Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 16
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 neatza cand ma intorc de la mare ma bate un gand de intarcare.... ca nu se mai poate asa.. |
cand pleci?
dragastoasa de Drg
pisigri spune:
Noi ajungem la mare pe 22 iulie parca, tot mamaia nord, hotel caraiman.
Dyanna, si eu sint amorezata iremediabil de Barcelona, si as emigra in Spania si miine, mai ales ca rup oleaca de spaniola. Noi am mers "toti 3", fiica-mea avea cam 12s
Simply, felicitari si de la mine pentru plecare, nu am apucat sa iti spun. Sincer, te invidiez, e superba Spania, oamenii mi s-au parut super deschisi si prietenosi, deci eu cred ca adaptarea ar putea fi usoara, mai ales ca sotul are deja job platit ok.
Dodo, votat si eu acum.
Mihaela, Olga, sper sa rezolvati repede si usor chestia cu ochisorii...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
joanna27 spune:
Hello evrybody!
Am intrat numai sa va salut si sa nu ma treceti la persoane dsparute.
Nu am citit nimic bineinteles, da ma iertati.
Stiu doar ca se apropie plecarea la bulgari, asa ca va doresc un concediu cat mai fain fara perepeti.Sa va distrati si pt mine.
Sper ca sunteti bine, iar daca sunt bolnavaiori va doresc multa sanatate.
Despre mine pot sa zic doar ca sunt rupta in gura de oboseala, ma adaptez foarte greu dupa 2 ani de stat acasa, da musai sa merg inainte.
Ma doare tare ca nu mai apuc sa stau cu berbecu decat seara,deja se uita ciudat la mine si parca il prefera mai mult pe tacsu.Parca acum regret decizi de a ma intoarce la lucru....avis amatoarelor..Pisik
Nu va zic de cate ori ma bufneste plansul cand vad copii pe afara cu mamicile lor.
Berbecu in schimb s-a adaptat destul de bine la schimbari si a hotarat ca e vremea sa se intarce singur.Cred ca in 2 -3 zile incheie si acest capitol (pe mine a doare mai mult ca pe el).
Gata m-am plans destul..
Va pup si va imbratisez cu drag.
anamariame spune:
Neata si de la noi, fetelor si multumim pentru aprecieri!Olga, stii ce e funny? Dupa ce ai nascut tu tot spuneai ca vrei rpd bb2, iar eu eram asa uimita, cum, deja?? Cum de are curaj? Eu nici nu concepeam sa mai trec o data prin sarcina si mai ales prin nastere cu ceza. Iar acum...as face eu bb2 cat mai repede. Sunt uimita, dar asa simt. As vrea sa inchei capitolul copii din viata mea (desi in adancul inimii imi doresc macar 3 ), insa nu am sprijinul sotului, daca ar fi dupa el, am lasa-o pe Eva singurica. Sper sa isi schimbe parerea in cativa ani, mi-ar placea de fapt ca peste cca 1 an as raman insarcinata si peste 2 sa il nasc.Om trai si om vedea.Mihaela, chiar ma gandeam la tine uitandu-ma la pozele cu Maria. E atat de dulce cu parul asa scurtut, si ma gandeam ca daca avea si ea bucle, ii umbreau ochisorii aia minunati, asa ies si mai mult in valoare Vad ca vorbiti de Barcelona, oh, o ador, e orasul sufletului meu! Am fost acolo in asa-zisa luna de miere si m-am indragostit iremediabil de ea!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 `neata mai pe la pranz dodo=pui votat ambii copii dar nu vad daca s-au adunat punctele. |
all
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aris26 spune:
asa...am recuperat la foc automat capitolul.
in primul rand multa sanatate pt micutza Mihaelei si pt Luana si pt Andrei imi pare atat de rau cand aud de ghioceii nostri bolnavi si de fratii lor
simplyana - felicitari! sa fie intr-un ceas bun! multa bafta in noua viata.
ela - merci mult pt urari dar cred ca m-am exprimat eu greshit. pe 3 am implinit 11 ani de cand ne cunoashtem. nunta am facut-o in septembrie la 8 ani distanta(ca ne-a trebuit ceva timp sa ne gandim). multumesc tare mult si pt nominalizari si pt cuvintele frumoase. m-ai impresionat
ilinca - m-ai facut sa ma umflu'n pene ca un paun
va multumesc mult mult de tot pt urari si pt laude(mereu sunt bine venite cand e vorba de plozii nostri)
novus - deci weekendul viitor ne vedem in herastrau?!!1
nici nu stii cat de tare ma bucur ca se mishca ceva. Doamne ajuta sa se fie cu happy-end povestea.
pisigri - distractie placuta
pisik - multumeste-i sotului pt poze si transmite-i ca are talent nu gluma. aia cu fi-miu la biciclete o vreau neaparat in rezolutie maxima ca o fac tablou. asa poze reushite mai rar
fetelor asa tare mi-a placut in parcul asta incat vreau neaparat sa ne intalnim mai des, de dragul nostru si al piticilor. eu cred ca trag o fuga si azi
am citit la foc automat, cu o mie de intreruperi pt diverse treburi si probabil am uitat multe din cate trebuia sa zic. sa nu mi-o luati in nume de rau. poze mai am inca de vazut, am deschis o mie de ferestre in bara
25 martie 2009
aris26 spune:
VOTAT! SI EU AM PUTUT SA-I VOTEZ PE AMANDOI. CRED CA NU TE LASA PE ACEELASHI COPIL DE MAI MULTE ORI
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
all www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
25 martie 2009
Floric spune:
Buna fetele. Am revenit de la mare...la marea noastra de Dunare. Am fost aseara sa vad faleza si ia-o de unde nu-i. Daca mai timp mai pe seara pun poze cu dunarea pe strazi. La braila mia e cum mai e dar cica la Galati e groasa tare.
Am citit din 5 in 2 si am retinut ca ochisorii Mariei sunt bolnaviori. SI nazdravanii Bogadanei...Of, iar Pupam si multa sanatate si sa dati totusi peste oameni de treaba prin spitale. Urasc, detest spitalele, le-as da foc...
Apropo, stiti ca am plecat la mare cu Rares cu febra alea, alea...si mi-a zis tanti dr ca are rosu in gat sa ii dau Amoxi...Eu am ascultat-o pe Dyana si am asteptat sa iasa dintii. Si au iesit. Deci...acu ce sa inteleg, a avut sau nu rosu in gat? Dintii pot da rosu in gat?
In alta ordine de idei Rares a avut o revenire acasa...A recunoscut tot de cand am intrat in lift a inceput sa chitaie si sa se bucure cu tipete de ne stiua vecinii, cand a intrat in casa nu mai spun. Mama si tata au tras o concluzie...Ca a crescut, s-a schimbat si s-a rasfatat foarte tare.
Eu am avut un soc cand am revenit acasa. Ai mei s-au apucat sa renoveze baie (stiam dar nu ma asteptat sa gasesc chiar santier in lucru) si nu va spun ce e la noi in casa
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
aris26 spune:
hei, la tine ma gandeam aseara. spor la ucis firma concurenta si intarcare ushoara tzie, din cate vad pt tine e mai greu
citat din mesajul lui joanna27 Hello evrybody! Am intrat numai sa va salut si sa nu ma treceti la persoane dsparute. Nu am citit nimic bineinteles, da ma iertati. Stiu doar ca se apropie plecarea la bulgari, asa ca va doresc un concediu cat mai fain fara perepeti.Sa va distrati si pt mine. Sper ca sunteti bine, iar daca sunt bolnavaiori va doresc multa sanatate. Despre mine pot sa zic doar ca sunt rupta in gura de oboseala, ma adaptez foarte greu dupa 2 ani de stat acasa, da musai sa merg inainte. Ma doare tare ca nu mai apuc sa stau cu berbecu decat seara,deja se uita ciudat la mine si parca il prefera mai mult pe tacsu.Parca acum regret decizi de a ma intoarce la lucru....avis amatoarelor..Pisik Nu va zic de cate ori ma bufneste plansul cand vad copii pe afara cu mamicile lor. Berbecu in schimb s-a adaptat destul de bine la schimbari si a hotarat ca e vremea sa se intarce singur.Cred ca in 2 -3 zile incheie si acest capitol (pe mine a doare mai mult ca pe el). Gata m-am plans destul.. Va pup si va imbratisez cu drag. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
25 martie 2009