Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 14
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Ela mersi mult pentru multiplele nominalizari, nush daca chiar le merit. Imi cer mii de scuze..ca absentez, insa am mari probleme cu Andrei..e posibil ca de luni sa ne interneze in spital Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Hei...maine te sun sa vorbim...pooop
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
anamariame spune:
Dodo, am votat! Pupici!Oh, fetelor, ma ingroziti cu pataniile voastre de prin spitale. Nu-i suficient ca si-asa esti necajit ca ai copilul bolnavior sau ai chiar tu o problema, te mai amarasc si dr Eu nu mai stau, sunt cu laptopul in brate si cu Eva pe piept, va pupam de noapte buna si va lasam cateva fotografii proaspeteAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui m_monique aici sunt poze recente cu noi. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
mamaaaaaaa, de ce ai tuns carliontzii???
_
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui anamariame Dodo, am votat! Pupici! Oh, fetelor, ma ingroziti cu pataniile voastre de prin spitale. Nu-i suficient ca si-asa esti necajit ca ai copilul bolnavior sau ai chiar tu o problema, te mai amarasc si dr Eu nu mai stau, sunt cu laptopul in brate si cu Eva pe piept, va pupam de noapte buna si va lasam cateva fotografii proaspete Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Uitat la pozele cu minunile voastre...inclusiv Ilinca&co si monique, etc...si...vreau si eu o fetita!!!
Fetele sunt cochete, au o dulceata aparte...
_
30 martie 2009
olishka spune:
Am vazut poze cu baietii pe malul marii. Cat nisip aveti acolo Faini tare baietii!!!
Anamariame tare frumu si eleganta este Eva Imi place poza in care impinge caruciorul din carucior
Gige mie imi place cum ii sta ioanei cheliuta Am vazut si pozele pitonul la tara. Tare bine trebuie sa-i fie acolo. Din poze asa se vede. Veniti vineri in Herestrau?
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Uitat la pozele cu minunile voastre...inclusiv Ilinca&co si monique, etc...si...vreau si eu o fetita!!! Fetele sunt cochete, au o dulceata aparte... _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Ha....exact la asta ma gandeam si eu cand ma uitam la pozele cu Eva
Insa....stiti ca imi doream tare muuuult un bebe2. Insa acum am cam inceput sa ma razgandesc. Daca se intampla imediat dupa David era nemaipomenit insa cu cat trece mai mult timp cu atat ma razgandesc mai tare. Tot imi vine sa aman pentru cativa ani. Acum nu mai sunt asa de curajoasa
olishka spune:
Gata, fug si eu la culcare caci maine am iarasi o zi plina!!!
Va
mihaelacg spune:
dodo_pui, votat.
am vazut pe cezar si lucian la ceas de seara.si ce prietenosi
ca se vede ca s-au jucat frumos impreuna.
am admirat si rochita frumosei eva. de parul ei nu mai zic nimic. nici de cel al anei(pisik)
dupa cum ati observat, noi suntem in acelasi stadiu. faza dura e ca ma intreaba lumea"de cate ori ati tuns-o?"ca o vad mereu cu aceiasi lungime de par
am vazut si pe frumosii baieti. care mai de care mai mandru.vitamina,boss, ianis, bbb3 si domn injiner(cu geanta in gat e injiner in toata regula)
ana...e asa frumoasa cu buclele ei...
da cu pitonu la tara eu unde vad poze?
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
mihaelacg spune:
noapte buna fetelor.
ma bag si eu la nani. vad ca maria e doar calduta. sper sa nu fie temperatura.
pe maine.
sa aveti o saptamana frumoasa, insorita, si lipsita de evenimente neplacute.all
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
las si si
Multumim din tot sufletul celor ce ne-au votat....si sper sa mai fie fete alaturi de noi.
Admirat (pozici) ghocei superbi...si foto puse de oli
PS:Oli te rog da-mi link-le sau codurile prod platite din bazar...ce am stiut am mutat restul au ramas la "prod neconfirmate" si dupa saptamana aceasta vor fi puse iar la licitatii .Da-mi mie link-le pe PM si le mut la locul lor ,multumesc
Stiu ca se apropie plecarea la mare va urez...sanatate,drum bun,vreme sublima,distractie pe cinste.....abia astept povestile de la intoarcere.all
ps:desre dr si spitale nu mai comentez ca nu mai m-as opri
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!