Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Copiii vostri bat din palme cand se bucura,nu? E,al meu www.youtube.com/watch?v=icnBC7iKNk8&feature=channel" target="_blank">bate din picioare , si incearca sa www.youtube.com/watch?v=L9amPQTfIKY&feature=channel" target="_blank">busileasca..

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEatza, ca acum m-am trezit. Va povestesc eu mai tarziu de ce. Nu va dau niciun indiciu ca va panichez.

VReau sa-i raspun hepilicai. Eu i-am dat visine, si cirese, si capsuni, si zmeura si coacaze si prune, caise, pirsici, pepne si rosu si galben. Cam toate le curat de pielita ca aia chiar nu are cu ce sa o mestece.

VA pup, revin dupa ce imi recuperez sufletelul mic.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Asa, deci, arunci bomba si pleci intr-o perdea de fum. (Fum de la creierii nostri pe care ni-i stoarcem ca sa ghicim ce aventuri ai mai trait noaptea trecuta.)

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NEatza, ca acum m-am trezit. Va povestesc eu mai tarziu de ce. Nu va dau niciun indiciu ca va panichez.

VReau sa-i raspun hepilicai. Eu i-am dat visine, si cirese, si capsuni, si zmeura si coacaze si prune, caise, pirsici, pepne si rosu si galben. Cam toate le curat de pielita ca aia chiar nu are cu ce sa o mestece.

VA pup, revin dupa ce imi recuperez sufletelul mic.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Asa, deci, arunci bomba si pleci intr-o perdea de fum. (Fum de la creierii nostri pe care ni-i stoarcem ca sa ghicim ce aventuri ai mai trait noaptea trecuta.)

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Ei,ce sa fie,a discutat ,a desenat scheme , a negociat cum si cand sa o urmeze pe Iulika . Glumesc,dar sper din toata inima sa nu fie ceva de rau,ci mai degraba ceva de genul "am stat pana dimineata la discutii,si copilul a fost la mama,si a fost liniste,si am facut nani imbratisata cu sotul pana m-a gadilat soarele pe burta "

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ola girls!

Hepi, da, am incercat sa-i dau visine, dar a zis pas! Probabil sunt prea acre.

Dragelor, intereseaza pe cineva un curs de preparat raw food? Am primit o invitatie si eu m-am inscris, e in Bucuresti, cel mai probabil pe 24 iulie.

Va pup!

Barbie

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Lali, ce bestial face Paulica!
Poate fi pus la Galeria dovleceilor, langa deplasarea Carinei cu manutzele...
Super! Felicitari!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelili!!

X_ggg , carina multumesc frumos!!Sunteti tare dragute!

Dana nu prea am dormit bine de emotii.Må tot gandeam cum o så fiu eu mama de 2 puiuci frumosi si sånåtosi , cum ma voi descurca..si altele.

Kemsy multumesc!!Cum måi mami så nu stii cine e Daniella?!Påi ai avut noroc ca nu a bagat Hepi extemporal ca luai 2.Ce baiat mare ai tu acolo? Ia zi cum e la Iasi??Te pup!

Pe mine m-a trantit o diaree..Si de la ea usoare greturi.Dar le-am rezolvat cu colicaNu am mai beut cola de cand eram insarcinata cu Bruce!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

lali am vazut pozele cu micuta indianca.Så stii ca te prinde.Ai cumpårat tu hainele acelea sau le-ai facut?

Am vazut si filmul cu Paulica fara fricå..e bestial cum da el din picioruse..Si eu un zåmbaret d eiti vine så il mananci.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

1-2 1-2 proba de semnaturå

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 4+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Carina daca prinzi ceva contracte la nunti poate ne iei si pe noi ca mai exersam

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika esti mortala cum te mangai pe burtica toata sanatatea din lume.

Pup pe Kemsy, Xggg, Carina si Lali

Oare Uka ce-a primit cadou

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput