Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Pai zilele astea am mancat numai compoturi, supe, peste prajit si niste fainoase...

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor care dati biberon: in cat timp termina ai vostri?
silvana a baut ieri de exemplu 200 de ml, chiar mai mult in 10 minute, pus bibe la gura baut aproape tot, ragait si iar ce.a ramas
apoi a durut.o burta, si ultima data tot ieri noaptea baut la fel la 12 si pana la 2-3 n.am dormit si se vedea ca.i e somn
nu e mai bine sa bea incet?
e practic nu zic nu, dar asa ca organism pana la urma nu e bine sa bea incet? la piept la fel sunt care sug putin si des, si lp e si mai greu de digerat?
cand imi mai afcea fite ca nu manca si manca putin si des nu.mi convenea, credeam ca nu e bine...dar asa?

silvia ce s.a intamplat cu faleza?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi.

Rebi multumesc mult de raspuns. Azi vad ca nu a mai regurgitat cu mucisori si nici la aspirat nu am luat mare lucru. Sper sa treaca.

Denisa e o scumpica Maya.Nu te speria cu jucariile. Eric abia acum la 4 luni este interesat de ele si le apuca voit. Pana acum ma dadeam eu de ceasul mortii sa le prinda si el le trata cu indiferenta.
Piticul meu nou e ca nu se intoarce. Ce, numai Miria si Roxi sa aiba pitici?

Roxi noi avem momente cand mancam 120 ml intr-o ora sau 150 in 5 minunte. Depinde de starea lui. In general cam 10-15 minute ne ia masa. Dar noi nu papam mai mult de 150. Cum Doamne iarta-ma mananca Silvana atat? Cate kg are?

Noi am inceput diversificarea cu cereale. Nu ii plac asa mult, dar insist. Vad ca de cand ii dau nu mai varsa, doar regurgiteaza. Oricum ii dau putin. Cate 2-3 lingurite la masa de seara.

Cam atat ma duce neuronul la ora asta. Merg sa intind rufe si daca mai apuc revin. La noi sta sa ploua, asa ca nu am iesit azi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

oana nu mananca mereu asa, dar am observat cand bea asa ii cade greu...are vreo 6400 kg

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

M-am linistit. La noi cea mai mare masa a fost de 180 si cred ca s-a intamplat de 2 ori. Oricum eu ma tin tare si nu ii dau inainte de 3 ore. Mai nou chiar ne indreptam spre 4 ore. Aseara l-am cantarit si are 7500gr.

Mergi la inceput

sta foarte bine eric! la kg
nici silvana nu e grasa, nu pare grasa deloc, bea mult dar si face caca destul...luna asta n.a luat nici 1 kg fix

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata si de la noi. Ilinca mea e la repriza de somn de dupa prima trezire asa ca profit un pic. Mai tarziu vine si mama asa ca stiu c azi voi fi odihnita.

Andira, ma bucur ca Iris e mai bine. Sper sa fie ok si Nati. Sanatate multa!

Andra felicitari pt vestile bune! Multumim pentru vizionarea pozelor.
Rebi, multumim pt vorbele frumoase pt Ilincuta mea

Ilinca mea apuca tot ce-i vine pe langa manute, tre sa fiu atenta ca-si pune toate cearceafurile si prosoapele pe fata. Are cateva jucarele pe care le iubeste si le roade pana se enerveaza si plange. La inceput si eu ii puneam jucarelele in mana, pana s-a obisnuit.

Vladi, ce bine ca si-a revenit Floricica. Si eu ii dau fetei Protctis de o luna si-s tare multumita, e un alt copil.

Corimami si Ilinca face kk de vreo 5 ori pe zi, poate si mai mult. Dar culoarea si consistenta sunt ok, asa ca nu-mi fac griji.
Ce frumos trebuie sa fie cu o asa priveliste! Eu sunt innebunita ca abia astept sa mergem la mare, dar mai e ceva pana in septembrie...

Roxi, am vazut si eu pozele cu Silvana scumpa si Ivan cel nazdravan (uite ca rimeaza:)))

Honey, ai descris perfect ceea ce traiesc si eu ref la somnicul fetei si lumea din jur care o oboseste si o irita si mai tare crezand ca are chef de joaca si de aia zambeste...si eu la fel m-am gandit cu dormitul in zgomot, ca eu parca ma odihnesc mai bine daca e liniste nu? normal..
Frumoasa Maya, mie mi se par ok pozele.

Astero, pup fetele. Se pare ca ale noastre s-au vorbit. Vorba ta, poate la al doilea o sa fim si noi mai experimentate si n-o sa ne mai joace pe degete, oare? :D

Nafi, mai cresc iepurasii si o sa fie mai bine si cu vizitele

Gaby, si eu as fi vrut s-o obisnuiesc cu plecarile, dar... Daca apuca sa se oboseasca si sa fie maraita, nu ma mai inteleg cu ea :(
Felicitari pt prima masa copioasa

Ioanact, e bine ca Justina e asa cumintica. S-o tina tot asa!

Intre timp a venit si mama, e cu fata pe afara, ma duc la odihna. Va pup

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SERUS!
MIRIA...te plangeai tu de vecini...pai, fata draga, aici lucreaza astia sa refaca balcoanele inca de anul trecut...toata sarcina m-am trezit in zgomot de pikamer...iar acum continua...dimineata la 8 ne dau trezirea si mai termina dupa masa...
asa ca e o veselie...si azi sunt si mai tari ca lucreaza si in fata si in spate la bloc...asa ca sa fie zgomot peste tot

ma duc sa vad pozicile

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

am vazut pozicile de Silvana, Maya si Eric...cresc iepurasii si sunt din ce in ce mai gingasi
....imi vine sa rad ca ma uit la cum sunt imbracati copilasii vostri ...al meu saracul doar in body sta de vreo luna...restul hainelor sunt noi in dulap...ca aici e infernal e cald...dar sa stiti ca avem si noi hainute frumoasa...doar ca ni ni le da mami

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Asa ca mi-am mai amintit ce am citit:

Andira sanatate multa lui Iris. Cand ne mai arati mandrele?

Bumbita am vazut si eu pozele de la botez de cand le-ai pus. Sunteti o familie tare frumoasa. Cu iesitul, sa stii ca si noi aveam probleme inainte si pana adormea intr-una era marait. De cand a mai crescut si mai ales de cand am fost in concediu e alt bebe. La noi functioneaza asa plecarile. Inainte sa ii dau papa, il imbrac de plecare, papam si dupa ce scoate aerul si iesim. De obicei adoarme imediat in masina. Daca mergem in mall care e aproape si nu apuca sa adoarma, dupa ce studiaza becurile alora de la mall, adoarme imediat. Daca stam mai mult de 3 ore, iau papa la mine. El a mancat prin toate supermarketurile, iar la rude a mancat si a dormit la oricine am fost. Parerea mea e, ca daca nu o obisnuiesti acum cat e micuta, o sa ai probleme mereu cu iesitul.

Andra eram precisa ca Ianis e ok.

Vladi si noi am folosit Protectis o perioada si il constipa. De fapt acum daca face kk un pic mai moale si ii dau Protectis imediat isi revine. Depinde cred de la copil la copil.

Cori si noi facem des kk. Nu cred sa fie o problema. Azi era murad pana pe burta. La chiuveta a trebuit sa il spal ca nu se mai putea.

Fug sa spal si vasele ca acusica se trezeste piciul. Pup

Mergi la inceput