Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, te imbratisez. Sunt cu ochii pe voi, stii tu.
Nasol cu caldurile, si la noi tot asa e.

Noi n-am mai facut nimic deosebit. Ana parca e din ce in ce mai mult un copilas, un omulet in miniatura. Comunica din ce in ce mai mult cu noi, desi daca m-ati intreba ce face anume, nu pot sa va zic. Nu bate din palme, nu face nici "hi 5" sau "salut", nu cred ca stie nici unde e nasul, ochii sau orice parte a corpului, for that matter (ba, stie unde e tzatza mea fara sa o intreb, o gaseste cu ochii inchisi... zi si noapte numai lipita de ea ar sta.... Si-a dat seama ca are si bunica inca o pereche, insa nu e atrasa, oricat de finutz, dar insistent, i le arat eu...)
Aaaa, o mai intreb din cand in cand: "Unde e bunica??" si ea se uita languros la mine... vede si fata ca m-am incretzit si eu, vorba lu' Fram... . O iert, ca e mica si nu stie ce zice!

V-am zis ca ii sclipesc ochii in cap cand ne vede, nu stiu cum sa descriu in cuvinte, radiaza pur si simplu...iar mie imi umple sufletul de frumos.
Zilele astea o tund ca iar a facit zulufi, ii atarna asa peste urechi si e cald!

Mai, sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa sune ironic mesajul meu de mai sus, ca zau nu asta e intentia. Ma bucur din suflet cand citesc ca bebelusii nostri fac si bravo, bat din palme si din astea.
Cel mai mult ma bucur cand aud ca sunt sanatosi. Asta conteaza cel mai mult, credeti-ma pe cuvant.

Cam atat despre noi.
Hai ca poate mai reusesc sa intru si eu seara, sa va prind in direct, cum faceam alta data. Ca asa, eu centrez, eu dau cu capul... nu e fun. Din pacate (sau din fericire) serile mi le umplu mai nou cu meciuri (ma rog, eu mai mult de o repriza nu pot sa stau, la 11 maxim sunt in pat, deci eu meciurile din semifinale sigur le ratez, ca sunt pe la 2am ora noastra). Insa ideea de a iesi afara numai cu Sorin, chiar si pentru o bere sau mai multe la terasa, cu enspe mii de microbisti pe langa, ma face sa devin romantica! Si poate ne punem si noi pe treaba si facem un Alex sau o Lisa!

V-am pupat!
Sa aveti o duminica excelenta!
Gata, plonjez.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata! Se pare ca eu sunt singura care bantuie pe aici. Va servesc cu ceea ce intentionez sa pap dar nu am reusit.

Sotz a plecat si ne-a lasat singuri, asa ca "distractia" a inceput. Cel mic l-a simtit cand a plecat si s-a trezit plangand. Abia acum am reusit sa-l adorm din nou.

Sa aveti o zi noua frumoasa si linistita!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Uka - la multi ani!
Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de familia ta si sa fiti asa veseli si haiosi pana la batranete...

Sper ca te duci la mall azi .

Te pup fata draga!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fragutza, Uve - distractie placuta la nunta! Ce mica-i lumea...cum mergeti voi la aceeasi nunta...

Fragutza, sa nu uiti mami sa-ti dai bigudiurile jos.

Uve - nu-ti lua mami pantofii aia cu toc. La cat a plouat, s-ar putea sa ai model de noroiut pe ei. Eu zic sa-ti iei incaltari de cauciuc. Dau bine la rochia ta lunga fara spate .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi! Cafea vreti? Haideti ca dau eu un rand,cafea tare,neagra,cu lapte sau de care mai vreti voi.Ceva mahmureala dupa petrecerrea de aseara? Iulika tu nu ai gustat nimic,nu?
Mely ti-am vazut nazdravanii in poze. Ce ,ult imi place cum se joaca ei impreuna!
Monica,daca nu vrea la olita Dragoselul,lasa ca o sa faca el. Eu l-am tot pus imbracat,cand dadea semne ca ar face,sa se obisnuiasca cu statul pe olita,cum face si Raluka cu Alex,dupa care am inceput sa il si dezbrac.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Happy_Uka!

Iti doresc multa sanatate si multe bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

iau eu o cafea de la lali ca-s chiauna. am fost aseara in oras, la ziua sefei, fostei sefe...ma rog...care trebuia sa-mi fie sefa daca ma intorceam. si m-am intors la 1....iar fiu-meu ma astepta constiincios de la 12 si un sfert...i nmaraieli si tot tacamul. nici nu l-a bagat pe ta-su in seama. A fost fain, cu muzica din aia din anii "90...toate hiturile din liceu. a fost prima oara cand am iesit asa...wow...nu-mi venea sa cred unde sunt.

da'nu de asta am intrat, de fapt....iar m-am luat cu vorba....

[bold]LA MULTI ANI, UKA! MULTA FERICIRE, MAMI. ALATURI DE CARINUTA CEA FRUMOASA SI SOT! SA AI O ZI MINUNATA...SI SA NU TE ARZI LA PLAJA, DA? TE PUPAM[/bold]

ati fost super simpatice aseara. multumesc pentru comentariile la pozele lui fiu-meu si pentru urarile de pe facebook. sunteti niste dragute, nu alta.

aici e cald rau ...cica vor fi 31 de grade si tare m-as duce la mare, dar Sergiu e in sesiune...deci...stau pe langa casa omului.

hepi daca fulgii sunt de oameni mari, se fac pe aragaz. eu ii dau lui aidan din astia facuti publere pt copii...firma e readybreak. dar cei de adulti se fierb cu lapte pe aragaz sau la microunde. dureaza mai mult pana se fac.

ma duc sa-l culc de dimineata ca ma trage pe aici de rochie.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Happy, la multi ani, sa fii fericita si iubita si sa te convinga sotul de monogamia barbatilor!
Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am incarcat pozele cu micutza indianca ,sper sa nu fiti prea aspre . Urmeaza si cele cu Paul,cu care va amenint de multisor .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

ola gagici,

AM culcat micuta si am si eu in sfarsit putin timp de forum si ce imi vad ochii. In sfarsit prima graviduta de un nou bb. Felicitari Iulika!!!!!!!!!!!! Multa sanatate si un bebe sanatos!!!!!!

SI La multi ani Uve got mail pentru ieri si Uka pentru azi!

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile ca nu am mai reusit sa intru.
Va pupam

Mai revin dupa ce mananc, daca ma lasa dovlecica.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput