Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Uka te pup! la multi ani! sa fii sanatoasa, draga mea!

Lali esti o frumoasa! este f faina costumatia!

eu inca sunt nostalgica si emotionata pentru Iulika...ai dormit bine draga mea? auzi,sa nu te duci la alta odisee...ca devin geloasa..nu gasesti nicaieri fete mai faine ca aici..parol!

va pup, dragelor! sa aveti o duminica linistita!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTI ANI UKA!!
SA RAMAI MEREU ASA VESELA, SA AI MEREU MOTIVE SA RAZI, SA FII FERICITA CA AI DE CE SI MULTA SANATATE INTREGII FAMILII!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lali,e superb sari-ul,si iti sta foarte bine imbracata asa!

A primit si verisoara mea unul,si mare chin a mai fost sa-l infasuram cum trebuie!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Dragelor, ati dat copiilor visine pana acum?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Am citit asa mai pe sarite, dar am aflat marea veste:
Felicitari, Iulika, sarcina usoara si o fetitza cu coditze!
La multi ani , UKA!

Noi suntem mai bine, asistenta care vine sa ne faca injectiile din 6 in 6 ore, vazandu-ma atat de daramata mi-a zis: fiecare mama trebuie sa isi asculte puiul si sa faca ce simte ca e mai bine pentru el. Si asa am facut: i-am dat bubulinului sanul cel plin de nectarul vietii..a mancat saracul si asa s-a mai dragalit cu el, statea cu manutzele pe el si cu ochii pe mine sa nu i-l fur
AM decis ieri sa revenim la vechiul program de masa, doar ca in loc de fructe sau legume ce deschid la burtica sa le incercam pe celelalte. Asa ca pe la 10 papam o banana cu o masura de cereale, la pranz ciorbitza cea de toate zilele cu morcovul fiert pasat in ea, dupa amiaza orez cu 2 masuri de cereale si un pic de glucoza. Tzitzi la discretie si dupa nevoi, mai ales psihologice(ale mele mai mult).
Rezultatul: aseara un kk mic cat o aluna, azi dimineata un kk mai mare frumos colorat (maro auriu) fara mucus, molcutz dar in nici un caz lichid, si nici o urma de verde. Ce de detalii...

Incet incet isi revine, febra nu mai are, de scazut in greutate nu a scazut..azi impineste 9 luni si are 9,500 kg si 75 de cm, nu a pierdut deloc in greutate in cele 3 zile cu probleme.

As vrea sa va multumesc tuturor pentru vorbele bune, ma apuc acum sa recuperez din urma.
La multe lunitze fericite sarbatoritilor de azi!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Ahhh, mi-am amintit ca si raluk e la nunta. Petrecere frumoasa! Sa va sismtiti bine!!!!

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Uka, La Multi Ani iubita! Sa fii fericita si sa ramai la fel!

Vai, Iulika..n-am citit din urma dar am vazut ce-ti ureaza fetele si m-am emotionat toata..esti o curajoasa si iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara, Bruce va fi un fratior nemaipomenit, iar tu o mamica pe masura! Te pupam!

Luci, mult succes cu cresa..si eu zic ca Nela(pe care o pup). Ruby se simte ca acasa acolo..am zile cand mi-e dor tare de ea si cand vin s-o iau fug repede din masina in camera bebeilor la cresa..scanez cu privirea toata camera. Nu de multe ori o gasesc aplecata pana la jumatate in cosul cu jucarii, cu funduletul in aer sau de mana cu cate-un bebelache sau in patut tragand o portie buna de somn. O sa fie bine! Si David e baiat de gasca..sunt sigura ca o se integreze perfect!

Mergem pe-afara dar ma intorc sa citesc ca am ramas in urma Pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
Felicitari Iulika!!!Sarcina usoara si copilas sanatos!!!!
Am citit de cateva ori mesajul sa ma prind, nu intelegeam ce treaba are Daniela cu gravida, care Daniela ?!!?!!
La multi ani Uka, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!!
La multe lunite dovleceilor sarbatoriti azi!!
lali, pe mine sa ma ocolesti cu formularul, daca il lasi pe banca ma fac ca nu il vad. Peste vreo 3 ani voi fi mai receptiva
Raportul pentru h.:
-L nu face pa, nu arata nas, nu stie cum fac animalele
-aseara s-a ridicat singurel tinandu-se de marginea patutului
-busileaza bine si cu viteza
-se rostogoleste inclusiv cand ii schimb pampersul, ceea ce ma dispera
-mananca putin, prefera iaurtul de la nestle
-se trezeste f des noaptea
-are 4 dintisori, cu doi pe vine
-e un zambaret si un alintat, danseaza pe muzica, e foarte sociabil cu alti copii
-e un slabanog, are 8,2 kg si vreo 76 cm
-.........

Noi ne topim de cald!
danangie, eu ii dau iaurt mio, de la nestle, nu am incercat de asta natural, dar o sa o fac.

Nici eu nu am menstruatie, si chiar ma ingrijora o posibila sarcina. Dar vad ca nu sunt singura

Doamnelor, va salut cu drag
Duminica placuta!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza, ca acum m-am trezit. Va povestesc eu mai tarziu de ce. Nu va dau niciun indiciu ca va panichez.

VReau sa-i raspun hepilicai. Eu i-am dat visine, si cirese, si capsuni, si zmeura si coacaze si prune, caise, pirsici, pepne si rosu si galben. Cam toate le curat de pielita ca aia chiar nu are cu ce sa o mestece.

VA pup, revin dupa ce imi recuperez sufletelul mic.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Dragelor, ati dat copiilor visine pana acum?

h.

Multumesc lui DD.

Si eu i-am dat visine lui Mosorel si i-au placut la nebunie. Se stramba ca-s acre si dupa aia cerea din nou razand.

In aceeasi tema, i-am dat si afine, desi doamna doctor zicea ca ar putea fi alergene. I-au placut destul de mult. Spuma de afine cu banane la blender este foarte gustoasa si o atacam toata familia (noi astia mai mari cu muesli).

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput