Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Shines ai incercat sa vb cu dr tau?

14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Shines suna medicul si vb cu el, incearca sa stai cuminte in pat si sa nu faci nimic.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shines stai linistita, chiar daca e greu, ii va face bine lui bebe. Suna medicul.

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

O prietena care a are copil acum mi-a recomndat magazinul rococo, gasiti pe net. Cica de acolo si-a luat majoritatea.

Eu pt toamna am 2-3 rochite care se preteaza foarte bine..manecuta lunga, la fel cu ciprapi de 100 de den:) si cizme...problema o sa fie cand avem nevoie de haina groasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleu, deja vreti sa va faceti stocul de hainute?? Nu mai aveti rabdare.

Eu n-o sa iau absolut nimic, sau asa zic acum... am o groaza de body-uri, costumase, gecute...tot ce trebuie de la David pentru primele luni, macar. Majoritatea sunt albe-bej sau oricum, unisex. Am si cotumas din ala gros de iarna, am si doua portbebeuri, am doua patuturi, 2 carucioare, pompa de muls, salteluta de infasat... am pastrat totul pt ca imi doream inca un bebe. Cu siguranta o sa primesc destule hainute de fetita, deci nu ma mai complic. Mama-soacra deja m-a anuntat ca are si cercei. Ce sa mai zic? Sanatoase sa fim!
Probabil la vara o sa-mi doresc sa iau niste rochite, palariute... dar pana atunci n-are rost sa cheltuiesc aiurea.

Cat despre hainutele de gravida, impartasesc si eu ideea cu colanti si buze lalai sau rochite... Cred ca e ok asa. Pentru la toamna-iarna am salopeta si inca 2 perechi de pantaloni de gravida... Poate sa-mi mai iau niste bluzite... in rest ma descurc si la capitolul asta.

Mie mi-a trecut raceala 90%, dar greata nu. Astept. In schimb David s-a procopsit cu febra inca de-aseara si il tin pe antitermice. Momentan e ok, dar mi-e groaza ca noaptea creste febra mult... sper sa nu facem noapte alba.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

pai noi daca nu mai avem nici un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Shine vb cu medicu
sau du-te pana la el dc il mai gasesti
ai grija si tine-ne la curent

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am vb acum..m-a intrebat daca am sangerat si de cand ma doare
mi-a zis sa iau un no-spa (iar), sa stau numai in pat si maine dim sa il sun sa ne intalnim la spital..
am anuntat ca nu merg maine la birou si sper sa treaca noaptea asta fara probleme..daca se inrautateste vom merge in seara asta

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shines mare grija, stai linistita! Si pe mine m-a intepat ieri burta tare de tot, dupa aventura prin caldura cu piticul, aveam asa niste inteapturi in col, eu zic ca erau contractii. Am stat linistita mai toata ziua mai apoi, ne-am culcat la 7.30 si azi sunt ca noua.

Bebelusi eu lucrez in asigurari. Nu e prea glamourous, munca de birou, de acasa. Cateva luni, din decembrie de cand am acceptat sa vin acasa, am urat chestia asta, imi lipseste socializarea, imbracatul, aranjatul de dimineata, barfa la cafeluta de dimineata, etc. Insa de cand sunt gravida ma bucur ca am luat decizia asta (de asta am si acceptat, cu gandul ca am sa raman gravida si sa nu ma mai stressez pe mijloacele de transport in comun) Acum e perfect, imi mai fac si treburile printre picaturi, socizlizez pe forum, mai ies cu piticul in parc si mai vorbesc cu alte mame, in week-end cu prietenii. Insa iarna, stateam mai mult in casa si era oribil.

Hainute si lucruri de bebe, imi place subiectul! Eu ador sa cumpar, desi am de la Patrick o camara de cutii. Pentru varsta de 1-6 luni am o gramada, cat pentru 2 bebei, asta pentru ca primesti tare multe. Nu prea o sa se potriveasca hainutele mele cu ce am de la Patrick, decat de stat prin casa, de exemplu pentru Patrick am hainute subtiri de 1-3-6 luni, pentru buburuza o sa-mi trebuiasca mai groase. Primele haine groase le am la Patrick de la 6 luni in sus, cand pentru buburuza va fi vara, deci o sa trebuiasca sa magazinez putin. Dar nu mult, caci am cam tot ce-mi trebuie in general. E bun ca m-am orientat si i-am luat multe lucururi verzi/ galbene, deci o sa se potiveasca si la fete daca in caz va fi fata. Oricum fetele sunt OK imbracate si-n albastru, baieti in roz arata mai ciudat.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

multa sanatate shines. sper sa fiti bine si tu si bebe..

12+

Mergi la inceput