Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 8
danat spune:
LA MULTI ANI (cu scuze de intarzierea mica) pentru domnisoara Emma! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mihaela bine ati revenit in patrie Am vazut pozele si m-am simtit un pic transportata la Paris...ce frumoasa atmosfera ai surprins in poze, ca de obicei, felicitari! Iar Silvia mi se pare mie, sau e atasata tare de tati al ei?
LauraB frumoase pozele, ma bucur ca v-ati mai erisit si voi!
Noi am suferit pina azi noapte 2 saptamani de canicula (36-37 gr, ceea ce aici e rarisim, de-aia nici nu prea exista locuinte cu AC) dar acum dupa o furtuna zdravana, s-a racorit, nu-mi vine sa cred ce bine e, 18 gr
mihaela_s spune:
iuliana, dana mersi!
iuliana, cresc atat de repede!
dana, Silvia e atasata de tati dar nu atat cat ar vrea el(el e cu teoria aceea ca lumea zice ca fetele sunt mai atasate de tata decat de mame, dar la noi nu s-a potrivit si lui ii pare putin rau). In majoritatea datilor ma prefera pe mine . Dar cand sunt cu aparatul in mana, stie ca nu are de ales.
Si aici a fost canicula, record de temperatura in oras de 33,7 grade(anteriorul fusese de 33 acum vreo 30 de ani). Dar temperaturile astea se simt cam ca si 40 mai la sud. In casa erau 30 de grade, ne povestesc vecinii. In noaptea in care am ajuns era sufocant in casa, ieri a fost furtuna toata ziua, am avut si curentul intrerupt de la fulgere si acum sunt 18 grade, e innorat. Eu visam in we mare si soare(apropo cica marea a avut 26-27 de grade, aici unde mai sus de 23 nu urca de obicei, caci afara sunt maxime de 25) dar se pare ca nu va fi.
De luni incepem serviciul, eu pentru o luna. Apoi voi incepe marea distractie, am fost admisa la facultate la Kalmar, care e la 100 de km dupa ce ajung cu vaporul pe continent) si mi-e groaza deja cum ne vom descurca. Nah, sanatosi sa fim!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sasha.p spune:
La Multi Ani, Emma ! Sa fii fericita si iubita si la fel de desteapta la scoala ca si pana acum ! (sincer mi-as dori sa pot sa spun si eu la anu` la fel despre Sasha !!!
noi suntem de vineri la munte si e muuult mai bine ca in buc, desi si aici e cald, 29 grade la umbra.
mihaela_s spune:
Sa va povestesc putin si despre Disney, ca nu am apucat...
Silviei i-a placut tare mult. A fost buna ideea sa lasam Disney la sfarsit, altfel nu ar mai fi savurat Parisul asa. Daca initial i-a placut la Cite des enfants, Louvre si Tour Eiffel, ei bine dupa Disney nu i-a mai placut nimic in afara de asta. :)
Cum a fost la noi: hotelul era in sud, am mers cu masina vreo 40 de km pana la parc. GPS-ul ne-a condus la o parcare si am avut bafta, era parcarea Disney Village unde costa 8 euro pe zi fata de 15 cat e parcarea de la parcuri. Biletele le-am luat repede, desi era ora 12 cand am ajuns la parcuri, noi nu suntem matinali deloc in concedii. Erau multe case deschise si a durat max. 10 minute pana am luat biletele. Prima zi am fost in Parc si a doua zi la studiouri pana s-au inchis, apoi iar in parc, unde nu am facut altceva decat cumparaturi si ne-am dus cu trenul roata in jurul parcului. N-am mai stat la parada si artificii, le vazusem o seara inainte.
cozile la atractii: unele de 15-20 de minute, altele mai lungi de max. 45 de min. Se pot lua fast-pass, nu costa nimic in plus. La o singura atractie am stat 45 de minute, nu era fast pass. Dar e o coada care merge aproape continuu, practic nu stai la coada. Pentru ca inauntru tot timpul intra cineva pe scaunele atractiei...
Eu pot sa zic ca a fost Ok, nu ne-am dus sa bifam cat mai multe atractii, sincer 10 ore cat am stat in primul parc si 6 in al doilea, au fost suficiente pentru ce am dorit sa facem. Oricum copiii nu pot intra in cateva atractii(din cauza ca nu indeplinesc conditia de inaltime), dar erau chiar cele in care Silvia nici nu dorea(gen liftul din Tower of terror...brrrr, nici eu nu voiam(Ovi si-a luat fast pass la ei si nu s-a mai dus, i-a fost si lui groaza pana la urma). Am avut timp si de mancat(mancarea nu e deloc scumpa la astea fast si e buna, nu sunt numai hamburgeri ci carne de pui pane sau pizza), a fost buna cate o pauza de incarcat baterii.
Am avut noroc ca vremea se mai racorise, era si innorat...caci zilele anterioare fusese criminal de cald. Asa ca am savurat din plin toate atractiile care ne-au atras . Am stat si la autografe, la Minnie a fost coada cea mai mare, am stat vreo 40 de minute.
Fast pass am luat la o singura atractie, unde coada era de 60 de minute. Am revenit dupa 2 ore cu fast pass si a fost o imbulzeala de nedescris...toata lumea luase fast pass . S-a facut coada si acolo, noi am avut noroc ca am ajuns mai la inceput si am stat 10 minute. Asadar, nu stiu cat e de bine cu fast-pass-urile astea. Pe mine nu m-au convins!
In Orlando cand am fost, tin minte ca am mers mult cu fast-pass dar nu a fost niciodata imbulzeala. Nu stiu, o fi organizarea franceza de vina...
Silviei i s-a facut frica la studiouri la o atractie. Am fost la Armageddon-efecte speciale. Intrai intr-o nava spatiala si era o simulare cum ca nava e lovita de meteoriti si e in pericol de distrugere. Erau sunete, scuturari, aburi...ce mai, tot tacamul. Chiar ti se facea frica...Silvia a inceput sa planga si era la Ovi in brate. A spus ca a stiut ca nu e nimic real, dar tare a fost groaznic si asa.
Cam atat, Anca daca mai doresti informatii, iti scriu cu placere.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
mihaela, n-am avut de lucru sa ma uit la poze, cu fi-mea langa mine. cand a vazut pe-alea de la disny s/a pus pe jelit, ca uite, a inceput balul fara ea, si ACUM sa ne imbracam si sa mergem... un sfert de ora mi=a facut capul calendar, sa-l sunam si pe alex sa se pregateasca, ca trebuie sa plece la bal...
ooofff... ce ti-e si cu imaginatia asta!
si ca sa va distrati un pic, sa vedeti pana unde merge imaginatia ei... aici
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
iuliana spune:
Cristina, dar vad ca iris crede cu adevarat in printese:)).
Am pus si eu poze din vacanta http://family.webshots.com/album/578206388nqjTgY si de dinainte de vacanta http://family.webshots.com/album/577942320oKYcLN?start=12 (pag. 2 si 3) .
l_carmen2003 spune:
Iuliana, in primul rand la multi ani printesei!
Eu abia azi am venit la birou, pana duminica am fost la munte, si, realmente, desi aveam net ok la pensiunea la care am stat, am refuzat sa deschid laptopul. O mini vacanta e o minivacanta! Luni m-am indeletnicit cu obtinerea noilor pasapoarte, am reusit in cele din urma, vor fi gata inainte de a pleca in concediu - !! - iar ieri m-am jucat pe bune cu copilul. Cat a vrut el.
So, Ema! Sa cresti mare si a fii sanatoasa si feriicta! Si sa iti bucuri parintii! Si voi sa va bucurati de ea!
Noi am fost asadar la munte, am lenevit, am inotat in psicina, am cuels zmeura, ne-au mancat tantarii la greu... si in general am lenevit cu placere. Asteptam concediul adevarat cu mult interes care se va desfasura in luna august si septembrie, in doua etape...dar paan atunci... ne multumim cu ce avem.
Cristina si Alex vrea la Bucuresti sa o vada pe Iris... Doar ca, de luni, a inceput scoala de vara si e lipit de Iasi pentru doua saptamani cat are reading. Asta e. Vad ca ii palce teribil si ma bucur, doar ca, ca de obicei nu e foarte atent... Citeste inainte si se plicitseste...
O zi buna.
ciuf spune:
Iuliana, in doua saptamani mergem si noi in California si planuim sa vizitam Disneyland si Legoland, printre altele. Tu ce bilete ai luat pentru Disney? Vreun package? Vreo oferta? Ca ma puse sotul sa fac itinerariul, sa stabilesc atractiile, cate zile sa stam ca sa avem timp sa vizitam ceva locuri ... si mi-e sa nu o dau in bara cu organizarea timpului. Ca daca ar fi dupa mine as trece ca vantul ... numai ca sa vad mai multe locuri. Dar uite ca trebuie sa iau in calcul si piticii astia care nu stiu cat vor putea duce.
La Legoland ati fost? Merita vazut? Luca e mare fan de Lego si de aceea am zis sa mergem si la parcul asta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
iuliana spune:
Ciuf, daca vrei sa vedeti Disneyland si California adventure, va trebuie 3 zile ca sa nu alergati ca nebunii si sa vedeti cit de cit cam ce trebuie. Eu am luat bilete de la ghiseurile lor, dar poti sa te uiti si online la disneyland.com sau aici mai gasesti pass-uri si la safeway sau alte magazine de genul asta. La legoland nu am fost ca ale mele nu sint fan lego. Linga disneyland la vreo 5-6 mile distanta mai e Buena Park cu multe atractii. Da un search sau, daca vrei, iti spun eu.
Pentru hotel, daca vrei in buza disneyland-ului platesti cu 50$/noapte mai mult decit la Buena Park. Noi am stat la Buena Park anul asta pentru ca am stat 4 nopti (la disneyland am fost numai o zi). Iti recomand Holiday Inn Express, acolo am stat noi si e la 6 mile de disneyland. Am platit parcarea la Disney 14$, dar tot a fost mai ieftin fata de hotelul la care am fost acum 2 ani(tropicana inn, walking distance de intrare care era 140/noapte). Dar noi am fost numai o zi la Disneyland. Acuma depinde ce vrei. Am fost f. multumita de hotelul de la Buena Park. Unde in California mai vreti sa mergeti ca ti-as putea da niste idei? Poate veniti si la Sacramento...va asteptam:).
Mai sint package-uri de Disneyland, Sea World si Hollywood Studios daca va intereseaza. San Diego e un oras f. frumos...il recomand daca aveti timp.
Sa stii ca si noi ne-am organizat timpul la secunda si am vazut tot ce ne-am planificat. Cu astia mici asa trebuie sa faci. Noi am stat departe de atractiile pentru adulti pentru ca nu am vrut ca ele sa se plictiseasca. Asta e, in general concediile le facem 75% pentru ele si 25% pentru noi:).
Daca vrei mai multe info, trimite PM sa nu plictisim poporul:).
ciuf spune:
Iuliana, multumesc mult de raspuns. Am hotarat ca sambata asta sa plecam in california sa vizitam Disneyland, Legoland, Water Park si Safari. Vom sta cam 9 zile plecati. Vom conduce masina si sper din tot sufletul copiii sa fie cuminti. Voi lua Lego cu noi, carioci, caiete, carti, jucarii ca sa ii tin ocupati.
M-au socat preturile ce ridicate sunt!!!
Asta e. Vacanta va fi a copiilor si sper din tot sufletul sa decurga totul comform planului. Copiii sunt asa de nerabdatori, ma tot intreaba cate zile mai avem, sa le arat pe Internet cum arata parcurile ...
Hai sa va povestesc un pic de Luca. Weekendul trecut am mers cu prietenii cu bicicletele. De cand sunt in vacanta miscare nu prea am mai facut. Ca daca zumzai toata ziua prin casa cu fel de fel de treburi, seara cand vine sotul acasa parca ma scurg asa, ma simt leguma. Eh, si tot ii "amenintam" pe ai mei ca vreau sa mergem cu bicicleta pe un drum sa imi solicit picioarele la maxim. Vai de mine, dar "maxim" are o asa larghete ... si noi am ales un trail dificil. Am fost anul trecut pe el, dar numai la dus, la intors ne-a luat sotul cu masina. Eu atunci am tras la trasurica si am simtit ca mi se rup muschii atat de greu a fost. Anul asta am hotarat sa facem drumul intreg si sa traga sotul la trasurica. Lungimea drumului era de 26 de km. Luca a rezistat eroic. fara nici o problema. Eu am mai luat bicla de coarne ca simteam ca imi cedeaza picioarele. Stiu ca nu mai am muschii asa de antrenati, dar chiar sa nu fac eu fata ... nu ma asteptam. Ma vedeam asa mai grozava . Ah, iar altitudinea era de 2500 de m. Cand m-am dat jos de pe bicicleta era sa cad, atat de rau imi tremurau picioarele. Eva era in trasurica ca o printesa, o mai intreba sotul daca mai poate si zicea ca da. Cred si eu.
Ciudat a fost ca nu am facut deloc febra musculara. Ieri am spalat covoarele din casa, din masina, am spalat masina si facut curat in ea.
Azi trebuie sa ma ocup de cazarea lui Cezar la un hotel, ca nu avem cu cine sa il lasam ca toti prietenii nostri au matze. Offf. Alti bani, alta distractie. Nu mai zic ca bietul de el e tare nefericit acolo.
Va las linkul cu ultimele noutati: http://community.webshots.com/album/577742473rZCncy?start=12
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele