Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu pot trimise o poza si ma oftic de moooor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

miria si noi i-am facut eco lui petru pentru displazie de sold. pediatra la prima vizita ne-a mentionat-o si ulterior am facut programare.
gaby tu cum folosesti uleiul de argan? eu am facut dermatita dupa nastere si mai ameliorez simptomele cu unt de mango. dermatologul vroia sa imi dea antibiotice dar nu am cum sa iau. acum caut ceva tratament pentru par ca si el arata ca si cum ar avea nevoie de ajutor.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ce dulce e maya cu jucarioara in manuta
bine ca mi.am adus aminte asa sa.i cumpar una ca ivan face crize sa i le dau pe ale lui
ies bine pozele cu maya stai linistita, a crescut f mult, se vede

fata miria ca.l intorci si.i masuri cutele e cum e , dar sa.i faci manevra aia...ii dau eu copy past cand o creste

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

kossir nici petru nu suporta laptele praf. ii amestec colostru cu probiotice in putin lp ca sa nu mai stau sa pompez, e greu cand sunt sanii mai moi si abia il inghite. sunt seri cand pur si simplu da cu mana peste biberon si refuza. ma bucura nespus ca vrea numai lm.

daca reusesc sa alaptez pana la sase luni sunt tare, asa de mult mi-am dorit!

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

miria unde vrei sa trimiti poza?

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - Silvana apuca singura jucariile ?
Maya nu le apuca, mai ales pe cele mici ca cea din poza. Da i-o pun eu in mana se mai uita la ea dar foarte putin, dupa care incepe sa dea din manute pana o scapa
In schimb daca o pun in scoica si ii pun o jucarie in brate isi infige manutele in ea si incearca s-o bage in gura.
Probabil ca in scoica o vede mai bine si poate s-o analizeze.
I-am pus ieri un elefant de plus. A stat 30 de min sa-l jumuleasca cu botul tuguiat. Am murit de ras.

Vineri vin din parc si o iau pe Maya si iesim la poarta la tati care schimba un bec la far.
Carutul a ramas in curte. Intram in casa ii pun lapticul la incarzit si tot auzeam zordaind o jucarie. Ma uit la Maya nu se juca cu nimic. Ma uit pe geam in curte : Petic statea frumos tolanit in carut si se juca cu albinuta

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

avem si noi o albinuta zornaitoare, Petru si-a pierdut interesul dupa doua minute. in schimb elefantelul Relu e preferat din acelasi motiv, il trage de trompa si il taraste prin patut. dar cele mai interesante sunt de departe manutele, le studiaza minute in sir pe toate partile, le indeparteaza apoi si le apropie si tot asa.

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara, Miria, Kossir, , Greenfrog, Andra, Vladi, Ioana, Asteropi, Honey - multumesc! (scuze daca am uitat pe cineva, nu e intentionat deloc!)

Iris e mai bine, mai tuseste, dar nu asa rau, si nu cred ca ii mai fac aerosoli. De maine ii mai dau 5 zile Vit C si sper sa fie mai bine.
In schimb innebunesc cu Nati, face o tuse si o rinita alergice, de nu stiu cu ce sa i le mai duc. De-abia terminasem o luna cu Sinupret, era ok, si raceala asta de la bazin mi-a intors-o si iar tuseste urat. Am fost cu ea la farmacie sa ii iau ser fiziologic lui Iris, si a auzit-o si farmacista cum tuseste "i-auzi-o pe asta mica cum tuseste!".
Deci, nu mi se pare mie. Acum ii dau Robitussin, sa vad ce efect are si asta.

Kossir - Iris nu vrea tetina de nicio culoare, desi i-am lasat lapte de la mine. A preferat sa adoarma cu stomacul pe jumatate gol

Vladi - multam pentru pontul cu targul de produse traditionale, chiar ma intereseaza, poate dau pe acolo saptamana viitoare.
Ti-am trimis PM, cred ca nu l-ai vazut, dar nu-i nimic, intre timp mi-a trecut .

Honey - vazut pozele, se vad foarte bine, ce frumos doarme Maya! Da' seamana leit cu tine, asa-i? Cred ca ti-am mai zis .
Si-mi plac hainutele la nebunie, musai sa mai faci o fetita tot asa frumoasa si cocheta .
Pata de pe ochisor nu cumva s-a mai estompat de la nastere? Mie asa imi pare. Sper sa nu vorbesc aiurea, si sa te superi pe mine .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Greenfrog voi sunteti mai avansati. Maya inca nu e asa atrasa de jucarii.
Eu chiar ma mir ca a stat atata cu elefantul . Nu e unul pt bebelusi. E un elefant de plus gri care l-am luat eu acum cativa ani.

Ma uitam la pozele de luna asta . Sa stiti ca am imbracat-o si in altceva inafara de cele 2 costume mov

Mergi la inceput

Andira - mai mi-ai zis si ti-am spus si atunci e leita tati pe cuvant. Poate la ochi sa semene un pic cu mine dar nu pare.
S-a mai estompat pata asa e. Toate defapt, nu numai cea de la ochi. Vad ca seara sunt destul de pale.
Sa sti ca mai vreau o fetita. Poate si un baietel dar daca ies 3 fetite nu ma supar. Nici daca ies 2 baietei nu ma supar dar parca am prins drag de fetite.

Mergi la inceput