Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
GabyHila spune:
kossir am scrs eu gresit. sorry. sunt prinsa cu mintea in alta parte!! m-am bucurat si mi-am inchipuit fericire ta ca nu i-a placut LP!!! M-am uitat si la poze si am vazut-o pe bunica??
eu m-am simtit naspa azi din cauza vremii.
va pup!!!
Vladi ai primit PM`ul meu?
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara doamne bre uitati.va si voi http://0.tqn.com/d/babyproducts/1/0/r/3/svan.jpg m.am spart de ras...asta e prea futurista si pt mine, scaun de masa pt copil, cred ca daca.l vad noaptea in casa mor de frica si.i trag cu ceva in cap (cred ca are si cap la cum e) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Chiar odioasa as spune! n-as tine asa ceva in casa decat pe post de sperietoare ptr eventuali hoti!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
GabyHila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nafi
Chiar odioasa as spune! n-as tine asa ceva in casa decat pe post de sperietoare ptr eventuali hoti! Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010) http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/ |
Extrafluoscibilus de urat!!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dayanara nafi, rebiana rebiana nu merge linkul cu cantece deloc, e de la mine, ca am cautat pe google pagina de index si tot nu a mers, o sa incerc de la laptopul lui leo , ma intereseaza despre ce e vb, ceva cu cantece? alegi ce cantec vrei tu? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Sunt cantecele pe care le poti personaliza... alegi prenumele copiilor tai si asculti cateva secunde un minicantecel in care sunt pomeniti. E haios!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana stiu ca tu ai avut probleme cu mucisorii in gat la Mara. CUm ati rezolvat? Ca la mine ii varsa cand scoate aerul. Eu il tot aspir, dar degeaba, ca nu iese mai nimic cu batista bebelusului, iar cand ii varsa is o tona. |
Imi pare rau ca treceti si voi prin problemele astea! La mine functiona de minune batista bebelusului. Aspira extrem de multi! Din nefericire la Mara a trebuit sa dau si antibiotic pentru ca ajunsese secretia in gat si dr i-a fost teama sa nu se ajunga la pneumonie.
Aici, pe forum, gasisem un subiect despre tratamente aplicate de fete si recomandate de dr dar nu-mi mai amintesc exact unde.
Sper ca lui Eric sa-i treaca repede!
L-am vazut si v-am vazut in toate pozele. Sunteti frumosi cu totii!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Voi n-aveti toate tiglele pe casa!
Rox, mie imi trebuie instructiuni de folosire la ala... ca abia am priceput la ce-i bun
Ioanact spune:
citat din mesajul lui kossir Hai c-am facut si eu ceva azi. De, daca n-au venit musafirii, din lipsa de ocupatie trebuia sa fac ceva. Mi se pare mie ca fiemea maraie de foame si zic ia sa-i dau un biberon de LP ca nu obisnuieste dintr-unul, sa vad si cum reactioneaza. Desfac cutia, imi prind urechile ca nu stiam unde e dozatorul, cum se face, cat se pune, se fierbe apa plata, apoi imi amintesc de discutiile de aici si o pun asa. Nimeresc sticla de apa, torn laptele, nu era doza de trebuie, ma rog, ii dau mandrei dupa pregatiri, barbetica, pozitionare, eram ca in Mr. Been. Si mandra face un BLEAHHH cat casa. Mai incerc odata, se face fleasca, scoate tot ce-i curge in gurita. Eu nu si nu, insist, paote nu si-a dat seama ce bun e. NU VREA LP. Nu stiu de ce, dar ma bucur. Acu sunt nevoita sa insist cu tzitzi . Imi zisese dr. ca s-ar putea sa nu accepte dar mi s-a parut aiurea. I s-a mai intampplat cuiva asa? Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010 http://community.webshots.com/user/kosscar |
Da, noua!
De fapt Justinei..tot asa nu a vrut LP. Pana la urma a acceptat pt ca ii era foame si din tzitzi nu m curgea si se enerva.
Si-acum il bea f greu..dupa 20-30 ml o ridic sa scoate aerul si apoi iar..si tot asa, insa nu tot timpul.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Pana acum am stat sa-l cracesc pe fii-miu ca sa vad daca l-am facut sanatos la iliace (articulatii).
Saracu',a rabdat cu stoicism. La inceput radea, dar dupa o vreme si-a dat seama ca ma-sa e in sevraj medical si m-a lasat in pace. Se mai uita din cand in cand la mine cu niste ochi sasii, cat cepele. Cred ca intrase in panica.
Ma, e flexibil, da' eu nu si nu, ca doar-doar oi da de vreo dislocare.
Ee, tot ii fac o eco, macar sa ma laud, ca-s desteapta si l-am consultat singura.
andira spune:
citat din mesajul lui miria_cristina Pana acum am stat sa-l cracesc pe fii-miu ca sa vad daca l-am facut sanatos la iliace (articulatii). Saracu',a rabdat cu stoicism. La inceput radea, dar dupa o vreme si-a dat seama ca ma-sa e in sevraj medical si m-a lasat in pace. Se mai uita din cand in cand la mine cu niste ochi sasii, cat cepele. Cred ca intrase in panica. |
Cred ca el n-o sa zica prima data "mami", ci "ajutor!!" (din ciclul "iar are mami o idee!!")
Ma duc ca pisicile racnesc, iar o trezesc pe Iris, care doarme de la 9 fara 20.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
Roxi - aia e menghina fata, nu scaun.Cand nu vrea Leo sa stea cu cophii il prinzi acolo si il torturezi
Miria - esti de groaza !!!
Mama ce ma oftic ca nu mai am camera.
Fac poze si le sterg ca ies oribile.
Am pastrat cateva .
http://picasaweb.google.com/deni757/MayaPuiutIubit2Luni#5490042420138846802
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna