Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey scuze atunci, promit ca incerc sa ma abtin de acum inainte, ma lasa neuronul, ce sa fac...

Eu zic sa stai linistita, faci tu investigatiile necesare, dar stiu sigur ca e totul ok. Si eu ma uit la pata de pe piciorusul lui Iris (ti-am spus ca e destul de mare) si vad ca se estompeaza.
Oricum nu ma deranjeaza deloc, sanatoasa sa fie ea, ca e oricum o frumoasa - ca si Maya de altfel. In rest sunt convinsa ca toate petele vor trece.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da apuca, dar eu nu.mi fac griji si nu.s atenta la astea, pt ca am trecut prin ele la ivan probabil...si anume daca te apuca de deget are reflexele ok, daca se apuca de manute sa le duca la gura, la fel inseamna ca e ok
si stiu si caz de bebe mai mare care se mirau parintii ce puternic ciupeste , foarte nasol apuca si ciupea strangea efectiv si a rezultat a fi semn de suferinta neurologica, dar era mare
ma rog, stiu ca la bebei ca ai nostri daca ne apuca degetul e ok, cand incepi sa le dai jucarii le va apuca dupa ce invata, ca de putut, ei sunt in stare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ziceti si voi, Justina pana acum cateva minute avea chef de ras.
Dupa ce ca toata ziua nu stiu daca a dormit 2 h si astea in 2-3 reprize.
Nu stiu ce a avut azi.

Na, daca ma laud, uite ce patesc.

Asteropipan cred ca au ajuns rosiile la mine.
Andira nu ne mai arati poze cu Iris si cu Nati si Irina?

Nu mai stau, merg sa ma culc, daca tot a adormit.

O seara placuta, tuturor!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

andra nu stiu daca am scris: ma bucur mult pt ianis!
m.am bucurat sincer cand am citit, dar ma iau cu altele si uit! acum mi.am adus aminte

andira imi pare bine pt iris

ah denisa, da cand sta in scoica sau ridicata in carucior apuca, pe spate sta doar cand doarme atat
si stii cum a invatat? leo de cald sa n.o tina in brate , a pus.o in scoica si i.a dat un tub de bomboane gol a lui ivan si cu ala se joaca
dar nu i.l las pt ca.si da cu el in gura

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Fetele care mi-ati scris PM - iertare, eu nu intru decit 1 data pe saptamina pe mailul personal unde ma anunta ca am primit PM si in cont nu controlez... asadar nu am vazut pina nu ati zis. Dar am citit si am si raspuns acum :)

Honeybaby Floricica e mai mare ca Maya si nu apuca jucarii. Abia azi am facut cu el citeva "lectii", dar abia de intinde mina, ezitant, nu prea nimereste, apoi nimereste din greseala :) Cind apuca o face stingaci rau, cu oricare 2 degete se nimereste, si duce incet spre gura. Si sa stii ca nici nu se intoarce, nici macar nu are intentia deocamdata.

Uf! Saptamina asta nu doar ca nu acrescut, are chiar 100 g pe minus... Vedem saptamina viitoare, ca totusi maninca la 3 ore, chiar si noaptea tot asa, doar ca nu are chef sa manince prea mult, ma paraseste repede sau cel mai des adoarme la sin si ma tine pe post de suzeta :)

[bS-a reglat tranzitul intestinal][/b] la Floricica cu 5 picaturi de Protectis pe zi. Vreo 2 saptamini s-a miriit jumatate de zi si s-a scremut, asta era teroarea noastra, cind face Floricica kk. De regula ajutat cu termometrul, dar nu din prima, ci uneori dupa 2-3 zile...
De 3 zile dau picaturile astea si face singur si fara mare scandal dimineata si gata. Doar ca mai are gaze, mai plinge in timpul zilei, dar parca mai putin...
Am scris asta pt fetele cu probleme cu scremutul :) Sper sa mearga si la voi (din pacate, sa stiti ca Protectis ala e cam scump, vreo 60 lei, si nu tine mai mult de 30 zile dupa desfacere...)

Mergi la inceput

miria sa nu te sperii:))) eu am scris de faza cu suferinta neurologica la bebe care ciupea in ideea ca eu am alte preocupari de genul asta sau sd:))) din astea cu apucatul si intorsul avusei la ivan
acum am evoluat:))))

vladi stiu ca tu n.ai treaba, dar asa stiu de la medic, te apuca de deget, se apuca de manute-una de cealalta...atunci e ok, cu obiectele e doar chestie de obisnuinta

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata tuturor,
referitor la tranzit: daca beau limonada facuta din sucul unei lamai si al unei portocale pentru se rezolva cu kk minunat. el daca nu face o zi e nenorocire, plange rau si se screme non-stop.
andra ma bucur ca ianis e bine, dr ala care te-a speriat ar trebui sa isi tina gura data viitoare. cum merge cu diverisifcarea?
azi vad ca nu ploua, sper sa stam si noi mai mult afara.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata mamici!
Freedelia - ai avut dreptate ca pastilele produc multe lapte apos de inceput. Oricum si eu ma gandeam sa renunt sa le mai iau pt ca imi curgeau sanii. Acum iar sunt moi si flescaiti...si mai nou Eliza vrea imediat titi2.
Greenfrog, asa zic si eu, Doamne ajuta-ne sa alaptam pana la 6 luni! Eu am incercat sa-i dau bibe cu LM din rezerva de la congelator, odata cand nu aveam lapte suficient si nu a vrut din bibe sub nici o forma, de atunci nu am mai incercat.
despre scaunele bebelusului eu sunt f stresata...consider ca Eliza face prea des! cam 4 pe zi, culoarea e ok, mustar, dar parca zaresc mici fragmente de lapte nedigerat, cam multe. Sa nu mai zic ca la alaptarea din miezul noptii..3am sau cat o fi, cum o pun pe burta sa eructeze, imediat face kk..cam exploziv.Uff..
Sa inchei mesajul cu ceva mai..estetic..si anume nu ma satur sa admir Dunarea de la balcon de la mama. E uriasa, calma si albastra. A inundat si faleza Galatiului obraznica de ea, toti localnicii merg si fac poze, ca asa ceva nu s-a mai pomenit.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Doamne sper sa se opreasca apa la faleza, nici nu am deschis televizorul zilele acestea, ma impresioneaza mult.
cori ai incercat sa faci schimbari in alimentatia ta sa vezi daca influenteaza consistenta scaunului? s-ar putea sa fie vorba despre un aliment pe care il mananci des si care sa ii provoace probleme printesei.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata,
Am scris un mesaj detaliat si s-a dus. Acu nu mai am timp, asa ca scriu pe scurt de tot.
Noi suntem la cura de slabire, Sofia s-a culcat nemancata aseara. N-a vrut nicicum LP, iar de la mine n-a mai scos mare lucru. Asa ca la 3AM s-a sculat frumos si a papat. Iar de dimineata aveam sanii pietroi. De ce oare avem zile cand nu e deloc si zile cand debordeaza? Si n-am timp sa dau nici la pompa acum .

Denisa tie iti spuneam pe langa faptul ca Maya e o scumpica extraordinara si face niste fatuci grozave, ca nici Sofia, care e mai amre, nu prinde sigur jucarelele in manuta. Trebuie sa i le dau si nici atuncin nu nimeresten imediat, s-o vezi ce dulcica e, parca e in reluare. Da nu se supara, o ia de la capat cu incercarile.
Mai nou preocuparea n°1 e piciorul. Ala stang. Isi baga tot degetul mare de la picior in gurita si e satisfacuta. Da nici pe ala nu-l nimereste din prima. Scoate limba si asteapta piciorul care nu totdeuna ajunge. Si o ia de la capat.

Gata, am fugit, am program ingrozitor zilele astea.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput