Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 17
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Veniti vineri in Herestrau? Olga, mamica lui David iepurasul |
Ghici?!?!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Ha....exact la asta ma gandeam si eu cand ma uitam la pozele cu Eva Insa....stiti ca imi doream tare muuuult un bebe2. Insa acum am cam inceput sa ma razgandesc. Daca se intampla imediat dupa David era nemaipomenit insa cu cat trece mai mult timp cu atat ma razgandesc mai tare. Tot imi vine sa aman pentru cativa ani. Acum nu mai sunt asa de curajoasa Olga, mamica lui David iepurasul |
Si eu imi pierd si curajul...dar mai ales speranta...
Incerc sa las totul la voia Bunului Dumnezeu...daca va fi, sa fie primit
Uneori ma gandesc insa ca e tare bine ca am macar un copil si asta e, sa fie el THE ONE...dar apoi imi amintesc ce naspa e sa fii singur la parinti si ma gandesc la faptul ca unde creste unul creste si al 2-lea, nu am dreptate?
Tati deocamdata...e obosit si nu vrea bb2...asa ca nu am ce sa fac decat sa astept...rabdare, rabdare si muuulta credinta+ speranta inclusa in pachet....
_
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Neatza! LUCIA, ce faceti? Sunteti GATA? Mami de minune mica |
Ce intrebare dificila!!! Chiar nu stiu ce sa raspund....hahahaaaa, te-am pacalit
Logic , sunt mai mult decat gata, mai am putin si dau pe afara....numar zilele, orele, minutele...nu mai suport asteptarea...
vreau sa ma balacesc si eu, nu doar Pitonul in piscinuta sau in cadita...
iupiiiii....
Mi-am cump un costum de baie din 2 piese...ca io aveam unul cu totul, dar tati imi zice: "pai mergi cu sacu' la mare?!"...si mi-am ales unul visina putreda spre portocaliu...model frumos, ma avantajeaza...dar are si o bretelutza maro...si iarasi domnu' comenteaza:"ce culori sunt astea...auzi, costum de baie cu maro..."...
Pai io sunt femeie serioasa, nu mai am varsta si mai ales corpul Olgai, de exemplu...si ce interes am sa fuga lumea de pe langa piscina ca a venit balena ucigasa cu bikinei frumos colorati?!
Si i-am raspuns cu ciuda:"ei lasa draga, ca daca fac kk pe mine nu o sa se prinda nimeni..."
_
30 martie 2009
anamariame spune:
Gige, ce comica esti cu maro-ul costumului de baie Da, eu chiar cred cu tarie ca acolo unde creste unul, cresc si doi, si chiar si 3 . Probleme financiare sau de alta natura pot aparea cand cresc mari, ca atunci le cresc si pretentiile, mediul social ii influenteaza ft mult, si vor si ei ce au ceilalti...dar cine stie, pana atunci poate vin vremuri mai bune.V-am zis ce modita am eu acasa? Imi ia pantofii din dressing (am o pereche turqoise si cred ca o atrag) si ii aduce in hol, apoi incearca sa se incalte cu ei. Daca vede ca nu poate, mi-i aduce mie, sa ma incalt eu. La fel, imi cara toate posetele de ocazie (ca sunt mici, numai bune pentru ea) prin toata casa, ca ea trebuie sa fie mereu la 4 ace. Si e fascinata de palarii, dar de palarii mari, ale ei nu prea le suporta pe cap. In schimb ale mamei mele (care are o intreaga colectie) o fascineaza. Si le pune continuu pe capsor, le scoate, mi le da si mie sa vad cum imi stau...nu stiu ce ma fac cand o fi mare Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Hehe, Lucia, abia astept sa-ti vad costumul in poze
Ce fain de voi ca mergeti care pe unde...la mare...imediat in Bulgaria...Noi ne invartim numai prin oras, cel mult in imprejurimi intr-un sat unde-si fac nasii Sophiei casa. Ieri am fost acolo, ca pe asa vreme frumoasa e pacat sa stai in oras. Sophiphi s-a distrat,ca acolo e o pisica ce s-a pripasit in curte si acum are 4 pui...dar tare suparata a plans Phiphi ca puii fugeau si se ascundeau de ea(normal...la ce chiuituri scoate cand vede animale...intr-o zi a intimidat si un bull-mastiff in parc, saracutzul). Iaca si poze de-acolo, ca fiind taticu'so acasa toata ziua il punem sa care aparatul dupa el
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Anaan spune:
citat din mesajul lui gigelica20 si iarasi domnu' comenteaza:"ce culori sunt astea...auzi, costum de baie cu maro..."... Pai io sunt femeie serioasa, nu mai am varsta si mai ales corpul Olgai, de exemplu...si ce interes am sa fuga lumea de pe langa piscina ca a venit balena ucigasa cu bikinei frumos colorati?! Si i-am raspuns cu ciuda:"ei lasa draga, ca daca fac kk pe mine nu o sa se prinda nimeni..." _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Bine punctat!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anamariame spune:
Foarte frumoase pozele, Ilinca!Da' ce par lung are Sophiphi, i se vad buclele pe sub palariuta. Si pisoii sunt adorabili!Si noi speram sa evadam vara asta, macar o saptamana. Pentru ca sperantele de a merge in turcia mi s-au spulberat, tanjesc acum macar la bulgaria sau la litoralul romanesc. In cel mai fericit caz, insa la sf de august.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Pisik06 spune:
LUCIA, si eu abia astept, dar ca tot adusesi vorba de costum (apropos, sa il stapanesti sanatoasa), mie mi-e tare rusine. Daca ar fi dupa mine, mi-as lua un sac sa ma bag in el, poate asa sa se ascunda celulita.
Ca sa nu mai zic ca la mine vine si Moshu in toiul concediului. By the way, stiti vreo metoda de a-l intarzia?. Ca nu cred ca apuc sa fac vreo baie.
Dar, cu toate astea abia astept!!!!
Mami de minune mica
anamariame spune:
Pisik, da' e asa abundend de nu poti face baie? nu rezolvi cu un ob?stiu ca erau niste pastilute care il amanau, dar nu cred ca-i prea sanatos, sa nu faci mai rau.Eu intru in apa cu sau fara musafiri, in prima zi stau mai cumintica.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)