerele. si fara sa probez, nu pot sa cumpar...

gasisem niste pantaloni dein masura 38 si cadn i-am probat erau super largi. iar niste blugi nr 40 imi erau un pic larguti..si plus k sunt si elastici deci nu e probl pt mai incolo
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
LA haine de gravide ma gandeam si eu numai k pt dimensiunile mele sigur nu gasesc mare lucru. M-am uitat la kiabi si erau numai marimi de alea de la 42-44 in sus si eu niciodata nu am purtat mai mult de 36-38. Ca sa nu mai zic de preturile pe care le au.
Eu zic acu k e vara k mai merge o rochita, dar in oct-noe?

.
Ma gandesc cu groaza la preturile pe care le au hainutele de gravidute.
12+
bebelu86 spune:
loutzy cea mai buna solutie: egari cu pulovarase din alea gen rochita si asta e...nici nu deranjam bb, nici nu ne stresam cu hainele de gravida, care oricum nu sunt fff frumoase. 
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Bebelu nu era vb sa iei de 250 lei ca oricum acolo nu se gasesc de gravidute, ziceam asa in general. Eu, am purtat iarna foarte mult colanti de bumbac cu rochite sau bluzite mai lungi si cizme inalte, super comod, recomand la toata lumea. Sa stiti ca nu am purtat colanti in viata mea inainte de asta.
Sa stiti ca in ultimele luni eu m-am simtit cel mai bine, eram super sprintena
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
o chestie din asta vreau sa=i iau pt cand iesim din spital
uitati www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/4440041214/in/set-72157622747398144/" target="_blank">aici
Albumele noastre
cu
14+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
E buna ideea ta bebelu. M-am mai uitat si eu dupa colanti/egari, dar nu am vazut pe nicaieri si ma gandesc k trebuie sa fie si speciali pt gravidute. Eu ma gandesc la iarna ce fac k sunt o friguroasa si tot trebuie sa-mi iau o pereche de pantaloni.
12+
loutzy spune:
Si pana la urma la cate burtici suntem aici nu reusim noi sa strangem comanda de 500ron.![]()
![]()
si sa merga o sg persoana sa le cumpere.

12+
bebelusi spune:
Loutzy eu mi-am luat colanti normali dar de bumbac, si vin sub burta, nu deranjeaza deloc, sunt fff comozi.
Bebelu cam asa ceva am avut si eu pentru iesitul din spital
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
buna fetele..

felicitari burticutelor care au venit de la eco 
sa fiti sanatosi
eu am o durere crunta de burtica
am luat 2 no-spa si degeaba..la birou abia am stat in fund..imi venea sa plec acasa
am si contractii..e foarte tare burta si ma inteapa peste tot acu...nu numai jos..si sus si intr-o parte..plus ca azi am avut o scurgere ciudata..foarte abundenta si apoasa asa..eram uda
incerc sa fiu optimista..dar sunt speriata 
14+