Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 8
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 1-2 1-2 proba de semnaturå Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 4+ Bruce, minunea noastrå |
ZUPER TRUPER!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
Luci, criminal tzambalagiu'! da stii sa te orientezi , nu gluma, ca fac bani multi lautarii in ziua se azi
mi-ai adus aminte ca aveam si eu un tzambal din asta in copilarie
pe mine de ce nu ma pupi?? e las, ca te pup eu pe tine
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kemsy spune:
Iulika, faina tare semnatura ta!!!Vremea la IS nu stiu cum e, ca pe 22 iulie ajung
Iarta-ma, nu vreau extemporal, si acum am cosmaruri ca dau BAC-ul!!
luto, cum merge bussiness-ul?David ce functie are in firma??
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
lutoniana spune:
Am uitat Selenico, iertare ...ma revansez eu cumva fata de tine si Ebruska.
Kemsy, David in cadrul firmei nostre este cel care da ordine iar noi ne executam.
Site-ul merge, multumesc de intrebare, mai sunt multe de facut dar am inceput de la zero si pana va ajunge asa cum ni-l dorim noi probabil ca va mai fi nevoie de mult suflet, minte si bani de investit. De primele doua nu ducem lipsa
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
kemsy spune:
Am trimis pe mail link poze Loris 9 luni!!!Daca doriti sa le vedeti.
, Giani
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Am uitat Selenico, iertare ...ma revansez eu cumva fata de tine si Ebruska. Kemsy, David in cadrul firmei nostre este cel care da ordine iar noi ne executam. Site-ul merge, multumesc de intrebare, mai sunt multe de facut dar am inceput de la zero si pana va ajunge asa cum ni-l dorim noi probabil ca va mai fi nevoie de mult suflet, minte si bani de investit. De primele doua nu ducem lipsa Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Pup tiranul mic!!
, Giani
Loris, o noua stea
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
inainte de toate felicitari Iulika! sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina si nastere la fel de usoare! votez si eu ca Dana - sper ca nu te duci la alta odisee ca devin geloasa ..... zau ! ramai aici cu noi ca sa retraim impreuna toate clipele astea frumoase si emotionante
la multi ani sarbatoritilor de azi! sanatate va urez "ca-i mai buna decat toate" !
Luci - vreau sa vaz si eu minunea de site la care muncesti - arunca cu o adresa la mine - cat despre dusul la cresa - offf, ce-o fi in sufletul tau ... bbrr ... dar tin pumnii sa treceti repede si cu bine si peste momentul asta;
manga, biaz, nela, mada, moni, andrecj ma bucur ca ati revenit
Fragutzo - eu as fi fost tare interesata de raw food (incercam sa gasesc retete pe vremea cand singura carte publicata la noi era cea a d-nei nita ibrian, sper ca asa se numeste , a trecut mult timp de atunci) dar cum nu sunt in bucuresti sper sa povestesti tu tot, tot, cu lux de amanunte; cum ziceai tu ...fuga de idei ...tu ai/iti vei lua si aparat de deshidratat?; vreau si eu o reteta care sa includa dovlecel pe post de taitei
pup pe toata lumea
daci
..uffff neuronii astia ... putini mai sunt ... si nu comunica deloc unul cu altul
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
alex25 spune:
LA MULTI ANI UKA
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Am revenit pe inserat. Toata ziua m-am gandit la Iulika si la bucuria care trebuie sa o simti.
Nu am recuperat ci doar am citit in mare, asa printre picaturi.
AM vazut ca se vorbeste despre realizari la dovlecei si alte cele.
Ca si un bilant al Mariei la 10 luni ar fi
- 8,700 kg si 73 cm (se pare ca a stagnat in inaltime dar a pus mult mai bine in greutate mancaua lui mami)
- face la olita caca si pisu o data max de 2 ori pe zi cand reusesc eu sa prind momentul
- nu avem nici un dinte si nici nu stiu cand va iesi. Dar maine mergem la pediatra ca vreau sa o rog sa se uite la buricul ei ca mi se pare ca e tot mai iesit in exterior si o rog sa se uite si la gingii sa isi dea cu parerea
- nu mai vrea de nici o culoare sa stea pe jos ci numai in picioare. Vine la mine si ma prinde de deget si ma trage sa ne plimbam fie in casa fie afara. Cred ca e cea mai obositoare perioada din acest punct de vedere. Dar stiu ca va trece in curand ca Maria a inceput sa isi de-a drumul singura de la canapea sau fotolii tot mai des si face cam 2-3 metri singura si nesustinuta. Sta foarte bine nesprijinita si se ridica singura de jos sau se coboara si tot asa.
- face tai-tai, bravo (asta mai rar), imi arata unde e becul daca o intreb, face ca iepurasul si ca si calutul (cum i-am aratat eu ca fac aceste animale dintr-o carticica cu poze de animale pe care o citim de multe ori pe zi)
- a inceput sa ma poarte de colo colo prin casa sau pe afara aratandu-mi ce vrea cu degetul. Ea arata si face ihhhhhhh si eu trebuie sa o iau incolo sau sa ii dau ce vrea ca altfel urmeaza crize
-danseaza si ea timid pe muzica
- mananca tare bine in ultima vreme, lucru de care sunt foarte bucuroasa ca e tare bine sa dai mancare unui copil care deschide
gura.
- cu somnul e mai bine de vreo 3 zile cam asa doar ca ii ia si 2 ore sa adoarma seara. Dar e mai bine decat sa ma tina treaza 2-3 ore noaptea. Azi a adormit in 5 minute. Probabil ca stia ca vreau sa stau pe DC. Sper sa nu fie cealalta varianta cu trezitul noaptea ca de abia ce mi-am revenit din oboseala.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Iulika29 spune:
Luto Davidu' mi-a facut seara!!Doamne cat am ras..Ce simpatic e ,så il pap eu cu tot cu tambal.
mi-am adus aminte ca eu daca ii dau asa lui Brucu vreo jucarie si ii arat ca asa så faca,el face tot ce vrea si anume bate cu ea de pamant..daca insist sa faca ce vreau io mi-o da in cap
Carina tu sigur ai copil de 10 luni jumate acolo???Ce minunat trebuie så fie cu micuta dansatoare.
Da si eu cred ca e o perioada mai greluta acum cand incep så meargå pt ca vor så stai numai cu ei så ii ajuti..eu ma bucur ca pana imi creste burtoiul Bruce va merge, sper!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 4+
Bruce, minunea noastrå