Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
La noi tocmai s-a terminat un drag de ploaie, eu sunt obosita moarta, iar fiu-meu face ture prin patut. Parca vad ca nu doarme nici azi de amiaz ( ieri si alaltaieri a dormit cate un sfert de ora, el care ma cadorisea cu cate doua ore jumate de somn!)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
gigelica20 spune:
Ei...costumul meu il gasiti aici... http://www.estcompanyrom.com/davidcorral/beachwear-femei-2010.html ... este primul de pe randul doi de sus in jos....info: Mexico 02650 Sutien cupa preformata cu slip clasic
Marimi XS/40 S/42 M/44 L/46 cupa C,D
Culori Rosu / maron ...numai ca al meu e rosu in loc de maro complet, iar breteaua in loc sa fie crem e maro
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Dodo-pui spune:
super costumele de plaja prezentate de voi....dar...caci exista un dar(pt mine)....unul cu tzatze ...nu prezentati?
Am admirat si de Ilinca
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui super costumele de plaja prezentate de voi....dar...caci exista un dar(pt mine)....unul cu tzatze ...nu prezentati? Am admirat si de Ilinca www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Am votat si io
Tot un costum cu tzatze imi doresc si eu... am fost foarte mandra cat am alaptat, aveam si eu ceva in sutien, acum cam bate vantul
Cand o sa am timp o sa va povestesc de ce am plans ieri toata ziua... am fost deprimata si nu am vb. cu nimeni pana seara cand a venit cumnata la mine fiind ingrijorata...
simplyana_m spune:
Salut!
Multumesc inca o data pentru sustinere si urari, fetelor! A venit si mailul cu contractul...am asa niste stari schimbatoare .In astea 2-3 sapt cat au mai ramas trebuie sa facem acte, analize medicale (sa stim in ce stare plecam), bagaje, mutari... Dar nu va mai zapacesc de-acuma. Va zapacesc pe parcurs .
M-am ingrozit de aventurile voastre prin spitale , doresc sanatate multa-multa Mariucai, Luanei, lui Andrei, si tuturor puiutilor suferinzi!
JOANNA si DYANA (pe mai incolo ), intarcare usoara! Si ca veni vorba, ce bine rezista BIANCA si Vladimirescu!
Vazut poze suuuper! PISIK, OLI, eu nici n-am zis merci (de ametita), chiar ca profi pozele! ARIS, poza cu Vitamina la bicilete am remarcat-o si eu , dar si portretele sunt
Vazut si baietii pe litoral, Lucian si Cezar!Iar m-a terminat Luc cu mutrica lui angelica...
De Sophilici nu mai zic, sau de Eva, sau de Marioara - Caprioara musai-musai vreau si-o fata!
Costumele de baie prezentate, cu tzate sau fara (ARIS, acum ca aratasi costumul ala, nici nu mi te imaginez cu altceva, te reprezinta la fix! procura-l neaparat!) ma umplu de nostalgie... eu am ramas cu un burtooooiiii, tre sa-l umplu repede cu un bb2, sa nu stea degeaba, ca de dus, nu se duce . Si noroc ca nu ma omor cu inotul, ca labutele in apa le pot baga si de dupa un pareo
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
RAMONA, miss-dandana, vorba Ilincai, ce-ai mai patit acum? Ca esti baftoasa tare! (vorba vine, ca eu in locul tau sucombam demult! ai toata admiratia mea pentru cum te descurci!) Spune-spune, nu ne tine cu sufletul la gura! A mai patit Stefanel ceva?
simplyana_m spune:
ANAAN, Gulia duracell, si noi avem probleme cu somnul, dar nu de buna voie: bormasini si ciocane la vecinii de deasupra, fix in dreptul dormitoarelor, de 2 saptamani, de la 8,30-9, pana la 17, cu pauza de la 13-14. Luca se tavaleste de somn, cucaie si tresare de la zgomote, plange, pana pica lat cand se face liniste, doarme pana la 18-19 (sambata a fost zi libera, si dupa atata chin, a dormit 4 ore jumate la amiaza) si seara cine-l mai adoarme pana la 00 - 01? Si dimineata nu ne putem lungi cu somnul, ca incepe bocaneala la 8,30
Edit: toata lumea imi propune sa iesim si sa-si faca somnul in carucior: afara doarme adanc, dar max 30min. De regula in 15-20min se trezeste.
simplyana_m spune:
A, mi-am amintit: MIHAELACG, as vrea eu praji de la tine , dar eu la mama la Dunare ma duc in sens invers, in Mehedinti. Chiar langa Portile de fier 2.
Monnvas spune:
Pisik, ai putea sa iei antico sau, daca iei deja, le intrerupi mai repede de sfarsitul foliei. Da' poate nu tzii musai sa te dai peste cap. Ai mai putea incerca o cupa menstruala, aia n-ar trebui sa dea pe langa, zic si eu...
Piticul meu doarme acum, asa ca eu cred ca fac un Revelion in noaptea asta.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)