Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 15
Pisik06 spune:
Neatza!
OLGA, du-te la Oftapro. Le ceri consultatie de urgenta, le explici care e situatia si sper sa te ia "peste rand", ca inmod normola dureaza f mult programarile. Doar nu o sa pleci cu David asa, sa va chinuiti toti 3.
ANAMARIAME, este delicioasa Dragamik
MIHAELA, multumim de aprecierile la adresa buclelor. Mult succes astazi la doftor, te asteptam cu vesti mai bune.
Am vazut si pozele cu cei 2 flacai de la malul marii. Super tari
LUCIA, ce faceti? Sunteti GATA?
DODO, votat ambii copchii. Sper sa ma lase sa ii mai votez si azi si pana om pleca.
Eu nu am avut somn. MA tot framanta diverse ganduri. M-am trezit pe la 6,30 si am apucat sa mai fac si eu una alta, pregateli. Ana inca doarme, sa nu o deochi
Mami de minune mica
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 DODO, votat ambii copchii. Sper sa ma lase sa ii mai votez si azi si pana om pleca. |
DOAR o data se voteaza,multumesc...de aceea ceream ajutor si celorlalte fete
PS:am editat greselile,,,,sper ca pe toate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Pisik06 spune:
Pacat, ca eu eram pusa pe fapte mari. Bine ca m-a lasat sa ii votez pe amandoi, chiar m-am mirat.
Mami de minune mica
saby spune:
Neata!!!
Am reusit aseara sa citesc ultimul capitol si m-am intristat cand am vazut atatia copilasi bolnavi .
Mihaela este cumplit cand vezi atata indiferenta din partea unor oameni. Sper sa treceti cat mai repede de probleme .
Olga tinem pumnii sa reusiti si voi de data asta. Si eu stiu de Oftapro ca sunt buni, eu acolo mi-am facut primi ochelarii cand eram in liceu.
Ayla sanatate printesei si multa putere voua.
Simplyana mult noroc in noua viata pe care o incepeti, sunt convinsa ca o sa fie bine.
Dodo spune-mi te rog cum fac sa votez??? Am intrat pe poze am dat cate 5 puncte dar nu am gasit unde e functia de votare ?
Am vazut o gramada de poze si mi-au mers la suflet ca tare dor imi era de voi
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui saby Dodo spune-mi te rog cum fac sa votez??? Am intrat pe poze am dat cate 5 puncte dar nu am gasit unde e functia de votare ? |
dai click nr de puncte apoi click pe sageata de alaturi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
dai click nr de puncte apoi click pe sageata de alaturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Gata, votat amandoi puii.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
dyana27 spune:
neatza
servit cafeluta buna de la dodopui; culcat mutzunelul care are niste ore absolut perverse de trezire... adica 5.30-6 maxiiim; si treziri de noapte... fara numar; cand ma intorc de la mare ma bate un gand de intarcare.... ca nu se mai poate asa; nu a prins copilul asta un somn bun de .... habar nu mai am cand; poate intarcat reusim sa mai dormim si noi; bine, sa ajung eu acolo.... ca la cata groaza imi e de masele... ce ma fac eu fara titi de molfait la crizele alea mari????????? de fapt stiu ce ma fac... PERITOOOOOOL!!!!!!am fugit de el pana acum, nici nu am vrut sa aud sa-i dau, dar acum m-am dus ieri si l-am cumparat de bunavoie (ca de cand se roaga surioara de mine sa-mi fac mila de copil si sa-i dau si lui o lingurita de peritol sa doarma o noapte macar.......)
simplyana bravo pentru hotarare; eu ma bucur cand va aud ca aveti curaj sa incepeti in alta parte, pentru ca eu n-as putea sa plec; nu de tara ma omor eu, nici gand, dar nu pot sa-mi abandonez familia sub nici o forma; noi suntem complet dependenti unii de ceilalti, nu pot sa respir fara surioara mea, iar cu parintii daca nu vorbesc de 2-3-5 ori/ zi nu ma simt bine, plus intalniri saptamanale (fara socrii as rezista); daca am pleca toti... si azi mi-as face bagajele; Spania pentru mine e un vis frumos, mi-a intrat in suflet Barcelona iremediabil, n-as mai pleca de acolo; mi se pare orasul ideal, este fantastic.... numai cand imi amintesc de el imi dau lacrimile cat de mult l-am iubit eu in doar 6 zile; si m-as intoarce oricand acolo
si mi-a mai intrat in suflet un oras... Atena; dar nu cred ca m-as vedea locuind acolo.... doar ca m-as intoarce in vacante oricand
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
aris26 spune:
neatza,
am de recuperat 20 de pagini. incerc sa citesc un pic in urma si revin
25 martie 2009
adrisimo28 spune:
`neata mai pe la pranz
dodo=pui votat ambii copii dar nu vad daca s-au adunat punctele.
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui simonapro Mai fetelor nu vreti voi, sa veniti mai multe pe la mare, sa tragem o intalnire si pe litoralul nostru? Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
eu ajung dupa 18 iulie pe litoralul romanesc la mamaia nord, daca ne ajuta vremea si putem trece cu bacul peste dunarea ce mare care se face si mai mare
dragastoasa de Drg