Nazdravani de prin 2003 *4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Andrei Multi multi ani , sa cresti mare si sa ai petrecere frumoasa la malul marii!

Hehe, incepe seria sarbatoritilor...de data asta va tine haaaat pana in noiembrie, nu?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Andrei!
Sa cresti mare si fericit! Si sanatos si mult succes al scoala!
Si la fete!
Si sa iti bucuri parintii! O copilarie fericita iti dorim!

Cristina sa te bucuri de minunile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani buni si frumosi, Andrei!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Andrei!! O viata plina de fericire, sanatate si noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

7x Andrei! Multa sanatate va dorim!
Poze? :)

Noi am intrat pe ultima suta de metrii, marti incepem scoala! La 8:15 trebuie sa ne prezentam in curtea scolii, cu ghiozdanelul si un penar... restul, de la scoala...
Am fost ieri la ToysRUs sa-si aleaga ghiozdanelul special pt. scoala (marimea S), asa emotii... Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul, nu-mi vine sa cred ca am copil de scoala... WOW!

Luni incep si piticii gradinita, so totul revine la normal, rutina de zi cu zi. Eu incep scoala pe 16, deci o sa am si eu o sapt. free, just for me!

Am fost cu totii o luna in vacanta, mai bine zis eu singurica cu ei 3 (sotul lucreaza), insa si-a mai permis o zi-doua liber... Am fost mai mereu la plaja (la mare sau la piscina), la o gradina zoologica, la un mega park de apa si maine mergem la un mega park de distractii, abea astept! Yuuhuuu :)
Si cam asta a fost vacanta noastra, copiii mai mereu p-afara, au avut piscina, 'topogan' cu apa (sa alunece asa, pe burta...) si alte activitati (uneori se strangeau si 15 copii, asta fiind maximul de fapt :)
In curand facem 3 ani de Finlanda si tot intr-o vacanta ne simtim, atatea locuri frumoase de vazut... de explorat...

Cand incep scolile pe la voi? In Romania stiu ca scoala incepe undeva pe la mijlocul lunii Septembrie... Oare de ce aici sunt doar 2 luni de vacanta si in Ro 3 luni? Sunt curioasa cum o fi prin alte parti, insa banuiesc ca toti nordicii incep scoala marti, 10 August.

Pupici si va scriu cum a decurs prima zi de scoala!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

La noi incepe in 23 august, dar e exceptie in Suedia. In restul Suediei incepe in 17 august. Dar voi inseamna ca terminati mai repede, aici se termina scoala in jur de 15 iunie...
Deci noi mai avem putin.... Iar saptamana viitoare e petercere mare la noi, e Saptamana Medievala, o sa fim dupamesele in oras, abia asteptam cu totii!

Eu incep in 30 august, am niste emotii...de boboc . Pana atunci lucrez, mai precis pana dupa 20 august.

Si noi facem in curand 3 ani de Suedia...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Anul nostru scolar 2010-2011: 10.08.-04.06.

Am avut si noi www.turku.fi/Public/default.aspx?nodeid=11757&culture=en-US&contentlan=2" target="_blank"> The Medieval Market (se tine doar in orasul nostru). Foarte frumos a fost, vecina noastra a fost trubadur :) si fetele ei au participat, 3 la numar. Am cateva poze si flimulete :)

Noapte Buna, maine ne sculam dimineata...

Mihaela, cum sunt la voi nivelele de invatare a limbii suedeze?
Noi avem 'doar' 3 nivele (A, B si C -insa fiecare are cate doua subnivele: A1 & A2, B1 & B2, C1 & C2). Merci

Mergi la inceput

off topic pentru Yael: La noi suedeza e SFI(svenska för invadrare) care are 4 nivele A,B,C si D. Asta te aduce cu suedeza la nivel de copil de cl. 6-a. Apoi urmeaza SAS grund care te duce pana la nivel de cl.9-a, iar apoi SAS(svenska som andra språk) care te duce la sfarsit de liceu. Teoretic de aici incolo esti la nivel de adult si ai toate portile deschise . Adica poti lucra la nivel de absolvent de liceu/facultate si poti sa te inscri la facultate.
Sunt si nivele intensive pentru profesori, medici si ingineri, unde materia e mai concentrata si mergi mai repede(asta e numai in orasele mari, la noi pe insula nu exista de ex.).

Frumos cu festivalul medieval, vad ca e ceva la moda pe aici . Si noua ne place tare mult. Toata lumea umbla imbracata in haine medievale, chiar si pacientii in spital vin asa . Zici ca am aterizat in secolul 15-16 .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Cu intarziere dar cu tot sufletul, ma alatur si eu fetelor care l-au felicitat si i-au urat “La multi ani”, sanatate si numai bine lui Andrei. Cristina, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!

Ce devreme incepe scoala la voi… Diana incepe abia pe 7 septembrie. Pana atunci mai avem planificata o iesire de cateva nopti in Portland. Speram sa avem vreme frumoasa si sa reusim sa vedem
1. muntele St Helens-un vulcan care a erupt ultima data in 1980,
2. o parte din valea Columbiei cu oprire la Maryhill Museum care contine o colectie de obiecte ce au apartinut Reginei Maria a Romaniei, si
3. (sa revedem) gradina zoologica.
Si asta va fi ultima noastra iesire in vara asta. La vacanta de anul viitor nici nu vreau sa ma gandesc, ca voi fi la serviciu si probabil nu voi avea parte de o vacanta adevarata- zilele de concediu le voi lua probabil una cate una, cand va trebui sa merg la diverse vizite medicale cu Diana

In alta ordine de idei, de cateva saptamani incerc sa ii fac un program de somn de noapte Sophiei. Adoarme bine seara, in jurul orei 8, doar ca la 10 se trezeste si e foarte activa pana pe la 1 jumatate- 2. Pe mine m-a zapacit de tot; de mai bine de o luna am insomnii din cauza oboselii. Chiar dupa ce Sophia doarme adanc, multa vreme eu nu reusesc sa ma relaxez cat sa adorm. Si acum hai ca mai pot sa ma intind cu dormitul dimineata, insa cand incepe Diana scoala va trebui sa ma trezesc devreme, ca sa o pregatesc. Noroc meu (cred ca) e ca pe masura ce inaintez in varsta am nevoie de tot mai putin somn...

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI Andrei!!! Sa cresti mare si sa fii norocos si sanatos alaturi de surioara ta smecherica!

Noi suntem inca in Ro, suferim de cald (nene, ce tie si obisnuinta asta, uitasem cum e sa ai zile intregi de peste 36 gr si fara speranta de ploaie) si nu avem nici net, decat cand ajungem in vizite la cineva.

In cateva zile revenim la baza si noi.

Ce repede incepeti scolile nordicilor!!! noi abia pe 6 sept.
Pupici!

Mergi la inceput