Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 7
buli spune:
Laura,
faina iesire ati avut si frumoase locuri
tinem pumnii sa reusiti sa luati scaunul acela, suna foarte prietenos si de ajutor pentru voi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cristinamh spune:
cred ca n-am uitat, la multi ani, emma!!!
si cred ca e 16 si in america deja .
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
ankalaura spune:
Phii, la fix inainte de miezul noptii
La multi ani EMMA! Sa fii sanatoasa, printesa mica!
Cris, incerc sa citesc acu'
Edit
Re-edit: ma tot gandisem, da' eu n-am chestii de-astea penale, cele mai "grave" au fost 2 zile cand am uitat farurile aprinse si am ramas fara baterie, dar atat
Laura B spune:
La multi ani, Emma! Sa-ti traisaca fetita, Iuliana! Cum ati serbat?
Ia sa citesc si eu din urma- am ramas cam in urma si nu inteleg despre ce se discuta
buli spune:
La multi ani frumosi si buni, Emma!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iuliana spune:
Dragele mele, multumesc de urari. Sintem in vacanta plecati de simbata trecuta. Normal ar fi sa plecam miine spre casa, dar vrem sa mai mergem la un dinner show cu pirati si, daca gasim bilete - ca ne-am hotarit in ultimul moment, raminem si miine, daca nu, miine ne intoarcem. Am sarbatorit copilul ducindu-l la un dinner show 'medieval times' f. fain....un show cu ccc cavaleri etc unde am mincat cu mina, pina si supa am mincat-o fara lingura:)) ca acum 1000 de ani. Ieri am fost la Disneyland unde am prins cred ca cea mai calduroasa zi de vara aici (vreo 40 grade C). Imi curgeau apele pe mine si mi-am blestemat ziua in care m-am nascut, dar ne-am sacrificat pentru mindre, mai ales pentru Diana care, desi a mai fost de 2 ori (la 2 si la 3 ani), nu mai tinea minte nimic. Emma cit de cit si-a mai adus aminte, dar mindra mica era tufa si chiar a fost incintata. Cel mai mult i-a placut the pirates of the Caribbean...ea e si f. aventuroasa si curajoasa din fire. Mi-a si spus ca ala a fost preferatul, pe cind Emma, gaina ce e, minca-o-ar mama de gainusa, tot cu frica in sin a stat, dar totusi se vede ca a mai crescut ca nu a fost asa infricoasata ca anii trecuti. Ne-am intors acasa cu niste dureri crunte de picioare. Am vrut sa mergem si azi dimineata ca nu am apucat sa vedem tot, dar nu am mai avut putere, asa ca ne-am hotarit sa lincezim si sa ducem fetele la piscina hotelului. Apropos de asta, ne-au innebunit cu piscinele hotelurilor. De abia asteptau sa terminam de vizitat ce aveam de vizitat ca sa mergem la piscina. La fel de incintate au fost cind ne-am oprit aproape in fiecare zi la vreo plaja si au avut ocazia sa se joace cu nisip, chiar daca soarele se ascundea deja dupa nori.
Emma a fost f. incintata ca a implinit 7 ani. Urmarea ceasul sa vada cind e 17:18 (ca atunci s-a nascut) ca in sfirsit sa aiba 7 ani. Saptamina viitoare o sa ii sarbatorim si ei ziua cu vreo 2 fetite. Ne-a sunat si nanul Emmei care e boyfriendul fostei:)) sa ne intrebe ce sa le cumpere la fete cadou de ziua lor. Asa ca le-am intrebat si, puteti sa credeti sau nu, nu au stiut ce sa ii zica. In sfirsit Emma s-a hotarit la niste carti din seria 'An American Girl'. Diana a ramas nehotarita ca tocmai le cumparaseram acu' o saptamina pet shops:)...s-ar juca si ta-su cu pet shopsurile nu numai fetele.
Vacanta a fost f. frumoasa. Am tot mers pe coasta Pacificului, am vizitat un castel, un oras danez, am fost la Santa Barbara la plaja si am vizitat orasul. Pe unde am ajuns si am avut ocazia am vizitat misiunile spaniole. Nici nu imi vine sa cred ca vacanta e aproape pe terminate. Ne-am 'aproape' hotarit sa mergem in Mexic in octombrie, dar pentru asta ar trebui sa lipseasca fetele de la scoala o sapt...sa vedem cum om face, ca trebuie sa ne decidem repede sa luam bilete inainte de a incepe scoala.
Cristina, si eu am ramas f. suprinsa de cit de scumpa e telecabina. La noi anul trecut a fost nasol ca a trebuit sa asteptam si aproape 3 ore sa coborim...teroare nu alta. Imi venea sa ii omor, mai ales ca odata ce erai la coada si te apuca pisatul, sanse mici sa te poti strecura sa te usurezi, iar pe mindrele mele taman atunci le-a apucat.
Trimit mesajul asta pe care era deja sa il pierd din cauza conectiunii aicila hotel. Noroc de faptul ca mi l-am copy paste. Ma duc sa mai citesc din urma.
iuliana spune:
Anka, LMA Erikai, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba pate numai de noroc in viata!
Cristina, felicitari lui Iris....si tie. Ai si de ce sa te mindresti. Diana s-ar fi putut sterge singura la fund (numai cind e ta-su acasa cere sa o stearga el cu toate ca a zis ca dupa ce implineste 5 ani, nu o sa il mai 'ceara':)), dar nu cred ca ar fi rezistat fara mine....si nici eu fara ea, asta e problema.
Carmen, felicitari lui Alex!
Anka a lui Sasha, imi pare rau e vacanta voastra. Poate la anul mergeti in alta parte. Stiu ca multi romani se duc in Turcia. Am fost si noi in luna de miere la Icmeler si am stat la hotelul Aqua. Mi-a placut f. mult. Nisipul fi, desi fierbinte, dar apa era o minunatie si lumea f. civilizata. E advarat ca asta a fost acum 9 ani, dar erau f. multi straini si doar 2 perechi de romani am vazut, dar aia f. civilizati. Incearca si tu, chiar daca e un pic mai departe. Iris e o frumoasa!! LMA si ei ca acum e fetita mare. Miine-poimiine o mariti:))!
Laura, bravo pentru iesire. Se pare ca ati prins gustul. Imi inchipui ca e tare greu. Mie imi ia vreo 2 zile sa le pregatesc numai pe fete si probabil ca iau numai 1/4 din lucurile pe care le luati cu voi. Sper sa puteti sa luati scaunul minune de care spuneai. Cum e acolo? Va ajuta statul cumva sa il cumparati...contribuie cu ceva la plata?
Cristina, cum vrea Andrei sa fie sarbatorit? Va mai duceti la mare? Felicitari lui tati pentru doctorat!!
Nu mai reusesc sa citesc ce ati scris in celalalt capitol...am un soooomn.
mihaela_s spune:
Emma, multi multi ani sa traiesti!
Noi am ajuns azi noapte acasa, au fost calduri mari in Suedia de mai bine de 2 saptamani incoace daca va puteti imagina si e tare cald in casa...acum e innorat desi eu speram la o zi de plaja(singurul lucru de care nu am avut parte in concediu).
Silvia a fost tare incantata de Disneyland, i-a parut rau ca am plecat. Pe scurt a fost frumos, ne-a placut, dar ne-a fost doooor de casa! Am gasit un motan mare si sanatos, se vede ca i-a fost dor de noi ca se tine numai de "coada" noastra.
Am sa revin cu postari si fotografii de vacanta cand ma mai adun(inca avem valizele in masina si frigiderul gol).
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Putine povesti si mai multe poze aici.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
iuliana spune:
Mihaela, am vazut si eu pozele. Silvia s-a facut o domnisorica.
Pina la urma am ramas si azi aici in Los Angeles. Am luat azi noapte pe la 1 biletele la showul cu pirati. Fetele au fost tare incintate de show, mai ales ca la sf. le-au imbracat in soldati englezi si le-au dat pusca in mina sa ii impuste pe pirati. Emma mi-a zis ca l-a impuscat pe capitan, Diana cica pe nimeni ca nu a putut sa apese pe tragaci:)). Am sa scanez si o poza sa vedeti soldatele:)). Cind le-am intrebat care din showuri le-a placut mai mult, mi-au spus ca amindoua. Bineinteles ca aseara dupa show s-au jucat de-a cavalerii, azi au fost pirati, s-au batut cu sabii si strigau AAARRRGGGHHH. Diana a fost capitanul si nu stiu prin ce minune a lasat-o Emma. La show fluturau steguletele si 'cintau 'let's drink, drink, drink' cu halba in mina:)) si 'booooo'-iau echipajele celorlati pirati.
Miine o luam la drum spre casa. Ma ia cu groaza ca o sa ne ia 7 ore numai condusul, nu mai spun ca va trebui sa facem si pauze.
Si intram in program. De luni fetele o sa inceapa din nou innotul. La sesiunile urmatoare le-am inscris de 2 ori pe zi, acceasi categorie, dar 2 clase. Iar eu o sa incep regimul ca mi-am facut de cap. Tocmai ce reusisem sa dau si eu jos aproape 1kg inainte de a plecain vacanta.