Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Am intrat sa pup sarbatorita
La multi ani, Uka!
Imi esti tare draga! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!
Si daca tot am intrat asa pe fuga, o pup pe burtica pe Iulika scumpa
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
carinablanca spune:
Luto, te si noi cu drag.
Iulika, sigur are 10 luni . AM si dovezi la mare parte din cele spuse dar ar trebui sa descarc camera si nu am nici un chef plus ca fac si galagie si mie tare frica. A, si super faina ssemnatura. Imi era dor sa vad asta la semnaturi. Pupici cu drag.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
anomis28 spune:
Buna seara,
Iulika
Felicitari sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatoasa si veseloasa si necolicoasa
Io intrasem direct de la despachetat bagaje sa urez
La multi ani! celor 2 mamici dragi Uve si Uka
si of course daca mai e un pahar de ceva pe masa sa inchin
si sa-l dau repede pe gat (chiar si doua)
Dragi mamici sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutele voastre dragalase si de consorti
La multe lunite si dovleceilor sarbatoriti zilele astea.
Noi am venit acasa am gasit ceva frumos de la Lucia mami te pup cu mult drag si multumesc mult pentru tot.
Cat am fost la mare lui Dinu i-au spart gingiutza de sus inca 3 dinti asa ca ne-am intors cu un dintzos.
fug la culcare ca sunt nerecuperata... of of...
doris_79 spune:
Buna seara fete dragi!
Am intrat si eu sa spun ,,LA MULTI ANI!''SI SA FITI SANATOASE ALATURI DE BB VOSTRI SI DE FAMILIILE VOASTRE, UKA SI UVE. . fETELOR VA PUP.Noi abia am venit de la tara.Sper sa pot recupera si eu ceva.Noapte buna.!
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
santorini spune:
Seara buna fetele!
Am intrat sa pup doua fete dragi!
[/red][size=4] LA MULTI ANI UKA! Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de Carinuta cea zambareata! Mii de pupici si un brat de flori [size=4][/red]
[/red][size=4]Iulika te pup si sarcina usoara! Sa fii la fel de vesela si plina de viata ca si la prima si sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa ca tine![size=4][/red]
Maine promit sa dau raspunsuri si la extemporalul lui Hepi, ca la cat am chiulit o sa raman corijenta!
Lali_mete spune:
Santo,Santo ,s-a intors Santo .Te-am sunat azi si nu ai raspuns,asa ca imi promisesem sa te sun din nou maine,ma gandeam ca nu ai vazut/auzit apelul. Ce ai mai facut,pe unde v-ati mai plimbat?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
diamar78 spune:
Uka, ceva resturi de la petrecere pt mine mai sunt?
La multi ani mami uka si numai bine!
La multe lunite pt Andreea de danadam, Eric de aidaciloac, Emma de cristina_ana(ce mai faceti?), Alexandra de 4mykids, Alexandru de anamaria1979, Rares de x-ggg, Anna de ellenuta si Alex de lullaby! Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti oameni buni!
Doar acum am reusit sa intru ca cel mare are otita, face febra asa ca am umblat pe la urgenta astazi. La noi e urat in weekend pt ca direct la pediatrie te primeste doar cu copiii sub un an. Peste un an trebuie sa mergi la adulti, sa faci coada acolo, sti dea o hartie cu care sa mergi la pediatrie sau cum a fost cazul la noi la ORL, te intorci la urgenta cu rezultatul consultatiei si uite asa-ti pierzi o gramada de timp. Bine macar ca nu am prin ceva accident sa vada copilul sange si oameni care se vaita.
Si astazi imi propusesem sa merg cu cel mic sa-i fac vaccinul de 2 luni dar se pare ca iar cineva se impotriveste. Asa patesc de fiecare data cand vreau sa merg cu el la vaccin.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
daciana.ilie spune:
..ca tot mi-am amintit si nu dorm inca , vroiam sa va intreb daca ati incercat sa le dati puiutilor rosie, castravete, ardei gras sa le rontaie asa proaspete ?
noapte buna sa aveti!
daci
"Properly trained, a man can be dog's best friend"
daciana.ilie spune:
2,10 ... 2, 10
"Properly trained, a man can be dog's best friend"
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
"Îmbina iubirea si gatitul cu renuntarea"
va las oleaca de intelepciune pt cafeaua de dimineata
daci
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi, tot de la munte.
Va las proaspata si aburinda, sa nu cumva sa lesinati de somn daca lipsesc eu de la apel.
Am citit tot, sunt la zi, dar nu am cum sa scriu la toata lumea, ca abia merge netul asta la telefon.
Anomis bine ai revenit si pupam dintzosul.
Duamna Hepilica avand in vedere ca sunt plecata, va voi raspunde la test cel mai probabil maine, sper sa trec clasa.
Luto
Iulika imi dau lacrimile de fericire si emotie cand vad semnatura ta.
Felicitari tuturor pentru progresele bebeilor.
Noi suntem bine, vremea nu a fost super, dar printre ploi ne-am plimbat la aer curat si ne-am simtit tare bine. Mandra a fost ok, in prima zi a fost tare plangacioasa si alintata, probabil pentru ca a fost prima iesire si nu stia ce e cu ea, apoi si-a revenit. A papat bine, s-a comportat exemplar in telegondola, ce mai, am un super bebe. Astazi ne intoarcem acasa, mi-e asa de dor de javrete de nu mai pot, numai la ele m-am gandit saracele.
Va pup mult de tot si va doresc o saptamana minunata.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!