Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
Andre_lina spune:
Salutare patriotica!
nu mai am laptop, adica am dar nu mai am incarcator ca cineva binevoitor mi l-a strivit cu talpa....
ma bucura vestile despre miruna, bravo dastefa, don't ever give up!
Ivanel tot cu febra? doctor? desi 38.1 nu mi se pare mare.
Sa va zic meniul de azi:
10 - mar+para+cereale
14 - avocado+piept pui+2 lg de iaurt
acum doarme... il astept cu un mar cu biscuiti (de copii)
Diseara tzitzi si
SSunt suparata ca nu am laptop dar asta este... trist anyway
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa pana reusesc sa schimb semnatura si sa pun poze si cu Miru am pus cateva aici Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
ia uite ce PAPUSA tineai tu ascunsa! doamne ce par are, nu imprumuta si patriotului putin?
E superba, vrem poze multe cu ingerasul, ai de recuperat!!
Ruxita spune:
mi-am amintit detalii:
circulatia periferica la bebelici e deficitara, de asta mainile si picioarele vor fi reci, de aceea, e bine sa le dam ciorapei in picioare si la mainutze cand doarme daca nu sta invelit.
in jurul varstei de 6 luni au impulsuri spontane de masticatie, de aceea nu trebuie sa le ratam, daca nu ii dam supa acum, nu o va accepta mai tarziu si va stagna in dezvoltare pentru ca incepand cu aceasta varsta mancatul pentru bebelusi devine dpv al bebelusului o pierdere de timp.
Ayanna, admirat pozici noi! , de ce nu schimbi data albumului ca sa fie "propulsat" mai in fatza, nu asta ne-a fost intelegerea, cine pune poze noi la album sa treaca in fatza.
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita mi-am amintit detalii: circulatia periferica la bebelici e deficitara, de asta mainile si picioarele vor fi reci, de aceea, e bine sa le dam ciorapei in picioare si la mainutze cand doarme daca nu sta invelit. in jurul varstei de 6 luni au impulsuri spontane de masticatie, de aceea nu trebuie sa le ratam, daca nu ii dam supa acum, nu o va accepta mai tarziu si va stagna in dezvoltare pentru ca incepand cu aceasta varsta mancatul pentru bebelusi devine dpv al bebelusului o pierdere de timp. Ayanna, admirat pozici noi! , de ce nu schimbi data albumului ca sa fie "propulsat" mai in fatza, nu asta ne-a fost intelegerea, cine pune poze noi la album sa treaca in fatza. AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
aoleu, nu stiam asta cu supa. Sper ca e doar un exemplu cu supa. Pt ca eu nu ii dau supa niciodata. Ii fac la steamer carnea si legumele si le pasez cu putina zeama din tava in care isi lasa sucul alimentele... deci mananca mai concentrat ca si asa cu legumele el e cam certat desi i-am dat morcov si telina pe la inceputuri....
cris.dogarel spune:
DASTEFA . Miruna rules! pai, din poze, e chiar f expresiva si ema e serioasa tare pe langa ghidusha ta cu l;imbutza scoasa.
multzam fete de raspunsuri cu "bona". pai, normal ca fug/dau afara/renuntz la ea. dar intrebam ce ma fac la anu' cand incep serviciul...azi m-am mai linishtit ca am gasit gradi care primeshte de la 1 an jumate, cu pampers si..bebelan. pfui! CRISTIES, felicitari inca o data pt organizare si inscrierea la cresha
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
BEA, 38 nu e febra in curicel, din cate stiu.alte semne? noi avem 2 margelutze albe din ce in ce mai pronuntzate pe gingie jos. e maraita, roade tot, tzatzele mele vinete de la mushkat/intins sfarc.pupam ivanel sa treaca repede
RUXITA, succes in tratamente combinate. tre' sa mearga! sanatate. si Ema are un oki mai mic, mai ales la oboseala. dar si tati are, eu am zis ca seamana cu el, plus faza cu organele pare care nu-s la fel. nu stiam de nr 1 si 2, o sa intreb si eu pediatra.
DECENUELA, ema adoarme la tzatza, in 90 la suta din cazuri. restul, la tati in brate, plimbata, dansu' ploii. in plus, unde adoarme, akolo ramane, k altfel se trezeshte. deci, in bratze. sunt rupta de spate si eu. nici in marsupiu nu o mai kar des, ca aveam o durrere cam mare pe peretzii vaginului, ca o presiune, cum era in sarcina daca mai stii, cand ne vaitam unele de dureri la fifi
btw, ati facut control la gine de 6 luni de la nastere?? io inca nu, dar vreau sa ma programez
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
simplicity spune:
Ruxita ai PM
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
Beatrice1982 spune:
mda...............nu e frbra, dar e stare subfebrila nu?
si trebuie supravegheat......nu?
si ma enreveaza ca nu i-a scazut dupa 3 ore , dupa amoxacilina si nurofen.............
acum doarme ca nu a dormit mai toata ziulik...................saracutzu.............
noi avem amandoi dintii de jos afara..............
asteptam sa creasca si sa facem poze de soricel..............
ruxita pe aici doctorii de treaba is inexistenti, sunt doar bosorogi si babe care habar nu am de pediatria de acum si daca vreau un dr de copii care stie "cu ce se mananca" tre sa merg cel putin 40 de km.....
cris d...sorrryde bona, aia nici nu era bona era ............nu gae\sesc cuvintele.......kilar de copii..aoleuuuuuuuuuuuuuu
super ca ai gasit cresa...................ce frumos................
la noi nici de alea nu exista!!!!!!!!!!!!!
of ca in momentele astea mi-ar placea sa stau si eu la oras mai mare...............
viseeeeeeee...............................
am o stare ciudata................
toata ziua m-am distrat la spusele nepoatei mele............
e dementiala....................
musai sa va arat o poza cand era mica.................
http://img695.imageshack.us/img695/3250/img2867small.jpg
atat m-am distrat cum zicea ea............
Bea, dar ce are bebelusul?
dar spune-i pe nume ca daca zici bebelus, eu nu inteleg...........
dar ce ii faci acolo???????-lapte
dar ce ai pus in apa?-lapte praf
dar ce a facut in pampers?-pishu
da????????????????
si i-ai pus altul?????
da
Bea, dar de ce plange bebelusul....cred ca vrea in brate..............hai si ia-l ca eu sunt mica si nu pot avea grija de el..............
vaiiiiiiiii nici nu mai stiu ce a zis, dar in orice caz nu m-as fi plictisit cu ea, langa ivan................
a plans, k nu a vrut sa mearga acasa.....................
inca nu am fc strudelelele................maine cred................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
mariucasara spune:
Andrelina sigur e doar un exemplu. Dupa 7-8 luni bebe devine f. curios in ceea ce priveste gustul si oricum se dezvolta preferinte alimentare. Larisel parca zicea ca daca ai un kk in farfurie o sa baleasca si el, insa cu siguranta va prefera unele alimente si doar va gusta din altele...Am vazut la multi copii inclusiv la fii-mea o reactie ciudata fata de alimente. Lua o bucata de lamaie, se stramba tare, o lasa jos si apoi iar o lua, o baga in gurita si iar aceeasi poveste. Cred ca tot curiozitatea e de vina, daca de cand o pune jos pana ajunge iar in gurita isi schimba gustul? Cred ca e important sa il determini sa studieze mancarea, sa il atraga castronelul, sa il lasi sa o atinga sa o guste el cu degetele sa ii arati gusturi noi, combinatii diferite, texturi diferite (asta peste 1-2 luni in cazul vostru) si sigur nu va refuza categoric decat cateva alimente, in functie de gusturile lui. De mestecat oricum invata in jur de 8 luni, pana atuci doar exerseaza.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mariucasara spune:
Bea, Ivanel trebuie doar supravegheat. Abia la 38.5 masurat in fundulet trebuie intervenit. La 5 ore dupa nurofen poti sa ii pui un supozitor cu paracetamol. Sunt copii care reactioneaza mai bine la nurofen si altii la paracetamol. Daca nu scade dupa supozitor poti sa ii faci impachetari sau o baita (pui apa la temp obisnuita si o racesti treptat cu 2 grade.) E important sa stea in apa aia calduta minim 10 minute si apoi imbracat lejer.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......