Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_fota spune:
Buna seara fetele nu am apucat sa citesc din urma tot ce vreau sa va spun acum e ca Cris M e la Mangalia venita de ieri seara asta ma sunat si maine ne vedem .Seara asta cand au ieist la plimbarica noi abia ne intorseseram si pregatisem apa de balaceala.Maine dupa amiaza o sa aveti poze.Ne auzim maine. Va .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cris.dogarel spune:
BEA, ti-a raspuns MARIUCASARA deja, super profi, ca de obicei. la fel si ANDRELINEI.
Ma tot tzin sa intreb, MS, esti cumva de prin medicine, , sa profitam si noi un pic, ca prea "le ai". Sau poate ai zis deja si nu am fost pe faza. Oricum, multzumim de info practice si pretzioase.
ANDRELINA,.mere si fara laptop, da' greu, frate, zici ca asha ne=a facut mama cu el la .
nu am: vazut poze, citit vreo 3 capitole, zis la multe lunitze frumoase si sanatoase pufilor nascutzi cand am lipsit eu. scuze si sper sa "imi revin"
dupa cum am dezvaluit in mesaju' despre bona, suntem diverisificatzi oficial din 1 iulie, sa o luam de la un cap. am socotit eu ca e cam a 25-a saptamana, cand zic astia ca e ok sa incepi (sau 6 luni dupa alte surse) si...linsese prea multe fructe la bulgari in timpul meselor noastre de pranz ca sa mai pot rupe "obiceiul". numa' ca din fructe linse am inceput cum ne propusesem, adik legume, asta daca morcovul e leguma la cat e de dulce. am facut la steamer, pasat la blender, cu zeama lasata de el si dovlecel si pastai. dovlecelul si pastaile le-am papat noi, primul in budinca, fasolea cu usturoi. prima linguritza s-a lasat cu inecare, a doua incercare cu "brrrr" pe toate cele. a inghitzit un pic, dupa dovada din pampers, dar infim. nici nu am insistat. cand nu a mai deschis guritza catre care indreptam eu linguritza, am oprit.
a doua zi, ieri, cam la fel la pranz, dar la 16, cand a venit Ana acasa a vrut sa ii dea si ea: a papat ca si cum o facuse de "n" zile, tentativa de mestecare, inghitzit, etc. Ana are metoda, ce mai. Asa ca azi, a treia zi, am ajuns pe la 2 linguritze, cu mami, Ana, brrr, 3 bavete, un prosop mare, cam 20 de servetzele.. I=am dat in scoica, inca nu sta bine in scaun, nici cel cu stativ, nici cel de voiaj de la Kika. All in all, it will take time. And ...rabdacol
aaa, MP, drum bun, pupici la ginerica, la Alex si mami
DANYELANA, binr ai revenit acasa. cu intarziere
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Bea, Ivanel trebuie doar supravegheat. Abia la 38.5 masurat in fundulet trebuie intervenit. La 5 ore dupa nurofen poti sa ii pui un supozitor cu paracetamol. Sunt copii care reactioneaza mai bine la nurofen si altii la paracetamol. Daca nu scade dupa supozitor poti sa ii faci impachetari sau o baita (pui apa la temp obisnuita si o racesti treptat cu 2 grade.) E important sa stea in apa aia calduta minim 10 minute si apoi imbracat lejer. Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
okkkkkkkkkkk
mersi mult
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
cris d ma bucur ca ema papa bine........super!!!!!!!!!!!!
sa se faca frumoasa de la morcovel........pune si tu o poza cu ema diversificata, bineinteles cand ai timp...............
ioana plimbare placuta cu cri mario......sper sa vedem poze multe si frumoase............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
ana_g spune:
nu ne-ati uitat, nu?
in primul rand, insanatosire grabnica bebeilor suferinzi stefan nu a fost bolnav de nici un fel pana acum si ma ia cu rece pe sira spinarii de ce povestiti voi pe acolo. na, nu suna atat de dramatic, nu va speriati
Dastefa...de fapt, ce-ti mai trebuie cand ai odorashul ala scump
of, eram in verva de compus mesaj...dar ma striga puiul
spune "ma-ma..mam-maaa..."..cand plange
revin
mama unui pui...Stefan
catalutza81 spune:
Dastefa cat pot sa ma bucur! i-am zis si sotului, ii ziceam si Irinei, dar doarme . Am vazut pozeee, e superba fetitza ta, cat de bucalata si cat par...Irina pare cheala pe langa ea...
Ruxita noi avem 2 pediatri, una vine acasa lunar si rasp la tel indif de ora la care sun, face vaccinuri, evalueaza etc. A doua o avem la medicover, ca avem abonam acolo si daca tot avem am inscris-o si pe ea. PLus ca mai mergem si la dna Culcer cand am ceva deosebit la care nu ii dau de cap sau nu sunt ok cu rasp de la primele 2 . Si tot fac de capul meu, ca vb aia eu stiu cel mai bine cum e cu copilul meu....aaa si avem si med de fam, dar care doar ne are in evidenta, ca nu e pediatru...dar o mai vede si ea . Doar pt ca sunt eu ipohondra!
Fetele, nu stiu daca mai apuc sa intru maine ca o sa fac bagaje etc..iar luni!!!!!!!!!! plecam in concediu, plecam in concediu!!!!va pup si sa nu scrieti 20 cap pana lunea urmatoare!
cris.dogarel spune:
m-am apucat sa vad poze
CRISTIES, fain conced, garga e atras de ambarcatziuni, hmmm. bonusurile faine si ele, dar tot mai vroiam cu voi, in loc de vederi. ultima poza e . btw, eu am rezistat eroic 3 zile din 11 in concediu, l-am tzinut pe monti de mana. dupa,mi-a dat el drumu' sau eu....nu mai stiu, dar a fost cam dezmatz. amp un kil, dar sa nu spui la nimeni
AYANNA, superba papushik ta. nu mai seamana cu Ema ca atunci cand s-a nascut, k noi am kelit intre timp. dar a inceput sa ne creasca parul de vreo 5 zile, are o periutza noua si faina pe capshor. In schimb am vazut-o si la voi pe papusha Julia, preferata noastra. tare poza cu I did it again
ma duc sa mai vaz si revin.
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
CATALUTZA, spor la bagaje si concediu placut. lasa ca nici pe mine nu m-au iertat, ziua si capitolul.
DANASOR, ce bine sta Anastasia in scaun. Ma rog, are si "gear" de fata mare, okelari, alea-alea. Felicitari pentru ferma bio. A mea s-a facut jungla cat am fost plecati 2 saptamani. Ce nu au stricat ploile au reusit balariile.
SHUMUDICA de Dulcineea e tare frumi in portocaliu si vad ca exerseaza la greu zambetul de cucerit bebelushe. e mare concurentza in odisee. avem nishte cuceritori.
GEMANUTZELE sunt deja in premergator. zici ca mai am un an pana atunci. eu nu ii mai dau cireshe sau nu ii fac poza lu Ema cu ele, k m-am cam speriat si eu de poza cu "sange" . cert e ca sunt nishte dulci
SIMPLICITY, apuc si eu sa zic bine ai venit la noi, cu tot cu printzesa indragostita de tati al ei
trimit si mai vizionez
poze
povestea noastra
blue_flower spune:
Fetele, salutare, am o problema si ma rog de voi sa cititi si sa va dati cu parerea, pleeeaseee:
Joi pe 1 iulie am inceput serviciul. De luni, adica 28 iunie, am inceput sa ii dau lapte praf la ora 11-12 si putin la ora 3-4. La 5 il alaptez si la fel si seara, tot alaptat.
Dani tuseste de la stafilococul din gat. Il dau cu Bactroban in nas, care se topeste si curge si in gat.
Ieri dimineata a vomat cu jet la laptele meu. Azi dimineata a vomat la fel. Dupa lapte praf nu vomita. Dupa laptele meu de azi de la 3 a vomat, nu mult, dar un regurgitat mai mult.
Mentionez ca am inceput dieta Rina, aia disociata pe zile. Si am baut in jur de 40-50 ml de vin in doua seri, miercuri si joi parca. Si am fumat o tigara miercuri seara.
So, astea sunt datele problemei.
De ce vomita de la laptele meu? Nu e supra hranit sigur, ca el refuza cand nu mai poate si azi chiar am socotit cat a mancat si nu a mancat mult, dimineata san regurgitat partial, LP 180ml la ora 1 plus putin san, 100ml LP la ora 4, apoi san la 7. Fata de cat manca el, e f putin, ca eu nu mai am lapte mult de cand cu dieta. Azi am mancat spaghete cu sos de rosii, bune la gust.
Nu are febra, doarme normal, e agitat de la dinti cred. E posibil de la dinti sa vomite? Si sa manance mai putin?
Sa sun pediatra?
Sunt cam ingrijorata pt ca nu am descoperit de unde are stafilococul, pt ca noi nu il avem, bunicii nu il au. A mai ramas sa fac eu cultura din lapte. O sa ma duc luni dimineata la Cantacuzino sa vad daca pot sa fac acolo. E posibil sa ii fie greata de la laptele meu in cazul in care am eu stafilococ? Si de ce tocmai acum, ca l-am alaptat exclusiv pana acum o saptamana?
O fi laptele praf vechi? Am o cutie de LP nr 2, NAN, dar el nu are 6 luni, are 5 si 3 zile. Pot sa ii dau NAN 2? Sau neaparat dupa 6 luni cum scrie pe cutie?
Of, am pus o gramada de intrebari.....
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
mariucasara spune:
Cris D. Nu am nicio legatura cu medicina. Mama e asistenta medicala si am avut mereu carti de specialitate la indemana, am crescut prin cabinete medicale si nu ma intimidez in fata medicilor, ii barai la cap pana ma lamuresc, daca mi se pare ceva ciudat intreb de ce, si daca nu ma satisface raspunsul continui pana pana pricep....Nu sunt chiar cel mai comod pacient....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......