Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ca tot s-au minunat atatea fete de buclele noastre, mai putem face o categorie "pe umeri pletele-i curg rau", in care sa intre Dragamik, Phiphi, Alexandra si, cu voia voastra, Ana. Ca Dop Modela ne trage clapa la aceasta categorie mai nou

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hai sa vad daca imi mai amintesc ce am citit...ca de cand am probleme cu tiroida (), m-a lasat rau memoria...

Asa...

Simply...chiar daca nu incap decat feliata cu grija si asezata in pungute...ia-ma si pe mineeeee...offff, ce as mai emigra si eu din frumoasa noatra tzara, da' tot sotu' e ala cu decizia de a ramane aici...sa nu ne dam invinsi de sistem... Oricum, reusita in tot ce faceti acolo, aici, oriunde...

Ilinca...admirat pozele de ieri, da' astea de azi nu merg deschise...oricum Sophiphilica e mortala, pe bune...Intrebare(fara suparare): si tu esti bengoshenie de scorpiuta cu sotior mai tinerel...asa pare tati de Sophiphi...sau are el reteta tineretii vesnice si e zgarcit si nu o da si mie?!

Joanna...offff, ce ma oftic ca nu ne-am vazut......oricum, luni am fugit la gara direct de la spital ca muream de dorul Pitonului...

Anemariame cocheta ta modita e o chestie fireasca la fetite...Victor imi aduce incaltarile sa iesim in parc...si daca il ignor incepe sa le linga pe talpa...deci...

Aris abia astept sa te cunosc in parc vineri...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Anamariame, pai asa o sa fac, dar vreo 3 zile tot sunt pe tusa. Mai stiam ceva de vitamina K, dar parca mi-e totusi teama sa incerc chestii din astea, de bine ce m-am mai reglat si eu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

LUCIA, si eu abia astept, dar ca tot adusesi vorba de costum (apropos, sa il stapanesti sanatoasa), mie mi-e tare rusine. Daca ar fi dupa mine, mi-as lua un sac sa ma bag in el, poate asa sa se ascunda celulita.
Ca sa nu mai zic ca la mine vine si Moshu in toiul concediului. By the way, stiti vreo metoda de a-l intarzia?. Ca nu cred ca apuc sa fac vreo baie.
Dar, cu toate astea abia astept!!!!

Mami de minune mica

Exista metoda urmata de mine cand am fost nasa....dar e cam naspa si cred ca e deja tarziu pentru tine...adica din ziua 10...sau chiar 15 incepi sa bagi 2 utrogestan la veveritza...pana cand te hotarasti ca e cazul sa iti vina...dar apoi ai sa plangi de urmari...ca vine mult si mult si mult si...nu iti recomand...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eh, acum ca am vazut-o pe Phiphi, nu prea intra dragamik in categoria buclatelor...dar multumim Ilincai pentru nominalizarea la elegantele Gige, sotul Ilincai e tinerel rau, si mie imi face in ciuda Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai mai mai...stati un pic. cand a facut PHIPHI plete???mie inca nu imi vine sa cred, parca mai ieri era arici-zburlici.
e tot mai dulce pe zi ce trece
bine ca aveti totushi unde sa iesiti ca sa mai rupeti un pic monotonia.

gigelica - reushim si noi sa ne vedem intr-un final?! zici ca traim in tari diferite

25 martie 2009

Mergi la inceput

stai potolita, nu iti trebuie dereglari, o sa vezi ca iti face mosh craciun o surpriza si pleaca repede

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Anamariame, pai asa o sa fac, dar vreo 3 zile tot sunt pe tusa. Mai stiam ceva de vitamina K, dar parca mi-e totusi teama sa incerc chestii din astea, de bine ce m-am mai reglat si eu

Mami de minune mica

25 martie 2009

Mergi la inceput

ah, v-ati luat costume de baie deja. si eu ma tot laud ca plec la cautari de ceva timp. eu vreau o dementza..din-ala aproape intreg(caut o poza si revin ca nu pot sa explic)

asa ceva: http://www.supereva.ro/info.asp?id=2142
primul de la maichael kors. mereu mi-au placut dar nu am vrut sa ma bronzez cu dungilele alea. dar acum nu mai conteaza pt ca oricum nu am timp de stat la soare. deci daca tot nu ma fac neagra cu adevarat macar sa arat bine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Foarte tare, costumul, aris, dar unde il gasesti?Si eu sunt ingrozita,la fel ca pisik, de celulita, dar mai pun pe langa ea si vreo 5 kile in plus. Acuma, na, trag speranta ca de kg scap pana in august spre sfarsit, dar cu celulita nu stiu cum sa o rezolv...si ca tot ati adus vorba, imi tb si mie costum de baie, ca cel vechi, desi ft fain, nu ma mai avantajeaza si imi e mic la sani (singura veste buna )Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sophiphi asta, mare sfaramatoare de inimi o sa fie!...iar tu, Ilinca draga, arati tot mai adolescentina!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput