Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 4
liliac1 spune:
Bia
Ca de obicei, madamelor...Stiti ca io-s mai batrnica si ma lasati sa sting lumina si sa trag paturicile pe voi.
Fie...si de data asta!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
DAca tot nu mai e nimeni pe aici sa raspund si eu la chestionarul hepilicai:
- doi dinti iesiti la 9 luni jumate, cred ca sunt inca 2 de sus pe drum
- toata ziua in picioare, merge de o mana, se catara pe orice prinde, cade, urla, se ridica si o ia de la capat
- da din fund la muzica populara sau hip hop. LA altceva imi da telecomanda sa schimb
- face papa nu face bravo, scutura din maini doar cand se bucura, nu stie sa le apropie. NU arata ochi, nas, gura, arata doar buricul meu in care-si baga ghiarele (s-a gandit ca mi-ar sta bine cu cercel in buric pe langa tatuaj)
- zice, dai dai (sa-i mai dau mancare ca asta-i oful lui cel mai mare), papa (mancare), pa-pa (la revedere) dar nu stiu daca face diferenta intre ele. Si el imi zice mamamea ca si Carina, in rest tata e la ordinea zilei. Ii mai zice lu tasu-mare taaaiii si pisicii kitchi, ceva de genul
-11,2 kg, 76 cm
- mancare: orice, mancare sa fie si sa se poata baga in gura
-urla la imbracat/dezbracat, cand il iei dintr-un loc unde i se pare lui interesant dar nu are voie, urla cand ii spui nu sau nu e voie. Se da cu fundul de pamant si da din craci cand nu i se face pe plac
cAm asta e scurt.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Liliana mami eu nu vreau inca la nani...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
crissbebe spune:
Mai dar ce de lucruri fac bebicii vostrii...
Puturosul meu nu face nimic din ce spuneti voi aici..in afara de stat in picioare tot timpul,ridicat,cazut si plans el nu face...
Nu spune clar nici un cuvant si nici nu bate din palme...
offf...
(22.09.09)
mary_07 spune:
Am pus poze cu nazdravanii mei
Nu sunt f multe,mai bag si sapt viitoare cele de zilele astea
Bia,ma bucur ca sunteti la aer curat,o adevarata vacanta pt Busici
Cred ca ma pun si eu la somn...
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
monica_dicut spune:
Nici eu nu vreau la nani. Te tin u de vorba.
NU te speria, si al meu a inceput sa faca tarziu multe chestii. In plus le face numai si numai cand vrea si are el chef. Fiecar eare ritmul lui
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Moni asta asa e dar parca atunci cand auzi de atatia bebei care fac atatea chestii si al meu nu...
Nici la olita nu face ca nu l-am pus inca...
(22.09.09)
monica_dicut spune:
Nici al meu nu vrea la olita. Am incercat de 2 ori, a urlat de parca il taiam, a doua oara s-a ridicat de pe ea si a luat-o la fuga, a se intelege in 4 labe nu in 2 . Asa ca m-am lasat pagubasa. La fel urla si in premergator, il uraste pur si simplu, la fel si daca ii pun ham. DEci...
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!!!
Mai, dar nici nu stiu de unde sa incep...
Iulika, puiu, FELICITARI pentru sarcina! Sa iti dea dumnezeu o sarcina usoara, sa fii sanatoasa si te rog eu sa te menajezi de acum inainte. Sunt sigura ca Bubu o sa te tina in palma de-acuma (nu ca pana acum nu a facut-o). Ma bucur din suflet pentru voi, mai ales ca stiu ca va doreati ca puii sa fie de varste apropiate.
Auzi, nu te mai inscrie la nicio odisee, stai aici si ne zici ce si cum (pofte, greturi, picioare umflate, tot tot tot).
Te imbratisez cu drag.
Uka, puisor, HAPPY 19!!!! Te pup. LA MULTI ANI! Tot ceea ce-ti doresti sa se indeplineasca, mai presus de toate multa, multa sanatate!
Te imbratisez inca o data si sa petreceti frumos astazi!
Imi aduc aminte ca eu cand am facut cei 19 anisori , anul trecut, mi-era un rau de zile mari, nici la mesajele de la multi ani n-am fost in stare sa raspund... a doua zi a venit Banana!
Hepi, draga mea, sa stii ca imi facusem griji ca nu te mai vazusem demult. Mi-am adus aminte intr-un tarziu ca ziceai ceva de muncitori si alte cele si m-am mai linistit.
Hai mai pune pozici nu Maia, te rog io mult!
Si te rog frumos sa amenajezi pista aceea acolo, da?
Eu cred ca Maia o sa se faca aviator (bine, profesia de baza ramane veterinar, e clar... in timpul liber, asa, de fun, mai baga cate un zbor si eventual un modelling, ca are frumusete si stil).
Socrul ce mai face? Cu fazanita ati mai rezolvat ceva?
Va pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Asa, sa stiti ca am citit tot. Eu citesc cam tot timpul.
Ii pup dulce pe toti dovleceii care au aniversat si aniverseaza zilele astea inca "un bobocel de trandafir in cununa vietii", cum ar zice Luto.
Lucia, draga mea, tre' sa-ti fie tare greu cu Davidelu' dat la cresa. Radem, glumim, insa prima integrare a puiului in colectivitate e tare grea... Te felicit. Stiu ce e in sufletul tau.
Eu sunt pro integrarea puiului in colectivitate de la varsta foarte mica. In teorie, ca practica ma omoara rau de tot.
De abia astept pozici cu ratusca David. Auzi, nu le sugerezi la astia sa schimbe grupele, eventual sa treaca pe legume si fructe, in loc de animale... stadiul 1: dovlecei, stadiul 2: zmeurici si tot asa. Sigur o sa aprecieze asta daca le propui!
Xggg, multa, multa sanatate puiului!
Cum se mai simte?
Elle, ma bucur sa te mai vad. Am citit zilele trecute despre voi si m-a durut sufletul. Capul sus ca treceti voi si peste asta!
E o faza trecatoare, tre' sa o depasiti la un moment dat prin comunicare! Te pup.
Eu la extemporalul Bunaciunii nu ma prezint... Doamna, pot sa vin in toamna?! Va rog io...Ca nu sunt pregatita si mai stau peste vara sa mai parcurg materia, sa o aprofundez. Ma pun cu picioarele in apa rece si cu burta pe carte.
Am impresia ca am asa de multe de zis...
Aiii, ca era sa uit de fetele de la nunta: Ralucile si Fata cu mailurile! Distractie placuta, dragelor! Sa va relaxati, sa luati hora inainte si sa chiuti asa, din suflet!
IleanaCosanzeana, puisor, nu te mai chinui... esti frumoasa cu, fara!
Si stii ca oricum toate femeile zice: tu arati bine, coautorul... superb!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...